Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaha en iyisini yapıyorsun bende zaten erken teste karşıyım.. bende günüm geçince yaptım.. neyse bakalım doktora gidicem ne dicek gorcez
.

Adetinize 1 hafta kala yaşadınız ilişki doğru mu anladım daha öncesinde bir ilişki oldu mu

Bir damla da sanki yerleşme kanaması değil gibi geldi bana biraz adetim geçerse test yapıcam artık Ümit etmek istemiyorum

Canım hayali çizgiler de ne bileyim bana hamile değilken bi kere bile denk gelmedi o yüzden bilemiyorum ki. İnşallah bebisin seninledir sağlıklı şekilde. Güzel haberlerini bekliyorum allahin izniyle
Bu arada da bu gece rüyamda da cinsiyet öğrenmeye gidiyordum erkek diyordu doktor

Kozlar adetime 6 gun var. Bu sabah test yapacagimi soylemistim ve yaptim. Fener ile bakınca sanki var gibi. Yoksa göz yanilmasi mi. Bu foto testten 7 8 dk içinde çekildi.

Eklentiler

• 20220321_074739.jpg
    192,1 KB · Görüntüleme: 105
  • 20220321_074702.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 110
Nasıl bir beyaz akıntı

Hayirlisi saglikla ilerlesin insallah
Kan sonucunu da yaz mutlaka

Kızlar size bir sorum olacak. Son adet tarihim 21 Şubat. (kimyasal gebelik geçirmiştim.) Ben yumurtlama takibi yapmıyorum ama 2-3 Şubat yoğun akıntım oldu 4 şubat çatlama diye düşünüyorum. Çatlamadan kaç gün sonra regli oluyorsunuz? Gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü Cuma günü test yaptım ve negatif çıktı.

Kizlar benim kirpikler baya baya birbirine girmiş karisik kurusuk bir yerde okudum da bakayim dedim varmi ilgisi

14 gün sonra oluyor benim regl canım, kişiye göre değişebilir deniyor 14-16 gün arası gibi düşünebilirsin

Merhaba normal bi adet döngüsünde ovülasyon gerçekleştikten 14 gün sonra adet gerçekleşir. Şubat mı Mart mı yazacaktınız. Eğer şubatsa bi problem var demektir 4 Mart ise 18i gibi adet olmanız gerekmekteydi. Benimde bat 18 Mart testler negatif ama gelen giden yok aynı mıyız acaba :)

Kızlar şu yanak kızarması nedir. Ben şehir değiştirdim anneme geldik. Ondan falan diye düşünmüştüm ama görünce dikkatimi çekti. Hamilelikle ne alakası varmış? Benimde sol yanağım daha fazla sağ biraz daha az kızarık oluyor her sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…