- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.801
Ben adetliyken çıkarılıyor diye biliyorumKızlar çok heycanliyim Allah'ım sağlıklı bir sekidke hepimize gebeligi nasip etsin yeniden anne olmak istiyorum spiral adet bittikten sonrada çıkartılabilir mi
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeKızlar çok heycanliyim Allah'ım sağlıklı bir sekidke hepimize gebeligi nasip etsin yeniden anne olmak istiyorum spiral adet bittikten sonrada çıkartılabilir mi
Çevreyi boşver önce, kimse için doğurmuyoruz. Burda önemli olan senin hazır hissetmen ayrıca yaşın daha çok küçük onun konusunu bile açma benceTeşekkür ederim cevapsız bırakmadığı iz için aşırı morale ihtiyacım var bu konuda
Canım benim alt taraf heidi olmuş orası da dahil mi acabaMy_Moonlight06 Venev Sosyallanne Kızlar heidi oluşumuzun bilimsel açıklamasını buldum. Hadi gözümüz aydın
- “Hamilelik kızarıklığı’’: Diğerlerinin fark ettiği (sizin fark etmediğiniz) kızarıklık sadece bir kocakarı deyimi değildir. Yüzle ilgili bu parlaklığın biyolojik bir kökeni vardır. Artan kan hacmi yanakların bu hoş kızarıklığı almasına neden olur, bunun nedeni de deri yüzeyinin hemen altındaki çok sayıdaki kan damarlarıdır. Bu kızarıklığın tepesinde, yağ bezlerinin artan salgısı cilde kızıl bir parlaklık verir. Birçok hamile kadının yüzündeki bu kızarıklık hamile olmayan kadınların heyecanlı olduklarında, ağladıklarında ya da kalp atışlarını artıran (hamilelikte bu sürekli olur) başka şeyler yaptıklarındaki kızarıklığına benzerdir.
Orda haklısın bende çok istiyorum anne olmayı rabbim hayırlısını nasip etsin içimde bambaşka bir heycan var bir an önce anne olmak istiyorumÇevreyi boşver önce, kimse için doğurmuyoruz. Burda önemli olan senin hazır hissetmen ayrıca yaşın daha çok küçük onun konusunu bile açma bence
Canım benim alt taraf heidi olmuş orası da dahil mi acabaya hadi inşallah bebekten olsun tüm belirtiler
Benide katar misiniz bu listeye son bat 12 Mart başlangıcı ve bende artık anne olmak istiyorum yeniden inşaallahHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
�
Haznede (vajinada ) damarlanma artışı, yumuşama, renk değişikliği, salgılarda artış olur. Gebelikte vajinal akıntılarda artış normal bir bulgudur.Heidi ozaman
Canım senin bat tarihin geçmiş Nisan topiğine geçmen lazım H Hello Kity kuzum arkadaşa yardımcı olurmusunBenide katar misiniz bu listeye son bat 12 Mart başlangıcı ve bende artık anne olmak istiyorum yeniden inşaallah
Tamam papatyamCanım senin bat tarihin geçmiş Nisan topiğine geçmen lazım H Hello Kity kuzum arkadaşa yardımcı olurmusun
Reglinize kaç gün var pekiBugün acayip şekilde kasık ve bel ağrım var kahvaltıdan sonra başladı yatağa yatırdı beni. İnşallah bebektendir inşallah
Aynı durum bende de var kasık ağrısı bel sırt ağrısı ve sık idrara çıkma kafayı yemiş olamayız dimiYa bir şey soracağım idrar yollarımı hiç antibiyotik kullanacak kadar üşütmedim yani nedir detayı bilmiyorum ama Kasık ağrım bugün çok yoğun vajinanın hemen üst kısmı neredeyse ve tuvalete de sık çıkıyorum enfeksiyon mu oldu acaba?
Oldu vallaha ilk günler ateş basıyorduMy_Moonlight06 Venev Sosyallanne Kızlar heidi oluşumuzun bilimsel açıklamasını buldum. Hadi gözümüz aydın
- “Hamilelik kızarıklığı’’: Diğerlerinin fark ettiği (sizin fark etmediğiniz) kızarıklık sadece bir kocakarı deyimi değildir. Yüzle ilgili bu parlaklığın biyolojik bir kökeni vardır. Artan kan hacmi yanakların bu hoş kızarıklığı almasına neden olur, bunun nedeni de deri yüzeyinin hemen altındaki çok sayıdaki kan damarlarıdır. Bu kızarıklığın tepesinde, yağ bezlerinin artan salgısı cilde kızıl bir parlaklık verir. Birçok hamile kadının yüzündeki bu kızarıklık hamile olmayan kadınların heyecanlı olduklarında, ağladıklarında ya da kalp atışlarını artıran (hamilelikte bu sürekli olur) başka şeyler yaptıklarındaki kızarıklığına benzerdir.
Ne demek hepimiz burda aynı geminin yolcularıyız birbirimize yardımcı olucaz tabi kiOyyy kızlar yardımlarınız için teşekkürler vallahanda ben bat işini hep karıştırıyorum 12 Mart'ta adet oldum yeni bitti bir sonraki 9 Nisanayyy hakkınızı helal edin olur mu yönlendirmenin icin teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?