- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.341
Evet daha net hadi inşallah güzel haber yakındırEki Görüntüle 3029392
Kızlar bu sabah ilk idrarla yaptığım test düne göre sankii daha net gibi geldi bana siz diyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet daha net hadi inşallah güzel haber yakındırEki Görüntüle 3029392
Kızlar bu sabah ilk idrarla yaptığım test düne göre sankii daha net gibi geldi bana siz diyorsunuz
Hadi inşallah gümbür gümbür gelsin bebeğin . İnşallah güzel haberler alırızAnladım canım ikimizin yumurtlama da aynı gün oldu galiba bakalım inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız ben de 5 aydır korunmuyorum ama bir türlü olmuyor 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilkinde yumurtlama göremedim bu sefer gördüm ve dibine kadar yaşadım yumurtlamayı çok feci ağrım oldu yumurtalıklarımın hareketini hissettim o derece
Benim de öyle sag kasigim özellikle bir sızı var bugun baya artti hatta bata 5 gun
kesinlikle görebiliyorum bence hemen kana bende böyleyken gitmiştim yolun başında yakaladımEki Görüntüle 3029392
Var gibi ben çok hafif çizgi görüyorum.Kendimi kandırmışım dün var gibiydi bu sabah yok gibi bir göz atın a dostlar bata 3gün
Valla canım 1 gün sürdü benim yumurtlamam. Geçen sefer 2 gün sürmüştü kişiden kişiye değişiyorYumurtlama ağrısı ile çatlama arasında kaç gün oluyor, ovulasyon testiyle baktığınız için biliyorsunuzdir diye soruyorum ağrıdan sonra bırakıp kaçırmayalım
InsallahSizin az kalmış hadi bakalım güzel haberler verin bize inşallah
Ayyy heyecan basıyor okuyuncaHamilelik belirtisi olabilir canım bendede oldu ama bende sol kasık ağrısı oldu sendede sağ taraftaysa demek ki
Evet canım kan testi ile doğruladım hamileyimÇizgi var kuzummm
Maşallah canım yaaa, hayırlı olsunEvet canım kan testi ile doğruladım hamileyim
kan testi hala vermedin dimi kuzuKizlar benim hala megatif testler ovulasyon ben yinede degerlendiriyorum kasik agrim vs oluyor nicin sizce
Yok canım ben daha degerlendirme asamasindaydim bu ay sıkı tutucam ama mesela bir gun degerlendirip 2 gun degerlendirmemisiz sonra 2 gun ustune degerlendirmisim yani 2 gun sonra o iki gun icinde yunurtlama olsaydi o onceki ve sonraki gun faydali olurmu yani isi yararmi yoksa yumurtlama olunca girmmeki gerekirdikan testi hala vermedin dimi kuzu
Adet biter bitmez gün aşırı ilişki en güzeli 3-4 gün ara verip yapmak spermin bayatlamasına sebep oluyor, her gün değerlendirmekte sperm kalitesini düşürüyor yani en güzeli gün aşırıYok canım ben daha degerlendirme asamasindaydim bu ay sıkı tutucam ama mesela bir gun degerlendirip 2 gun degerlendirmemisiz sonra 2 gun ustune degerlendirmisim yani 2 gun sonra o iki gun icinde yunurtlama olsaydi o onceki ve sonraki gun faydali olurmu yani isi yararmi yoksa yumurtlama olunca girmmeki gerekirdi
Canım bata 9 gün var daha bat geçsin diye bekliyorumkesinlikle görebiliyorum bence hemen kana bende böyleyken gitmiştim yolun başında yakaladım
Anladım canım teşekkür ederim hayirlisi artkAdet biter bitmez gün aşırı ilişki en güzeli 3-4 gün ara verip yapmak spermin bayatlamasına sebep oluyor, her gün değerlendirmekte sperm kalitesini düşürüyor yani en güzeli gün aşırı
Adete daha 1 hafta var sanırım çok erken değil mi testte çıkması benim de yumurtlamadan 6 gün geçti ama bence çok erken daha rahime tutuncakta kana karışcakta falan1hafta sonra
Yumurtlama 13ünde mi oldu benim de 13ünde oldu1hafta sonra
Canım 11-12-13 martta pik gördüm. Ben 12yi baz aldım.Yumurtlama 13ünde mi oldu benim de 13ünde oldu
Canım ben sadece sabırsız olduğum için yaptım geçen ayda böyle erken yapmaya başlamıştım. Bu yüzden zaten kesin diyemiyorum ama geçen ay hiç bişey yoktu testlerdeAdete daha 1 hafta var sanırım çok erken değil mi testte çıkması benim de yumurtlamadan 6 gün geçti ama bence çok erken daha rahime tutuncakta kana karışcakta falan