- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.821
Uyyyyssss gülümmmm benimmmm .. İnshaAllah ama yarın gitmiyorum henüz .. eşim test vericek yarın doktor istemişti eşimden gitmisken benim hsg ve eşimin sonuçlarını gösterelim dedik.. salı veya Çarşambayi bilir gitmemiz canım..
Pozitif düşünüyoruzzzUyyyyssss gülümmmm benimmmm .. İnshaAllah ama yarın gitmiyorum henüz .. eşim test vericek yarın doktor istemişti eşimden gitmisken benim hsg ve eşimin sonuçlarını gösterelim dedik.. salı veya Çarşambayi bilir gitmemiz canım..ayyyy vallaha akintilarim ağrılarım mevcut yanilmaktan tırsıyorummmm
Ay inşallaah doktor kontrollerine gerek kalmaz canım.. dün bugün test yapmadın değil mi? Kaçırdım mı yoksaaaUyyyyssss gülümmmm benimmmm .. İnshaAllah ama yarın gitmiyorum henüz .. eşim test vericek yarın doktor istemişti eşimden gitmisken benim hsg ve eşimin sonuçlarını gösterelim dedik.. salı veya Çarşambayi bilir gitmemiz canım..ayyyy vallaha akintilarim ağrılarım mevcut yanilmaktan tırsıyorummmm
Canım pazartesi test yapicam demiştin ya o yüzden yazdım daha sonra doktora gideceğini biliyorumUyyyyssss gülümmmm benimmmm .. İnshaAllah ama yarın gitmiyorum henüz .. eşim test vericek yarın doktor istemişti eşimden gitmisken benim hsg ve eşimin sonuçlarını gösterelim dedik.. salı veya Çarşambayi bilir gitmemiz canım..ayyyy vallaha akintilarim ağrılarım mevcut yanilmaktan tırsıyorummmm
O dediginiz haftada iliski olmadi adetime bi hfta kala kasik batmasi hissedince y’a hamileyim yada tekrar yumurtlama oluyor dedim ilsikide ogun oldu adetim gecikeli 1 hafta olacak suan adet olsaydi olurdu bu kadar uzun donem gormedim benim korkum bska sebep olur mu. Test yapsm yine negtif cikcakGeç dollenme söyle. Mesela sizin yumurtlama gününüz takvim hesabina gore atıyorum ayın 15iydi. Ama bu ay 19unda yumurtladiniz. Gibidolayısıyla adet görmeniz ya da hamileyseniz beklenen adet tarihinden önce idrarda silik çizgi çıkması daha geç olacaktır.
Adete az kala yasanan lekelenme yerleşme kanaması olabilir. Adete 10 gun kala hamilelik belirtisi çok zor. Ama 1 damlalik kan geldiyse ve arkasi yok ise (Allah korusun kötü bir hastalık olmadığı müddetçe tabi) yerleşme kanamasidir yüksek ihtimal. Tabi benim tahminim bu yönde diye söylesem daha doğru olur
Sabret yapma bence çok erken olduğu için negatif çıkar üzülürsün, bekle varsa vardır zatenTamam bekliyorumbu ay hepimizin ayi olsun. Buradaki herkes güzel haberlerle kapatsın mart ayını
Sadece 1 damla yerleşme kanaması oluyor mu ki araştırdım herkeste 2-3 gün falan devam etmiş bende sadece bir damla başka yok arkası gelmedi bi hastalığım da yok kadın doğum doktoruna gitmiştim bişe yok demişti ve ara ara adet sancısı gibi sancı giriyorAdete az kala yasanan lekelenme yerleşme kanaması olabilir. Adete 10 gun kala hamilelik belirtisi çok zor. Ama 1 damlalik kan geldiyse ve arkasi yok ise (Allah korusun kötü bir hastalık olmadığı müddetçe tabi) yerleşme kanamasidir yüksek ihtimal. Tabi benim tahminim bu yönde diye söylesem daha doğru olur
Olabilir Erkn belirtilerden biri bence26 sı olarak bekliyorum ama bakalım
Kızlar çok heycanliyim Allah'ım sağlıklı bir sekidke hepimize gebeligi nasip etsin yeniden anne olmak istiyorum spiral adet bittikten sonrada çıkartılabilir mi
Allah gönlünüze göre versin öncelikle arkadaslar yazmış ben de ekleyeyim siz istiyorsaniz niyetlenin bebeğe çevre hiç susmuyor zatenKızlar bende öyle biliyorum ama adet yeni bitti yumurtlama öncesi çıkartıp gebelik düşünüyorum tabi rabbim nasip ederse artık beklemek istemiyorum yaşım geciyo kızım abla olmak istiyor çevrenin baskısını o biçim bense ertele diyor kimisi kızımla aralarinda fazla yaş farkı olsun istemiyorum kızım 5 yasinda
Hoşgeldin bacım İnshaAllah bebişinle gelmişsindirMerhaba kızlar ben 5 sene üzerine tekrar buralara geldim :) tipiğinizi gördüm yazayım dedim. Bat 18 Mart ama daha gelen olmadı. İdrar testi negatif ama beklemedeyim. Adet düzensizliği olan biriyim bakalım ne olacak. Bebiş istiyorum :)
Kanama dediğin yerleşme kanaması olabilir bak.. oda az olur bazen biraz yoğun da olabilir.. tst için bence adet günü bekle en azından emin olursun adetin gelmez ise test yap İnshaAllah bebek vardırBende 5 aydır uğraşıyorum çocuk için ama nasip olmadı henüz adetime 1 hafta kala bir damla kan gelmiş ama sadece bir damla ve kendimi bildim bileli hiç ara kanamam veya böyle bişe yaşamadım Ve adetime 10 gün kala göğüslerimde çok şişlik oldu ve kasık ağrım var adetime 3 gün kaldı test yapsam çıkar mı adet sancısı gibi ara ara sancım oluyor ( bu arada yeni üyeyim herkese merhaba :) )
6 Şubat'ta mı yoksa 6 Mart ta mı? Olman lazımdı onu biraz anlayamadım cunki baya geçmiş oluyor öyle ise ..Kızlar bakar mısınız adet olamıyorum stres felan yapmiyorum ilk kez böyle gecikti bir de iki aydır erken geliyordu bu ay bayağı gecikti. 6 Şubat'ta olmam lazımdı ama olmadım. 8 martta kan testi verdim negatif acaba hamile olma şansım yok mudur neden olamıyorum salı günü randevu aldım ama içim içimi yiyor
Merhaba hoşgeldinnn bacım İnshaAllah burada en kısa zamanda sen de güzel haberler paylaşırsınMerhabalar ben aranıza yeni katıldım Mart ayı yeni adetim bitti ve bende anne olmayı planlıyorum aranıza katılabilir miyim ben Elif 27 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında kardeş istiyor yarın spirali aldırmak istiyorum artık zamanı geldi diye düşündüm sizlerden destek bekliyorum
Adete yakın da akıntı oluyor diye duydum.. gebelik belirtileri arasında daha çok şeffaf ve beyaz akıntı var ama sarida olabilir..Arkadaşlar aşırı derecede sarı yumurta kıvamlı akıntım var sık sık gelmiyor ama gelince fazla geliyor gün içinde sizce neden olur 23 Mart adet trihim acaba ondan mi
Bencedeeeeeeee öyle olmasa listeye yazdirirmiyim sanaPozitif düşünüyoruzzz
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok sağolun Nisan annelerine eklediler beni yarın gidip konuşmak istiyorum çünkü 29 Mart'ta randevum var ve geç kalmak istemiyorum yumurtlama tarihine göre yarın çıkması lazım bı gidip bakicamAllah gönlünüze göre versin öncelikle arkadaslar yazmış ben de ekleyeyim siz istiyorsaniz niyetlenin bebeğe çevre hiç susmuyor zatenspiral adet dişi dönemde de çıkar tabi ama daha zor olur en rahat regl dönemi hatta ilk gunleri rahat çıkar. Ben de bir dönem spiral kullandım eskaza doktora gittim akıntım çok diye bir baktı ki spiral kaymış hatta çıkmaz üzere dedi doktor. Regl değilken aliverdi yani regl dışında da alınabilir gerçi benim durumumda kolay oldu en iyisi doktora sormak bence...
Canim hiç sorma ben testi dün yaptım beklemedim dedim beyaz akıntım oldu bilmem ne artık çıkar diye düşündüm.. ama diğer tetsler gibi olmadı ya suya bile tuttum olmadı ..cooook hafif var yok arası ama inan kör olacaktım bakarken.. birşey olmayınca da haber vermedimCanım pazartesi test yapicam demiştin ya o yüzden yazdım daha sonra doktora gideceğini biliyoruminşallah bebistendir ya ben bile sabirsizlikla bekliyorum senden güzel haberi
Dün yaptım kuzum doğru dürüst birşey çıkmadı.. diğer tetsler gibi çıkmadı hicbirsey görünmüyor hayalet var yok gibi resimde hiç yok.. o yüzden doktora gitmem daha iyi olur zaten orda cikcak ne varsa kan veririm belki bakalimAy inşallaah doktor kontrollerine gerek kalmaz canım.. dün bugün test yapmadın değil mi? Kaçırdım mı yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?