- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.841
Vallaha en iyisini yapıyorsun bende zaten erken teste karşıyım.. bende günüm geçince yaptım.. neyse bakalım doktora gidicem ne dicek gorcezBenim de bat 29 Mart daha çok var o sebeple çok uğramiyorum buralara ki erken test olaylarına girmeyeyim hiçpozitif görenleri tebrik ederim yazışmalar çok olunca okumaya yetişemiyorum maalesef. Bu ay yumurtlama günü olarak 2 farklı günden şüphe ediyorum birinin üzerinden 8 gün geçti birininse 6 gün geçti. Yani erken test için bile neredeyse 1 haftam var ama kararlıyım yapmayacağım. Belirti olarak hafif karın ağrısı oluyor arada kasık bölgesinde göğüsler sos değil ama uçları açıyor biraz. Yani yerleşmeden önce belirti aramak saçma gelse de durup dururken bunları yaşamak da sorgulatıyor insanı
Adetinize 1 hafta kala yaşadınız ilişki doğru mu anladım daha öncesinde bir ilişki oldu muO dediginiz haftada iliski olmadi adetime bi hfta kala kasik batmasi hissedince y’a hamileyim yada tekrar yumurtlama oluyor dedim ilsikide ogun oldu adetim gecikeli 1 hafta olacak suan adet olsaydi olurdu bu kadar uzun donem gormedim benim korkum bska sebep olur mu. Test yapsm yine negtif cikcak
Bir damla da sanki yerleşme kanaması değil gibi geldi bana biraz adetim geçerse test yapıcam artık Ümit etmek istemiyorumHoşgeldin bacım İnshaAllah bebişinle gelmişsindir
Kanama dediğin yerleşme kanaması olabilir bak.. oda az olur bazen biraz yoğun da olabilir.. tst için bence adet günü bekle en azından emin olursun adetin gelmez ise test yap İnshaAllah bebek vardır
6 Şubat'ta mı yoksa 6 Mart ta mı? Olman lazımdı onu biraz anlayamadım cunki baya geçmiş oluyor öyle ise ..
Merhaba hoşgeldinnn bacım İnshaAllah burada en kısa zamanda sen de güzel haberler paylaşırsın
Adete yakın da akıntı oluyor diye duydum.. gebelik belirtileri arasında daha çok şeffaf ve beyaz akıntı var ama sarida olabilir..
Canım hayali çizgiler de ne bileyim bana hamile değilken bi kere bile denk gelmedi o yüzden bilemiyorum ki. İnşallah bebisin seninledir sağlıklı şekilde. Güzel haberlerini bekliyorum allahin izniyleCanim hiç sorma ben testi dün yaptım beklemedim dedim beyaz akıntım oldu bilmem ne artık çıkar diye düşündüm.. ama diğer tetsler gibi olmadı ya suya bile tuttum olmadı ..cooook hafif var yok arası ama inan kör olacaktım bakarken.. birşey olmayınca da haber vermedimdoktora gideyim öyle haber vereyim dedim...
Uuuuu buldun valla helalHaznede (vajinada ) damarlanma artışı, yumuşama, renk değişikliği, salgılarda artış olur. Gebelikte vajinal akıntılarda artış normal bir bulgudur.
Çok kolay soruydu
Öyle temenni ediyorum yemedik yemedikAynı durum bende de var kasık ağrısı bel sırt ağrısı ve sık idrara çıkma kafayı yemiş olamayız dimi
Nasıl bir beyaz akıntıCanim hiç sorma ben testi dün yaptım beklemedim dedim beyaz akıntım oldu bilmem ne artık çıkar diye düşündüm.. ama diğer tetsler gibi olmadı ya suya bile tuttum olmadı ..cooook hafif var yok arası ama inan kör olacaktım bakarken.. birşey olmayınca da haber vermedimdoktora gideyim öyle haber vereyim dedim...
Goremwdim ama sen görmüşsen vardır..Kozlar adetime 6 gun var. Bu sabah test yapacagimi soylemistim ve yaptim. Fener ile bakınca sanki var gibi. Yoksa göz yanilmasi mi. Bu foto testten 7 8 dk içinde çekildi.
Cok net görünüyorKizlarrr testim koyulaşmis düne görebirazdan sağlık ocağında kan vermeye gideceğiz
Canım son 10 gündür yoğun akıntım var sulu ve beyaz göğüs ağrım 3 gündür var halsizlik yorgunluk 12 gündür adet gecikmem vardı darısı isteyenlere İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kayiplarim olduCok net görünüyor
Tebrikler hayirli olsunn
Belirtin varmiydi
gözün aydın canımCanım son 10 gündür yoğun akıntım var sulu ve beyaz göğüs ağrım 3 gündür var halsizlik yorgunluk 12 gündür adet gecikmem vardı darısı isteyenlere İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kayiplarim oldu
Hayirlisi saglikla ilerlesin insallahCanım son 10 gündür yoğun akıntım var sulu ve beyaz göğüs ağrım 3 gündür var halsizlik yorgunluk 12 gündür adet gecikmem vardı darısı isteyenlere İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kayiplarim oldu
gözün aydın canım :) sanırım geç döllenme olmuş seninCanım son 10 gündür yoğun akıntım var sulu ve beyaz göğüs ağrım 3 gündür var halsizlik yorgunluk 12 gündür adet gecikmem vardı darısı isteyenlere İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kayiplarim oldu
14 gün sonra oluyor benim regl canım, kişiye göre değişebilir deniyor 14-16 gün arası gibi düşünebilirsinKızlar size bir sorum olacak. Son adet tarihim 21 Şubat. (kimyasal gebelik geçirmiştim.) Ben yumurtlama takibi yapmıyorum ama 2-3 Şubat yoğun akıntım oldu 4 şubat çatlama diye düşünüyorum. Çatlamadan kaç gün sonra regli oluyorsunuz? Gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü Cuma günü test yaptım ve negatif çıktı.
Merhaba normal bi adet döngüsünde ovülasyon gerçekleştikten 14 gün sonra adet gerçekleşir. Şubat mı Mart mı yazacaktınız. Eğer şubatsa bi problem var demektir 4 Mart ise 18i gibi adet olmanız gerekmekteydi. Benimde bat 18 Mart testler negatif ama gelen giden yok aynı mıyız acaba :)Kızlar size bir sorum olacak. Son adet tarihim 21 Şubat. (kimyasal gebelik geçirmiştim.) Ben yumurtlama takibi yapmıyorum ama 2-3 Şubat yoğun akıntım oldu 4 şubat çatlama diye düşünüyorum. Çatlamadan kaç gün sonra regli oluyorsunuz? Gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü Cuma günü test yaptım ve negatif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?