• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ikimizin yumurtlama da aynı gün oldu galiba bakalım inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız ben de 5 aydır korunmuyorum ama bir türlü olmuyor 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilkinde yumurtlama göremedim bu sefer gördüm ve dibine kadar yaşadım yumurtlamayı çok feci ağrım oldu yumurtalıklarımın hareketini hissettim o derece😂
Hadi inşallah gümbür gümbür gelsin bebeğin . İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏻☺️

Yumurtlama ağrısı ile çatlama arasında kaç gün oluyor, ovulasyon testiyle baktığınız için biliyorsunuzdir diye soruyorum 😊 ağrıdan sonra bırakıp kaçırmayalım 😊
Valla canım 1 gün sürdü benim yumurtlamam. Geçen sefer 2 gün sürmüştü kişiden kişiye değişiyor

kan testi hala vermedin dimi kuzu
Yok canım ben daha degerlendirme asamasindaydim bu ay sıkı tutucam ama mesela bir gun degerlendirip 2 gun degerlendirmemisiz sonra 2 gun ustune degerlendirmisim yani 2 gun sonra o iki gun icinde yunurtlama olsaydi o onceki ve sonraki gun faydali olurmu yani isi yararmi yoksa yumurtlama olunca girmmeki gerekirdi

Yok canım ben daha degerlendirme asamasindaydim bu ay sıkı tutucam ama mesela bir gun degerlendirip 2 gun degerlendirmemisiz sonra 2 gun ustune degerlendirmisim yani 2 gun sonra o iki gun icinde yunurtlama olsaydi o onceki ve sonraki gun faydali olurmu yani isi yararmi yoksa yumurtlama olunca girmmeki gerekirdi
Adet biter bitmez gün aşırı ilişki en güzeli 3-4 gün ara verip yapmak spermin bayatlamasına sebep oluyor, her gün değerlendirmekte sperm kalitesini düşürüyor yani en güzeli gün aşırı

Adete daha 1 hafta var sanırım çok erken değil mi testte çıkması benim de yumurtlamadan 6 gün geçti ama bence çok erken daha rahime tutuncakta kana karışcakta falan
Canım ben sadece sabırsız olduğum için yaptım geçen ayda böyle erken yapmaya başlamıştım. Bu yüzden zaten kesin diyemiyorum ama geçen ay hiç bişey yoktu testlerde

Back