Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir de olmayabilir de. Enfeksiyon varsa da ileri durumda değil gibi görünüyor. İleri durumda yanma falan da yapar çünkü. Bol su İçin geçer inşallah

29-30 gunde bir olur. Gec dollenme tam olarak nasil oluyo bebek haftasi yada bebegin dogum gunu belirleme gunu neye gore hesplanir
Geç döllenme de normalde olması gereken ovulasyon gecikiyor. Sizin döngünüzde normalde ovulasyon 15-16. Günde olması gerekiyor ama bu 18-20. Günlere kaydıysa yada daha geç farketmez bu geç döllenme oluyor. Normal beklediğiniz adet tarihinde test negatif çıkıyor ama adette gelmiyor.
İnşallah benimde böyle olmuştur çünkü benim de adetim 3 gün geçti ve idrar testim negatif çıktı. Bekliyorum

29-30 gunde bir olur. Gec dollenme tam olarak nasil oluyo bebek haftasi yada bebegin dogum gunu belirleme gunu neye gore hesplanir
Geç döllenme de normalde olması gereken ovulasyon gecikiyor. Sizin döngünüzde normalde ovulasyon 15-16. Günde olması gerekiyor ama bu 18-20. Günlere kaydıysa yada daha geç farketmez bu geç döllenme oluyor. Normal beklediğiniz adet tarihinde test negatif çıkıyor ama adette gelmiyor.
İnşallah benimde böyle olmuştur çünkü benim de adetim 3 gün geçti ve idrar testim negatif çıktı.

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım Mart ayı yeni adetim bitti ve bende anne olmayı planlıyorum aranıza katılabilir miyim ben Elif 27 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında kardeş istiyor yarın spirali aldırmak istiyorum artık zamanı geldi diye düşündüm sizlerden destek bekliyorum

Ben takip ediyorum iki defa yumurtlama gibi agrilarim oldu agri degilde sag veya sol kasiklarimda hissediyorum hatta cumartesi gecen hafta oldu dedim adetim gelirse en gec bu cumartesi en kotusu bugun olur diye dusundum dun test yaptim yok diyelimki tuttu bunun test sonucu yumurtlama ne zaman olursa olsun 3 hafta sonrami belli olur ? Insallah canim tutunmustur rabbim bekleyenlere en kisa zamanda nasip etsin

Umitlendirmek istemem ama benim ilk gebelegimde adet zamani surekli tuvalete giderdim gece gunduz test yaptgmda pozitif olmus tu bebekten dolayi surekli gidiyomusum bide kiz bebekler daha cok baski yaparmis bnmde kizimm oldu insallah bebegin seninledir

Bende de 2 gebeliğimde idrara sık çıkma durumu erken başlayınca hamile olduğumu test yapmadan anlamıştım açıkçası. Bugün ağrım da çok oldu tuvalete çıkmam da çok oldu korktum açıkçası enfeksiyondan inşallah yine bebektendir

Hoşgeldin aramıza ben de senin gibiyim kızıma kardeş nasip olsun istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Insallah Canim geciktimi adetin

Hoşgeldin aramıza ben de senin gibiyim kızıma kardeş nasip olsun istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Amin canım inşaallah teşekkür ederim yanlız endişelerim var nörolojik rahatsızlığından dolayı sağolsun doktorum ilaçları kullanırken de anne olabileceğimi soyledi ruhen desteğe ihtiyacım var spirali çıkartıp artık 2 çi kez anne olmak istiyorum

Arkadaşlar aşırı derecede sarı yumurta kıvamlı akıntım var sık sık gelmiyor ama gelince fazla geliyor gün içinde sizce neden olur 23 Mart adet trihim acaba ondan mi

Wc sık ise enfeksiyon olabilir belki, bilemedim. İdrarda yanma var mi ?

Adete az kala yasanan lekelenme yerleşme kanaması olabilir. Adete 10 gun kala hamilelik belirtisi çok zor. Ama 1 damlalik kan geldiyse ve arkasi yok ise (Allah korusun kötü bir hastalık olmadığı müddetçe tabi) yerleşme kanamasidir yüksek ihtimal. Tabi benim tahminim bu yönde diye söylesem daha doğru olur

Geç dollenme söyle. Mesela sizin yumurtlama gününüz takvim hesabina gore atıyorum ayın 15iydi. Ama bu ay 19unda yumurtladiniz. Gibi dolayısıyla adet görmeniz ya da hamileyseniz beklenen adet tarihinden önce idrarda silik çizgi çıkması daha geç olacaktır.

Kızlar bu arada idrar yolu enfeksiyonu gebeliğin ilk haftaları özellikle çok tehlikeli. Dusuk yapmaya dahi sebep olabilir allah korusun. Varsa idrarda yanma. Geçmeyen sanci. İdrar tahlili verin. Hatta ilk hamileligimde rutin olarak idrar tahlili veriyodum ben ( paranoyak değilim, doktorumun tavsiyesi ile )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…