Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tanımladığıma benziyor mu sizin de ?
Tamam hareketlilik değilde sızı var orda bişey hissettiriyor kendini. Sabah uyandım gerildim aynı yer hemen başladı sızlamaya bu sızıyı biliyorum çünkü 3 ay önce aynı ağrı sızıyı yaşamıştım gebeylen ondan ümitliyim zaten. Benim de bat 29 mart aramızda çok yok

Canım valla senin güzel haberini dört gözle bekliyorum (gerçi herkesinkini öyle) muhtemel tarihin ne senin adet için?
23 diye bekliyorum diyorum ya bebekte regli de müjde benim için bakalım ne olacak diyorum

benim de 10 gün öncesinden başlıyordu şimdi batımı geçti 4-5 gün sonra başladi meğer geç döllenmeymiş
Benim de yumurtlamadan sonra bel ve kasık ağrım oldu ara ara kasıklarım adet olcakmışım gibi oluyorum duruyo ama daha önce de hep böyle oluyordum gecikince. Geç yumurtladım yumurtlamanın 7. Günü adetime 7-8 gün falan var sanırm ama hala gögüslerim şişmedi önceden ilk baş gögüslerim şişerdi ordan anlardım adetin yaklaştıgını

Canım değerlendir.akinti vs var ise mutlaka

Çizgi var kuzummm

Şu an aynı durumdayız tahmini yumurtlama 7 gün önceydi bat da büyük ihtimalle 26 sı merakla bekliyorum

bu markaya asla artık güvenmiyorum erken gebelik olmasına rağmen hiç göstermedi. Dijital olanları da dahil söylemedi. Kıytırık bir marka alıp yaptım o çok çok silik çıkarmıştı, o yüzden clear blue pişmanlıksın

İlişkiden sonra benim de 3 4 gün falan kasığımda batma tarzı ve bazen adet olacakmışım gibi sancılar oldu bugün 7. Gün hala ara ara oluyor ama yoğun değil. Şuan tek belirti olarak akıntımın yok denecek kadar az olması diyebilirim onun dışında yok hiç bir şey

Şu an aynı durumdayız tahmini yumurtlama 7 gün önceydi bat da büyük ihtimalle 26 sı merakla bekliyorum
Senin belirtilerin ne canım benim çatlama günü ilk defa çok ağrım oldu adet olcam sandım o derece sonra bi kaç gün sürdü bel ağrım kasık ağrım ara ara oldu şuan bel agrım geçti ama benim gögsüm şişerdi adet olmadan bi 10 gün önce başlardı şuan şiş falan değil ama mide bulantım ve sarı akıntım oluyordu yine oluyor

Ay bnde öncekinde görünce sevindim de bunda görünce dedim artık ne yapalım yok demekki dedim kısmet artık

Kizlar alt ve sag kasik agrim var bugun sabahtan beri bata 5 gun var
Hamis arkadaşlar sizde de oldu mu hamilelik belirtisi mi yoksa bariz üşütme mi anlamaya calisiyorum

Ya inanır mısın bir ay göğüslerim şişiyorsa adet dönemi bir ay şişip ağrımıyor. Kasımda gebelik yaşadım maalesef kalbi durdu. Mesela onda kasık ağrısı falan asla yaşamadım hissetmedim sürpriz gebelikti belki de oldu ama ben kendimi dinlemedim. Bat a 7 gün kala öğrendim çünkü çiş sayım artmaya başlamıştı özellikle geceleri ve akıntım kesilmişti.belirtilerim bunlardı ilk olarak

Anladım canım ikimizin yumurtlama da aynı gün oldu galiba bakalım inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız ben de 5 aydır korunmuyorum ama bir türlü olmuyor 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilkinde yumurtlama göremedim bu sefer gördüm ve dibine kadar yaşadım yumurtlamayı çok feci ağrım oldu yumurtalıklarımın hareketini hissettim o derece

Benim de öyle sag kasigim özellikle bir sızı var bugun baya artti hatta bata 5 gun var

Kizlar alt ve sag kasik agrim var bugun sabahtan beri bata 5 gun var
Hamis arkadaşlar sizde de oldu mu hamilelik belirtisi mi yoksa bariz üşütme mi anlamaya calisiyorum
Hamilelik belirtisi olabilir canım bendede oldu ama bende sol kasık ağrısı oldu sendede sağ taraftaysa demek ki

Bir şey sormak istiyorum size benim de rezervim az doktor doğum kontrol ilacı yazdı ne alaka dedim yumurtalari korumak için dedi ,size hiç böyle bir ilaç yazıldı mi

Yumurtlama ağrısı ile çatlama arasında kaç gün oluyor, ovulasyon testiyle baktığınız için biliyorsunuzdir diye soruyorum ağrıdan sonra bırakıp kaçırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…