- 20 Haziran 2018
- 953
- 691
- 53
- 30
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.281
Çıkardı testte hamile olsaydım :/Bekleyelim görelim ama öyle yada böyle gebesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkardı testte hamile olsaydım :/Bekleyelim görelim ama öyle yada böyle gebesin
Ca ım kan versen neGünaydın kızlar benimki de düne göre daha belirgin gibi ama bakarmısınız foto da iyi cikmadi ama adetim gecikeli 10 gün oldu çok akıntım var
Ederim tabi hepimize dua ediyorum Allah anne olmak herkese o güzel duyguyu yaşatsın inşallah canımEvet canım fark ettim aynı koyulukta dün de yapmıştım dünkü böyle deildi pazartesi ye kadar koyulugu takip edip Pazartesi kan veririm daha önce kayıpların olmuştu inşallah bu kez sağlıklıdır dua edermisin bana
Merhaba benim de Bat günüm testim pozitif pazartesi doktora gideceğim inşallahGünaydın kızlar görüyorum ki test yapanlarınız vaarr,hadi bakalım hayırlı haberler olsun ama şunu demek istiyorum yaptığınız testler kaset test vs falan ise battan önce çıkmayabiliyor,benim 4 gün vardı negatifti çok çok çok ince bir çzigi gibi görmüştüm,ama bat günü pozitifleşti,o yüzden erken test yapıp negatifi gördüğünüzde üzülmeyinn VE TEKRAR EDİYORUM HAMİLELİĞİNİZDE,ADETİNİZDE VEYA TABLOYA EKLENMEK İSTEDİĞİNİZDE LÜTFEN BENİ ETİKETLEYİN VEYA MESAJDAN ALINTI YAPIN KI DAHA RAHAT TABLOYU DOLDURABİLEYİM YOKSA BU KADAR MESAJ ARASINDA GÖREMİYORUM
Evet canım görüyorum kooşş kan verEki Görüntüle 3029392
Kızlar bu sabah ilk idrarla yaptığım test düne göre sankii daha net gibi geldi bana siz diyorsunuz
Canım yeni taşındık bu şehre eşim de şuan yok hastane nerde tam olarak bilmiyorum birde bekleme sebebim daha önce ki kayıplarımda hep erkenden öğrenip hüsrana uğramıştm pazartesi ye kadar beklerim inşallah sağlıkla ilerler sen kan testi verdinmiCa ım kan versen ne
Ederim tabi hepimize dua ediyorum Allah anne olmak herkese o güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım
Canım bata 9 gün var bat gününü beklemek istiyorumEvet canım görüyorum kooşş kan ver
Maşallah canım benim on gün geçti adettenama önceki gebeliklerde hep adet öncesi öğrenmiştim bu farklı inşallah sağlıkla giderCanım bata 9 gün var bat gününü beklemek istiyorum
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün gelsinnMerhaba benim de Bat günüm testim pozitif pazartesi doktora gideceğim inşallah
Peki tarih olarak neye denk geliyor?Anım adetin 15.,16. Ve 17. Günleri pik gördüm ardından silindi çatlamayı gördükten sonra ovulasyon testi yapmadım ben
Aminnn cümlemizin ki insallahHayırlı olsun sağlıkla büyüsün gelsinn
11-12-13 mart canım 3 gün olduğu için ben 12 martı yumurtlama kabul ettim.Peki tarih olarak neye denk geliyor?
İnşallah canımMaşallah canım benim on gün geçti adettenama önceki gebeliklerde hep adet öncesi öğrenmiştim bu farklı inşallah sağlıkla gider
Olabilir canım bazen pembe bazen kahverengi olabiliyormuş eğer bu yerleşmeye negatif çıkması çok normal sen moralini bozma adet olana kadar umut varTestimde çizgi yok diye ağlarken adet ağrım başladı gibi oldu bi tuvalete gittim sütlü kahve rengi gibi parmak ucu kadar akıntı yerleşme şeysi böyle bişeymi bilen varmı bata 3gün kaldı bu arada afedersiniz anlattığım için
AmiinnnnAminnn cümlemizin ki insallah
İlişkinin üzerinden kaç gün geçince testte gördünüzCanım bata 9 gün var bat gününü beklemek istiyorum
1hafta sonra1İlişkinin üzerinden kaç gün geçince testte gördünüz
Bekle bi durÇıkardı testte hamile olsaydım :/
Teşekkür ederim kuşum amin kimseye inşallahGeçmiş olsun canım Allah korumuş bir daha yaşatmasın
Döngümüz senle aynı gibi ama ben kürtajdan sonra net bi tarih oturtamadım geçen aya göre yumurtalama düşünerek hareket ettim. Senin 11 Mart bile olmuş olabilir döllenme çünkü baya belirgin.11-12-13 mart canım 3 gün olduğu için ben 12 martı yumurtlama kabul ettim.