Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
My_Moonlight06 canım yarın güzel haberlerle gel insallah
Uyyyyssss gülümmmm benimmmm .. İnshaAllah ama yarın gitmiyorum henüz .. eşim test vericek yarın doktor istemişti eşimden gitmisken benim hsg ve eşimin sonuçlarını gösterelim dedik.. salı veya Çarşambayi bilir gitmemiz canım.. ayyyy vallaha akintilarim ağrılarım mevcut yanilmaktan tırsıyorummmm

Pozitif düşünüyoruzzz

Ay inşallaah doktor kontrollerine gerek kalmaz canım.. dün bugün test yapmadın değil mi? Kaçırdım mı yoksaaa

Çatlatma iğnesinin 12.günündeyim bir saattir felan mide bulantısından ağzıma mide suyu gelmesinden mahvoldum bu iğne etkisi mi

Canım pazartesi test yapicam demiştin ya o yüzden yazdım daha sonra doktora gideceğini biliyorum inşallah bebistendir ya ben bile sabirsizlikla bekliyorum senden güzel haberi

O dediginiz haftada iliski olmadi adetime bi hfta kala kasik batmasi hissedince y’a hamileyim yada tekrar yumurtlama oluyor dedim ilsikide ogun oldu adetim gecikeli 1 hafta olacak suan adet olsaydi olurdu bu kadar uzun donem gormedim benim korkum bska sebep olur mu. Test yapsm yine negtif cikcak

Son düzenleme:

Sadece 1 damla yerleşme kanaması oluyor mu ki araştırdım herkeste 2-3 gün falan devam etmiş bende sadece bir damla başka yok arkası gelmedi bi hastalığım da yok kadın doğum doktoruna gitmiştim bişe yok demişti ve ara ara adet sancısı gibi sancı giriyor

Kızlar çok heycanliyim Allah'ım sağlıklı bir sekidke hepimize gebeligi nasip etsin yeniden anne olmak istiyorum spiral adet bittikten sonrada çıkartılabilir mi

Allah gönlünüze göre versin öncelikle arkadaslar yazmış ben de ekleyeyim siz istiyorsaniz niyetlenin bebeğe çevre hiç susmuyor zaten spiral adet dişi dönemde de çıkar tabi ama daha zor olur en rahat regl dönemi hatta ilk gunleri rahat çıkar. Ben de bir dönem spiral kullandım eskaza doktora gittim akıntım çok diye bir baktı ki spiral kaymış hatta çıkmaz üzere dedi doktor. Regl değilken aliverdi yani regl dışında da alınabilir gerçi benim durumumda kolay oldu en iyisi doktora sormak bence...

Hoşgeldin bacım İnshaAllah bebişinle gelmişsindir
Kanama dediğin yerleşme kanaması olabilir bak.. oda az olur bazen biraz yoğun da olabilir.. tst için bence adet günü bekle en azından emin olursun adetin gelmez ise test yap İnshaAllah bebek vardır
6 Şubat'ta mı yoksa 6 Mart ta mı? Olman lazımdı onu biraz anlayamadım cunki baya geçmiş oluyor öyle ise ..
Merhaba hoşgeldinnn bacım İnshaAllah burada en kısa zamanda sen de güzel haberler paylaşırsın
Arkadaşlar aşırı derecede sarı yumurta kıvamlı akıntım var sık sık gelmiyor ama gelince fazla geliyor gün içinde sizce neden olur 23 Mart adet trihim acaba ondan mi
Adete yakın da akıntı oluyor diye duydum.. gebelik belirtileri arasında daha çok şeffaf ve beyaz akıntı var ama sarida olabilir..

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok sağolun Nisan annelerine eklediler beni yarın gidip konuşmak istiyorum çünkü 29 Mart'ta randevum var ve geç kalmak istemiyorum yumurtlama tarihine göre yarın çıkması lazım bı gidip bakicam ins herşey yolundadır

Canım pazartesi test yapicam demiştin ya o yüzden yazdım daha sonra doktora gideceğini biliyorum inşallah bebistendir ya ben bile sabirsizlikla bekliyorum senden güzel haberi
Canim hiç sorma ben testi dün yaptım beklemedim dedim beyaz akıntım oldu bilmem ne artık çıkar diye düşündüm.. ama diğer tetsler gibi olmadı ya suya bile tuttum olmadı ..cooook hafif var yok arası ama inan kör olacaktım bakarken.. birşey olmayınca da haber vermedim doktora gideyim öyle haber vereyim dedim...

Benim de bat 29 Mart daha çok var o sebeple çok uğramiyorum buralara ki erken test olaylarına girmeyeyim hiç pozitif görenleri tebrik ederim yazışmalar çok olunca okumaya yetişemiyorum maalesef. Bu ay yumurtlama günü olarak 2 farklı günden şüphe ediyorum birinin üzerinden 8 gün geçti birininse 6 gün geçti. Yani erken test için bile neredeyse 1 haftam var ama kararlıyım yapmayacağım. Belirti olarak hafif karın ağrısı oluyor arada kasık bölgesinde göğüsler sos değil ama uçları açıyor biraz. Yani yerleşmeden önce belirti aramak saçma gelse de durup dururken bunları yaşamak da sorgulatıyor insanı

Ay inşallaah doktor kontrollerine gerek kalmaz canım.. dün bugün test yapmadın değil mi? Kaçırdım mı yoksaaa
Dün yaptım kuzum doğru dürüst birşey çıkmadı.. diğer tetsler gibi çıkmadı hicbirsey görünmüyor hayalet var yok gibi resimde hiç yok.. o yüzden doktora gitmem daha iyi olur zaten orda cikcak ne varsa kan veririm belki bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…