Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok heycanliyim Allah'ım sağlıklı bir sekidke hepimize gebeligi nasip etsin yeniden anne olmak istiyorum spiral adet bittikten sonrada çıkartılabilir mi

Kızlar çok heycanliyim Allah'ım sağlıklı bir sekidke hepimize gebeligi nasip etsin yeniden anne olmak istiyorum spiral adet bittikten sonrada çıkartılabilir mi
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Spiral adetliyken çıkarılma sebebi daha rahat cikariliyor olması diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım annemden biliyorum öncesinde. Ama yüzde yüz bilgi sahibi değilim

Kızlar bende öyle biliyorum ama adet yeni bitti yumurtlama öncesi çıkartıp gebelik düşünüyorum tabi rabbim nasip ederse artık beklemek istemiyorum yaşım geciyo kızım abla olmak istiyor çevrenin baskısını o biçim bense ertele diyor kimisi kızımla aralarinda fazla yaş farkı olsun istemiyorum kızım 5 yasinda

Teşekkür ederim cevapsız bırakmadığı iz için aşırı morale ihtiyacım var bu konuda

My_Moonlight06 Venev Sosyallanne Kızlar heidi oluşumuzun bilimsel açıklamasını buldum. Hadi gözümüz aydın

1. “Hamilelik kızarıklığı’’: Diğerlerinin fark ettiği (sizin fark etmediğiniz) kızarıklık sadece bir kocakarı deyimi değildir. Yüzle ilgili bu parlaklığın biyolojik bir kökeni vardır. Artan kan hacmi yanakların bu hoş kızarıklığı almasına neden olur, bunun nedeni de deri yüzeyinin hemen altındaki çok sayıdaki kan damarlarıdır. Bu kızarıklığın tepesinde, yağ bezlerinin artan salgısı cilde kızıl bir parlaklık verir. Birçok hamile kadının yüzündeki bu kızarıklık hamile olmayan kadınların heyecanlı olduklarında, ağladıklarında ya da kalp atışlarını artıran (hamilelikte bu sürekli olur) başka şeyler yaptıklarındaki kızarıklığına benzerdir.

Canım benim alt taraf heidi olmuş orası da dahil mi acaba ya hadi inşallah bebekten olsun tüm belirtiler

Çevreyi boşver önce, kimse için doğurmuyoruz. Burda önemli olan senin hazır hissetmen ayrıca yaşın daha çok küçük onun konusunu bile açma bence
Orda haklısın bende çok istiyorum anne olmayı rabbim hayırlısını nasip etsin içimde bambaşka bir heycan var bir an önce anne olmak istiyorum

Benide katar misiniz bu listeye son bat 12 Mart başlangıcı ve bende artık anne olmak istiyorum yeniden inşaallah

Aynı durum bende de var kasık ağrısı bel sırt ağrısı ve sık idrara çıkma kafayı yemiş olamayız dimi

Oyyy kızlar yardımlarınız için teşekkürler vallahanda ben bat işini hep karıştırıyorum 12 Mart'ta adet oldum yeni bitti bir sonraki 9 Nisanayyy hakkınızı helal edin olur mu yönlendirmenin icin teşekkürler

Oldu vallaha ilk günler ateş basıyordu

Ne demek hepimiz burda aynı geminin yolcularıyız birbirimize yardımcı olucaz tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…