- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.301
isnhaAllah
Benim akıntı yumurtalama ile başladı devam etti bir kaç gün önce çok hafif hatta birgün kuru geçti tekrar basladi yani sürekli vardı diyebilirim ama asıl bu son günlerde arttı
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın biliyorum o korkuyu size bir şey olmamasına sevindim.dinlenmeye ve o anı unutmaya çalışTeşekkür ederim kuşum amin kimseye inşallah
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlenKızlar ben sanırım eleniyorum, zaten iki üç günle olacağını düşünmüyodum ama yine de belki olur diyodum. Bugün bi kaza atlattık, yanımızdaki araba üstümüze çıkacaktı baya korktum eşim dikkatliydi ama akan trafikte beni baya korkuttu o an, eve geldiğimde de bikaç damla leke gelmiş olarak gördüm. Muhtemelen regl olcam karnım ağrımaya başladı kasıklarım zaten çok ağrıyo, o korkuyla olduysa da tutunamaz diye düşünüyorum. Bikaç güne regl olurum tam anlamıyla sanırım, yazarım burdan olunca.
Canım adet bitimi ile 13 mart arasını değerlendirdim zaten.Döngümüz senle aynı gibi ama ben kürtajdan sonra net bi tarih oturtamadım geçen aya göre yumurtalama düşünerek hareket ettim. Senin 11 Mart bile olmuş olabilir döllenme çünkü baya belirgin.
Peki ne zaman test yapmalıyımOlabilir canım bazen pembe bazen kahverengi olabiliyormuş eğer bu yerleşmeye negatif çıkması çok normal sen moralini bozma adet olana kadar umut var
Canım baya net olarak görülüyorEki Görüntüle 3029392
Kızlar bu sabah ilk idrarla yaptığım test düne göre sankii daha net gibi geldi bana siz diyorsunuz
Canik büyük geçmiş olsun .. Allah size birşey olmadı İnshaAllah bu son olur.. canım... İyisin değil mi.. kanaman oldumu yoksa keisldi mi lekelerKızlar ben sanırım eleniyorum, zaten iki üç günle olacağını düşünmüyodum ama yine de belki olur diyodum. Bugün bi kaza atlattık, yanımızdaki araba üstümüze çıkacaktı baya korktum eşim dikkatliydi ama akan trafikte beni baya korkuttu o an, eve geldiğimde de bikaç damla leke gelmiş olarak gördüm. Muhtemelen regl olcam karnım ağrımaya başladı kasıklarım zaten çok ağrıyo, o korkuyla olduysa da tutunamaz diye düşünüyorum. Bikaç güne regl olurum tam anlamıyla sanırım, yazarım burdan olunca.
Evet evet kesinlikle canımm çok belli MashaAllah... Kız bir benim testler çıkarmıyor anlamıyorum.. bu da erken gebelik testimi .?Eki Görüntüle 3029392
Kızlar bu sabah ilk idrarla yaptığım test düne göre sankii daha net gibi geldi bana siz diyorsunuz
Evet canım ikisi de comfort daysti farklı bir markayla da yapmam lazım aslındaEvet evet kesinlikle canımm çok belli MashaAllah... Kız bir benim testler çıkarmıyor anlamıyorum.. bu da erken gebelik testimi .?
İnşallah sonuç doğrudur canım dua edin belirginleşsin önümüzdeki günlerdeCanım baya net olarak görülüyorhayırlı uğurlu olsun şimdiden
İnşallah canım ama bence bebişin seninleİnşallah sonuç doğrudur canım dua edin belirginleşsin önümüzdeki günlerde
Kız benim dandik testler erken gebelik değil .. birturlu erisemedim istediğim sonuca.. offffff ovulasyon da yok pahali ve tekli satılmıyor.. yurt dışındayım Türkiye'de olsa 10 tane erken gebelik almsitimEvet canım ikisi de comfort daysti farklı bir markayla da yapmam lazım aslında
Ben bu sefer bir şey göremedim canım daha Aydınlık bir yerde mi çeksen acaba?Kızlar ben geçeninden belirgin bir şey göremeyince fotoyla çok oynamadım sizinde gözleriniz yanmasin diye olsaydı birazcık daha belirirdi diye düşünüyorum ilk yazdığım mesajda biraz belirgindi hatta üstten baya bir mavı çizgi çıktı ve geçti hiç öyle olmadığı için hemen size yazdım ama şimdi yok o nedenle batı geçince diğerini yapacağım boşu boşuna gitmesin diye sanırım hcg dalgalanması yaşadım geçti
Yok yok olsa şuan size film yapacak kadar çekmiştim o nedenleBen bu sefer bir şey göremedim canım daha Aydınlık bir yerde mi çeksen acaba?
Canım valla senin güzel haberini dört gözle bekliyorum (gerçi herkesinkini öyle) muhtemel tarihin ne senin adet için?Yok yok olsa şuan size film yapacak kadar çekmiştim o nedenleçekmiyorum daha battan sonra yine regli olmazsam mecbur yaparım mağlum birde bu regli olamama derdi girdi kafama bakalım bebekte reglide ikisinde müjde bana olursa sevinirim
kaç gün sonra hissetmeye başladınız.Yumurtlama daha yeni geçti benim bat 29 mart. Kasımda düşük yaptım. Onda da hamile kaldığımı anlamıştım aynı kasık hissini şimdide yaşıyorum. İnşallah yanılmıyorumdurgöreceğizzzz
Yumurtlamadan beri o his hiç geçmedi bendekaç gün sonra hissetmeye başladınız.
benim de 1 nisan bat yumurtalama üzerinden 3 gün geçti daha çook erken ama daha önce hissetmediğim şekilde bir hareketlilik hissediyorum yumurtalıklara denk gelen yerde.
Yumurtlamadan dolayı böyle hissediyorum diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?