- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.141
Hiç sorma teyzesiBebiş saklambaç oynuyo peekk nazlı
Bu su tuttuktan sonrasıAha tamda benim dediğim bakayım hemen o tetse lütfen.. benim son mesajıma bak ne yazdım orda
İnşallah gebelik vardır nasıl bir akıntınız var ve bat ne kadar kala akıntı başladıİnshaAllah yaaaa...Yani testleri diyorsan net değil ama işte belirtiler çok aacayipbatmalar bacak ağrılar bel ağrısı ve müthiş bir yoğun akıntı
Bunlar oklu olanlar dünkü test aynı ikiside aynı test.. digerlerinde işte böyleydi ama suya sokunca daha belli oldu Eki Görüntüle 3029275
Eki Görüntüle 3029273
Eki Görüntüle 3029274
Öncesi nasıldı peki...bak benimkilerde bunlarBu su tuttuktan sonrası
İnshaAllah yaaaa...Yani testleri diyorsan net değil ama işte belirtiler çok aacayipbatmalar bacak ağrılar bel ağrısı ve müthiş bir yoğun akıntı
Bunlar oklu olanlar dünkü test aynı ikiside aynı test.. digerlerinde işte böyleydi ama suya sokunca daha belli oldu Eki Görüntüle 3029275
Evet var gölge görüyorum benBu su tuttuktan sonrası
isnhaAllahİnşallah gebelik vardır nasıl bir akıntınız var ve bat ne kadar kala akıntı başladı
Bendede öyleHiç sorma teyzesi
Ya biz böyle konuşuyoruzda inshallah bakalım.. ama bencese var cunki iyice artı akıntım affedersin baya Islak ıslak
İyiyim bende şükür canım dinlenmeye devam işteCanım ilişkiden sonraki 6. Günüm kendimi dinliyorumbelirti arıyoruz napalım sen nasılsın?
Hiç anlamadım ben bu işi bakalım bekleyip görücezYok bu önceki yumurtan sanki
Öncesindede çizgi vardı ama o kadar inceydiki heralde hayal görüyorum dedim birde benim çok problemim var önümüzdeki ay ameliyat olucam bu ay emar çekince karar verdi doktor 1buçuk yılda hiç bu kadar net çizgi görmedim düşünün bu benim için net tabi inanamadım su damlattım tuvaletimi tutup tekrar yapıcam sabahı bekleyemem senin testinde gölge görüyorum eminim kendi testimde emin olamıyorumÖncesi nasıldı peki...bak benimkilerde bunlar
Canm negatif sonucm dün kan verdim adete yakın tekrar bakacağım bıraktım artık herşeyiSonuç nedir çıktımı
Kaç çıktı sonucunuzCanm negatif sonucm dün kan verdim adete yakın tekrar bakacağım bıraktım artık herşeyi
Bende goruyom işte seninkinde.. bennde hayatimda ilk defa böyle çizgi görüyorum inan bana..Öncesindede çizgi vardı ama o kadar inceydiki heralde hayal görüyorum dedim birde benim çok problemim var önümüzdeki ay ameliyat olucam bu ay emar çekince karar verdi doktor 1buçuk yılda hiç bu kadar net çizgi görmedim düşünün bu benim için net tabi inanamadım su damlattım tuvaletimi tutup tekrar yapıcam sabahı bekleyemem senin testinde gölge görüyorum eminim kendi testimde emin olamıyorum
Sürebilir canım hiç üzülme bol havuç tüket... Yarına çatlar inshallahKızlar ovü testlerinde 3-4 gün pik sürer mi?
İnşallahSürebilir canım hiç üzülme bol havuç tüket... Yarına çatlar inshallah
Ağrı var.. geceleri daha yoğun oluyor sanki.. baya rahimde bir noktada özellikle acı var yara varmış gibi.. sisklik var gaz çıkartma da var .. brlimde ağrıyorBendede öyleağrı falan varmı
Çatlar çatlar merak etme bazen gördüm ben bazılarında sürüyor 3 gün filan ..İnşallahhergün 2-3 havuç yiyorum çatlatamadım bir
Hayır daha 4gün var reglBende goruyom işte seninkinde.. bennde hayatimda ilk defa böyle çizgi görüyorum inan bana..
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı ? Birde senin gectimi adet günün?
Hamilelik belirtileri sankiAğrı var.. geceleri daha yoğun oluyor sanki.. baya rahimde bir noktada özellikle acı var yara varmış gibi.. sisklik var gaz çıkartma da var .. brlimde ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?