Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
isnhaAllah

Benim akıntı yumurtalama ile başladı devam etti bir kaç gün önce çok hafif hatta birgün kuru geçti tekrar basladi yani sürekli vardı diyebilirim ama asıl bu son günlerde arttı
Beyaz akıntı mı yoksa şeffaf akıntımi benim de 4 gün var bata beyaz akıntım var ve göğüs ağrım var o kadar

Teşekkür ederim kuşum amin kimseye inşallah
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın biliyorum o korkuyu size bir şey olmamasına sevindim.dinlenmeye ve o anı unutmaya çalış

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen

Döngümüz senle aynı gibi ama ben kürtajdan sonra net bi tarih oturtamadım geçen aya göre yumurtalama düşünerek hareket ettim. Senin 11 Mart bile olmuş olabilir döllenme çünkü baya belirgin.
Canım adet bitimi ile 13 mart arasını değerlendirdim zaten.

Clear blue yaptım çok azcık daha belirmiş eskisiyle kıyaslama yaparak atacağım birazdan heralde hala çok yüksek değil beta ve bu test bencede küçük betayı bile algılıyor 1.0 mesela çünkü hafif çizgili başladı az arttı 10 ml altında olduğunu düşüyorum yükselirse ne ala yükselmezse kısmet bekleyip göreceğiz hep birlikte

Kızlar selamm benim yumurtlama dönemim geldi perşembeden bugüne hala çift çizgi koyu renk yumurtam çatlamadı. Havuç kemirmekten bıktım hergünğ değerlendirdik yarınıda değerlendirmem gerekiyor mu üç gün sürmesi kötü bişeymi

Canik büyük geçmiş olsun .. Allah size birşey olmadı İnshaAllah bu son olur.. canım... İyisin değil mi.. kanaman oldumu yoksa keisldi mi lekeler

Evet canım ikisi de comfort daysti farklı bir markayla da yapmam lazım aslında
Kız benim dandik testler erken gebelik değil .. birturlu erisemedim istediğim sonuca.. offffff ovulasyon da yok pahali ve tekli satılmıyor.. yurt dışındayım Türkiye'de olsa 10 tane erken gebelik almsitim

Kızlar ben geçeninden belirgin bir şey göremeyince fotoyla çok oynamadım sizinde gözleriniz yanmasin diye olsaydı birazcık daha belirirdi diye düşünüyorum ilk yazdığım mesajda biraz belirgindi hatta üstten baya bir mavı çizgi çıktı ve geçti hiç öyle olmadığı için hemen size yazdım ama şimdi yok o nedenle batı geçince diğerini yapacağım boşu boşuna gitmesin diye sanırım hcg dalgalanması yaşadım geçti

Eklentiler

• 83CCDFE0-7C7E-4BE7-9C0E-BBB8388F4ADF.jpeg
    144,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 58EBF631-B1AB-4056-9C20-2ACE8F03689D.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 63
Ben bu sefer bir şey göremedim canım daha Aydınlık bir yerde mi çeksen acaba?

Ben bu sefer bir şey göremedim canım daha Aydınlık bir yerde mi çeksen acaba?
Yok yok olsa şuan size film yapacak kadar çekmiştim o nedenle çekmiyorum daha battan sonra yine regli olmazsam mecbur yaparım mağlum birde bu regli olamama derdi girdi kafama bakalım bebekte reglide ikisinde müjde bana olursa sevinirim

Canım valla senin güzel haberini dört gözle bekliyorum (gerçi herkesinkini öyle) muhtemel tarihin ne senin adet için?

kaç gün sonra hissetmeye başladınız.
benim de 1 nisan bat yumurtalama üzerinden 3 gün geçti daha çook erken ama daha önce hissetmediğim şekilde bir hareketlilik hissediyorum yumurtalıklara denk gelen yerde.
Yumurtlamadan dolayı böyle hissediyorum diye düşünüyorum.

Yumurtlamadan beri o his hiç geçmedi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…