Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Bende dahil olayim istedim☺️gecen ay catlatma ignesi ile denedim malesef dun regl oldum. Tup bebege gececektik ama dr bir ay dinlen dedi. Ari sutu aldim bugun. Hayit macunu aldım. Ovulasyon testi aldim. Gardimi aldım ben🙈bekliyorum regl bitisini.

Merhaba. Bende dahil olayim istedim☺️gecen ay catlatma ignesi ile denedim malesef dun regl oldum. Tup bebege gececektik ama dr bir ay dinlen dedi. Ari sutu aldim bugun. Hayit macunu aldım. Ovulasyon testi aldim. Gardimi aldım ben🙈bekliyorum regl bitisini.
Hadi bakalım umarım hayırlı haberlerini alırız maşallah tam teşkilat donanmışsın 😅 bat tarihin kaç ekliyim listeye

İyi aksamlar herkese 🌸 ben de dahil olayım aranıza yeni tur yeni şans bat 7 mart inşallah uğurlu gelsin bu ay hepimize 🌸
Yarin hormon tahlili vereceğim ve aktara gideceğim bu ay galiba ot çöp bi şeyler deneyecegim bi o kaldı onu da yapayım diyorum 😂

Akıntıyla birlikte hafif kahverengi lekelenmeydi canım
Duş al istersen vücudun bi temzilensin o zaman lekelenmede geçiyor sonrasınd ailişkşye girebilirsin ama dediğim gibi enfeksiyona dikkat et lekelenme dahi olsa enfeksiyon riski var

İyi aksamlar herkese 🌸 ben de dahil olayım aranıza yeni tur yeni şans bat 7 mart inşallah uğurlu gelsin bu ay hepimize 🌸
Yarin hormon tahlili vereceğim ve aktara gideceğim bu ay galiba ot çöp bi şeyler deneyecegim bi o kaldı onu da yapayım diyorum 😂
Hoşgeldin 😅 aman dikkat et ot çöp derken iyice bozma dengeni 🙄 umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririzde 😊

Hoşgeldin 😅 aman dikkat et ot çöp derken iyice bozma dengeni 🙄 umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririzde 😊
Yok kuzum bi aktar var baya yedi göbekten aktar bi gidip danışacağım bakalım aklıma yatmazsa kullanmam zaten de şifanın da nereden geleceği belli olmaz kullanmadık da noldu kafasindayim biraz sıkıldım artik çünkü beklemekten yarin hormon testi de vericem bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 😘

Yok kuzum bi aktar var baya yedi göbekten aktar bi gidip danışacağım bakalım aklıma yatmazsa kullanmam zaten de şifanın da nereden geleceği belli olmaz kullanmadık da noldu kafasindayim biraz sıkıldım artik çünkü beklemekten yarin hormon testi de vericem bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 😘
Ne zamandır deniyorsunuz çocuk işini

Bu arada kızlar amh sağlık ocağında bakılıyor mu acaba devlet hast bakmıyor ama onu da soyleyim diyorum bakabiliyorlarsa özel bi gün gerekli mi onun için yarin adetin 3. Günü fark eder mi acaba

Bu arada kızlar amh sağlık ocağında bakılıyor mu acaba devlet hast bakmıyor ama onu da soyleyim diyorum bakabiliyorlarsa özel bi gün gerekli mi onun için yarin adetin 3. Günü fark eder mi acaba
Yok saglik ocaginda bakılan bir test degil. Amh icin ozel bir gune gerek yok. Yumurta rezervini ne kadar azaldığını olcen bir test. Ben özelde baktirmistim 7 sene önce.

Ne zamandır deniyorsunuz çocuk işini
Kuzum 1 buçuk yıl oldu ya geçen sene şubatta dış gebelik geçirdim mecbur 3 4 ay ara verdik, temmuzdan beridir de devam deniyoruz aralıksız ocakta kimyasal oldu kritik bir esikteyim vazgeçmek ve devam etmek arasında son bir ay sans verdim kendime bi şeyler denemek için takviye aktar vs olmazsa bırakacağım ne var ne yoksa çok şükür eşimle üzmüyoruz bu konuda birbirimizi çok istiyoruz yaşımız geçiyor ama yıpranıyoruz da boyle sebepsiz olmamasından sürekli bunları düşünüp yasamaktan 4 buçuk yıllık evliyiz ve çevre baskısı gereksiz şahsiyetler tepemin tasini attiriyor kısır muamelesi yapıyorlar ya insani eksik hissettiriyorlar ya deliriyorum yaramı deşip deşip duruyorlar ne yapacağımı bilemiyorum

X