- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 33
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.321
Benim tanımladığıma benziyor mu sizin de ?Yumurtlamadan beri o his hiç geçmedi bende
Tamam hareketlilik değilde sızı var orda bişey hissettiriyor kendini. Sabah uyandım gerildim aynı yer hemen başladı sızlamaya bu sızıyı biliyorum çünkü 3 ay önce aynı ağrı sızıyı yaşamıştım gebeylen ondan ümitliyim zaten. Benim de bat 29 mart aramızda çok yokBenim tanımladığıma benziyor mu sizin de ?
23 diye bekliyorum diyorum ya bebekte regli de müjde benim için bakalım ne olacak diyorumCanım valla senin güzel haberini dört gözle bekliyorum (gerçi herkesinkini öyle) muhtemel tarihin ne senin adet için?
Benim de yumurtlamadan sonra bel ve kasık ağrım oldu ara ara kasıklarım adet olcakmışım gibi oluyorum duruyo ama daha önce de hep böyle oluyordum gecikince. Geç yumurtladım yumurtlamanın 7. Günü adetime 7-8 gün falan var sanırm ama hala gögüslerim şişmedi önceden ilk baş gögüslerim şişerdi ordan anlardım adetin yaklaştıgınıbenim de 10 gün öncesinden başlıyordu şimdi batımı geçti 4-5 gün sonra başladi meğer geç döllenmeymiş
Canım değerlendir.akinti vs var ise mutlakaben bugün bir eczacı arkadasım la görüştüm ve kasık ağrılarından bahsettim dedim acaba geç mi yumurtluyırum adetime 10 gün var ovülasyon testi istedim test çift silik çıktı acaba yumurtladım mı yada yuöurtlamadım mıoff ne zor birde bana eczacı adet bitim gününden 10 gün sonra yumurtlama olur dedi çok şaşırdım kızlar tüm bunlara cevap arıyorum
Çizgi var kuzummmKızlar selam umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlar alıyordurbu aydan hiç ümidim yoktu o yüzden siteye bile girmedim. Bugün adetime 2 gün kala evde test var diye eğlencesine yapayım dedim, artık hobi oldu çünkü normal gebelik testi vardı onu yaptım. Size fotoğrafını atacağım silik de olsa bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor. Umudum yok ama bir de sizlere sormak istedim.
Şu an aynı durumdayız tahmini yumurtlama 7 gün önceydi bat da büyük ihtimalle 26 sı merakla bekliyorumBenim de yumurtlamadan sonra bel ve kasık ağrım oldu ara ara kasıklarım adet olcakmışım gibi oluyorum duruyo ama daha önce de hep böyle oluyordum gecikince. Geç yumurtladım yumurtlamanın 7. Günü adetime 7-8 gün falan var sanırm ama hala gögüslerim şişmedi önceden ilk baş gögüslerim şişerdi ordan anlardım adetin yaklaştıgını
bu markaya asla artık güvenmiyorum erken gebelik olmasına rağmen hiç göstermedi. Dijital olanları da dahil söylemedi. Kıytırık bir marka alıp yaptım o çok çok silik çıkarmıştı, o yüzden clear blue pişmanlıksınKızlar ben geçeninden belirgin bir şey göremeyince fotoyla çok oynamadım sizinde gözleriniz yanmasin diye olsaydı birazcık daha belirirdi diye düşünüyorum ilk yazdığım mesajda biraz belirgindi hatta üstten baya bir mavı çizgi çıktı ve geçti hiç öyle olmadığı için hemen size yazdım ama şimdi yok o nedenle batı geçince diğerini yapacağım boşu boşuna gitmesin diye sanırım hcg dalgalanması yaşadım geçti
İlişkiden sonra benim de 3 4 gün falan kasığımda batma tarzı ve bazen adet olacakmışım gibi sancılar oldu bugün 7. Gün hala ara ara oluyor ama yoğun değil. Şuan tek belirti olarak akıntımın yok denecek kadar az olması diyebilirim onun dışında yok hiç bir şeykaç gün sonra hissetmeye başladınız.
benim de 1 nisan bat yumurtalama üzerinden 3 gün geçti daha çook erken ama daha önce hissetmediğim şekilde bir hareketlilik hissediyorum yumurtalıklara denk gelen yerde.
Yumurtlamadan dolayı böyle hissediyorum diye düşünüyorum.
Senin belirtilerin ne canım benim çatlama günü ilk defa çok ağrım oldu adet olcam sandım o derece sonra bi kaç gün sürdü bel ağrım kasık ağrım ara ara oldu şuan bel agrım geçti ama benim gögsüm şişerdi adet olmadan bi 10 gün önce başlardı şuan şiş falan değil ama mide bulantım ve sarı akıntım oluyordu yine oluyorŞu an aynı durumdayız tahmini yumurtlama 7 gün önceydi bat da büyük ihtimalle 26 sı merakla bekliyorum
Ay bnde öncekinde görünce sevindim de bunda görünce dedim artık ne yapalım yok demekki dedim kısmet artıkbu markaya asla artık güvenmiyorum erken gebelik olmasına rağmen hiç göstermedi. Dijital olanları da dahil söylemedi. Kıytırık bir marka alıp yaptım o çok çok silik çıkarmıştı, o yüzden clear blue pişmanlıksın
Ya inanır mısın bir ay göğüslerim şişiyorsa adet dönemi bir ay şişip ağrımıyor. Kasımda gebelik yaşadım maalesef kalbi durdu. Mesela onda kasık ağrısı falan asla yaşamadım hissetmedim sürpriz gebelikti belki de oldu ama ben kendimi dinlemedim. Bat a 7 gün kala öğrendim çünkü çiş sayım artmaya başlamıştı özellikle geceleri ve akıntım kesilmişti.belirtilerim bunlardı ilk olarakSenin belirtilerin ne canım benim çatlama günü ilk defa çok ağrım oldu adet olcam sandım o derece sonra bi kaç gün sürdü bel ağrım kasık ağrım ara ara oldu şuan bel agrım geçti ama benim gögsüm şişerdi adet olmadan bi 10 gün önce başlardı şuan şiş falan değil ama mide bulantım ve sarı akıntım oluyordu yine oluyor
oldu oldu hemen hemen hepimizde olmuştuKizlar alt ve sag kasik agrim var bugun sabahtan beri bata 5 gun var
Hamis arkadaşlar sizde de oldu mu hamilelik belirtisi mi yoksa bariz üşütme mi anlamaya calisiyorum
Anladım canım ikimizin yumurtlama da aynı gün oldu galiba bakalım inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız ben de 5 aydır korunmuyorum ama bir türlü olmuyor 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilkinde yumurtlama göremedim bu sefer gördüm ve dibine kadar yaşadım yumurtlamayı çok feci ağrım oldu yumurtalıklarımın hareketini hissettim o dereceYa inanır mısın bir ay göğüslerim şişiyorsa adet dönemi bir ay şişip ağrımıyor. Kasımda gebelik yaşadım maalesef kalbi durdu. Mesela onda kasık ağrısı falan asla yaşamadım hissetmedim sürpriz gebelikti belki de oldu ama ben kendimi dinlemedim. Bat a 7 gün kala öğrendim çünkü çiş sayım artmaya başlamıştı özellikle geceleri ve akıntım kesilmişti.belirtilerim bunlardı ilk olarak
Benim de öyle sag kasigim özellikle bir sızı var bugun baya artti hatta bata 5 gun varTamam hareketlilik değilde sızı var orda bişey hissettiriyor kendini. Sabah uyandım gerildim aynı yer hemen başladı sızlamaya bu sızıyı biliyorum çünkü 3 ay önce aynı ağrı sızıyı yaşamıştım gebeylen ondan ümitliyim zaten. Benim de bat 29 mart aramızda çok yok
Yaaa neguzel dedinnn ah insallaholdu oldu hemen hemen hepimizde olmuştu
Hamilelik belirtisi olabilir canım bendede oldu ama bende sol kasık ağrısı oldu sendede sağ taraftaysa demek kiKizlar alt ve sag kasik agrim var bugun sabahtan beri bata 5 gun var
Hamis arkadaşlar sizde de oldu mu hamilelik belirtisi mi yoksa bariz üşütme mi anlamaya calisiyorum
Bence birakmayin. Ilaclar en az 3 4 ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. Şöyle bir ornek vereyim. Ilk hamileligimde 6 ay ilac vitamin destek takviyeler igneler falan tüp bebek sonucu negatifi gördüm . 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldim. Hemde yumurta rezervim yok denecek kadar azken. Dr uma haber verdigimde ılaclar tetiklemis dogal gebeligi demisti.. Psikolojik olarak cok yormadiysa seni devam canim.
Bir şey sormak istiyorum size benim de rezervim az doktor doğum kontrol ilacı yazdı ne alaka dedim yumurtalari korumak için dedi ,size hiç böyle bir ilaç yazıldı miBence birakmayin. Ilaclar en az 3 4 ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. Şöyle bir ornek vereyim. Ilk hamileligimde 6 ay ilac vitamin destek takviyeler igneler falan tüp bebek sonucu negatifi gördüm . 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldim. Hemde yumurta rezervim yok denecek kadar azken. Dr uma haber verdigimde ılaclar tetiklemis dogal gebeligi demisti.. Psikolojik olarak cok yormadiysa seni devam canim.
Yumurtlama ağrısı ile çatlama arasında kaç gün oluyor, ovulasyon testiyle baktığınız için biliyorsunuzdir diye soruyorumAnladım canım ikimizin yumurtlama da aynı gün oldu galiba bakalım inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız ben de 5 aydır korunmuyorum ama bir türlü olmuyor 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilkinde yumurtlama göremedim bu sefer gördüm ve dibine kadar yaşadım yumurtlamayı çok feci ağrım oldu yumurtalıklarımın hareketini hissettim o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?