Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gebelik vardır nasıl bir akıntınız var ve bat ne kadar kala akıntı başladı

İnşallah gebelik vardır nasıl bir akıntınız var ve bat ne kadar kala akıntı başladı
isnhaAllah

Benim akıntı yumurtalama ile başladı devam etti bir kaç gün önce çok hafif hatta birgün kuru geçti tekrar basladi yani sürekli vardı diyebilirim ama asıl bu son günlerde arttı

Öncesi nasıldı peki...bak benimkilerde bunlar
Öncesindede çizgi vardı ama o kadar inceydiki heralde hayal görüyorum dedim birde benim çok problemim var önümüzdeki ay ameliyat olucam bu ay emar çekince karar verdi doktor 1buçuk yılda hiç bu kadar net çizgi görmedim düşünün bu benim için net tabi inanamadım su damlattım tuvaletimi tutup tekrar yapıcam sabahı bekleyemem senin testinde gölge görüyorum eminim kendi testimde emin olamıyorum

Bende goruyom işte seninkinde.. bennde hayatimda ilk defa böyle çizgi görüyorum inan bana..

Geçmiş olsun canım ne ameliyatı ? Birde senin gectimi adet günün?

Bende goruyom işte seninkinde.. bennde hayatimda ilk defa böyle çizgi görüyorum inan bana..

Geçmiş olsun canım ne ameliyatı ? Birde senin gectimi adet günün?
Hayır daha 4gün var regl
Çikolata kistim var basit polip kistim var 5er cm ters rahim kistimin yeri yumurtlama etkilediği için doktor laparoskopi ameliyatı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…