- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.861
Hayırlı olsun canım bende güzel bir sonuç çıkacakKizlarrr testim koyulaşmis düne görebirazdan sağlık ocağında kan vermeye gideceğiz
evet canım 4 Mart yazacaktım yanlış olmuş. Bende bugün tekrar bir test yapsam mı diyorum ama bilemiyorum da. 2 gün daha beklesem mi acaba?Merhaba normal bi adet döngüsünde ovülasyon gerçekleştikten 14 gün sonra adet gerçekleşir. Şubat mı Mart mı yazacaktınız. Eğer şubatsa bi problem var demektir 4 Mart ise 18i gibi adet olmanız gerekmekteydi. Benimde bat 18 Mart testler negatif ama gelen giden yok aynı mıyız acaba :)
Mesela fener ile tutunca gözüküyor. Ya da perdeyi açıp gün ışığında gözüküyor ama böyle hayali belli belirsiz. Kuruma çizgisi de olabilir mi dedim. 5 dk geçince daha cok belli oldu ama dediğim gibi varla yok arası bi silik çizgi. Ya da hiç yok ben öyle görüyorumGoremwdim ama sen görmüşsen vardır..
Cunku yoksa bembeyaz olurdu..
Belirtin var mi
Hayırlı olsun canım superKizlarrr testim koyulaşmis düne görebirazdan sağlık ocağında kan vermeye gideceğiz
6 Şubat canım üstelik iki aydır da erken geldi adetim 15 Aralık 13 Ocak 6 Şubat ama 8 martta en son test yaptım kan testi çıkmadı negatif kanda daha da yapmadım biliyorum hamile değilim bence ama neden adet olamadım anlamadımHoşgeldin bacım İnshaAllah bebişinle gelmişsindir
Kanama dediğin yerleşme kanaması olabilir bak.. oda az olur bazen biraz yoğun da olabilir.. tst için bence adet günü bekle en azından emin olursun adetin gelmez ise test yap İnshaAllah bebek vardır
6 Şubat'ta mı yoksa 6 Mart ta mı? Olman lazımdı onu biraz anlayamadım cunki baya geçmiş oluyor öyle ise ..
Merhaba hoşgeldinnn bacım İnshaAllah burada en kısa zamanda sen de güzel haberler paylaşırsın
Adete yakın da akıntı oluyor diye duydum.. gebelik belirtileri arasında daha çok şeffaf ve beyaz akıntı var ama sarida olabilir..
Sen iyisi mi yaein sabah tekrar ett.. olmasa gormezdin vardirrMesela fener ile tutunca gözüküyor. Ya da perdeyi açıp gün ışığında gözüküyor ama böyle hayali belli belirsiz. Kuruma çizgisi de olabilir mi dedim. 5 dk geçince daha cok belli oldu ama dediğim gibi varla yok arası bi silik çizgi. Ya da hiç yok ben öyle görüyorum
Canım 12 gündür regl geçiyordu mucize resmenHayırlı olsun canım bende güzel bir sonuç çıkacakbata kaç gün kalmıştı senin
Teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip olsunHayırlı olsun canım super
Kan verdim canım ins tabi yazarımHayirlisi saglikla ilerlesin insallah
Kan sonucunu da yaz mutlaka
Canım hayırlı olsun inşallah güzeldir değerin de. Daha önce kan testi veya idrar testi yapmış mıydınKızlar kan verdim geldim saat 4 gibi çıkıyormuş eve biraz uzak arayıp öğrenmeye calisacam yoksa enabiza baya geç düşüyormus inşallah güzel bı değerdir ve inşallah sağlıkla ilerler.Allahim herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım.Kan ilk kez yaptım idrar testi de adetimin 5.gecikmesinde negatifti gecikmenin 10 ile 11 günü silik çizgi çıktı çok silikti bugunki koyulasmisti biraz gidip kan verdim inşallah sağlıkla ilerler.Canım hayırlı olsun inşallah güzeldir değerin de. Daha önce kan testi veya idrar testi yapmış mıydın
Anladım canım inşallah iyidir her şey yolundadır sağlıkla kucağına alırsınTeşekkür ederim canım.Kan ilk kez yaptım idrar testi de adetimin 5.gecikmesinde negatifti gecikmenin 10 ile 11 günü silik çizgi çıktı çok silikti bugunki koyulasmisti biraz gidip kan verdim inşallah sağlıkla ilerler.
Coook teşekkür ederim dua edermisiniz daha önce kayıplar olunca insan sevinemiyor inşallah sağlıkla ilerlergözün aydın canım
İnşallah canimm etmezmiyim ederim tabi Allah'ım sana da nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekildeAnladım canım inşallah iyidir her şey yolundadır sağlıkla kucağına alırsınbana da dua edersen sevinirim
Çok güzellll bi koyulukKizlarrr testim koyulaşmis düne görebirazdan sağlık ocağında kan vermeye gideceğiz
Bence doktora git bir baksın.. kontrol etsin6 Şubat canım üstelik iki aydır da erken geldi adetim 15 Aralık 13 Ocak 6 Şubat ama 8 martta en son test yaptım kan testi çıkmadı negatif kanda daha da yapmadım biliyorum hamile değilim bence ama neden adet olamadım anlamadım
Ben de oyle dusunuyorum olmayan şeyi de görmem herhalde. Fotoda gerçekten bakınca çok gözükmüyor gibi. Du bakalim yarın gene yaparım. Ben çok erken yaptım çünkü testi. İnş vardır ve varsa sağlıkla ilerler diyelimSen iyisi mi yaein sabah tekrar ett.. olmasa gormezdin vardirr
Kizlarrr testim koyulaşmis düne görebirazdan sağlık ocağında kan vermeye gideceğiz
Beyaz işte sulu kremsi süt gibiNasıl bir beyaz akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?