- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.101
Tamam adetim iyice geçsin öyle .. erken kana bakmis olabilirsin canim.. o rakamlardan dönen çok kişi var yükselebilir sonraÇıktı sonuç ama 0.7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam adetim iyice geçsin öyle .. erken kana bakmis olabilirsin canim.. o rakamlardan dönen çok kişi var yükselebilir sonraÇıktı sonuç ama 0.7
4 gün var çıkar mıManyakMisir test yapsana daha iyi olur en azından kafandaki sorulardan kurtulursun bence
İnşallah siz ne durumdasınızinşallah hamilesindir
Hiç bir şey ya elimdeki testlerde tık yok yapıp atıyorum buraya sabah yine attım bak istersen bir şey çıkmaz gibi eğer dışarı çıkarsak eşime söylerim artık clear blue alırım yaparım bugün time midem kötü başım ağrıyor midemde bulantı hissi.üste batma hisleri falan bitmiyor ki tuzlu kreker yiyorum bol bolKizzz sen ne yaptın bakalimmm
dur kız kırmızıları görene kadar ümit var bekle bende bat günü kan verdim 1.2 çıkmıştı ve hamileyim. Allahtan ümit kesilmez sakın acele etme ve bi ilaç almaYok kuzu valla ama göğüslerim önceki hamileligimdeki gibi uclarina dokununca acıyor normalde adet zamanı göğüs agrisi olmazdi o yüzden umitlenmistim hayırlısı artık napalim önümüzdeki maclara bakicaz artik
Valla 6gün önce testleri var onlardan alırsan çıkar hatta bazı kaset testler var onlarda da çıkıyor hatta kan testi de eğer belirtin varsa kafayı yemekten iyi ben son 10 gün kala başlıyorum test yapmaya ya çıkarsa diye4 gün var çıkar mı
Ya hiçbir belirtim de yok aslında :) ama yapayım ne olur ne olmaz dediğin gibiValla 6gün önce testleri var onlardan alırsan çıkar hatta bazı kaset testler var onlarda da çıkıyor hatta kan testi de eğer belirtin varsa kafayı yemekten iyi ben son 10 gün kala başlıyorum test yapmaya ya çıkarsa diye
Kuşum madem öyle niye negatif çıktı hep :/ Ne zaman test yapsam tekrarSen çok iyi yumurtlamışsın demek oluyor ve belkide yumurtan döllenmiş gebelik haberi alacaksın demek oluyor progestron 5 üstü yumurtlama 10 üzeri güzel yumurtlama daha üzeri döllenmiş yumurta olasılığı İle kalınlaşma rahimim oluşturduğu progestron salgısına bağlı düşünülen gebelik //// bilmem anlatabildim mi bu en sevdiğim sonuçlardan dilerim Rabbimden yüzünde güller açar bir kaç güne kadar
Oh ohhh iyi İnshaAllah bebiş den dirHiç bir şey ya elimdeki testlerde tık yok yapıp atıyorum buraya sabah yine attım bak istersen bir şey çıkmaz gibi eğer dışarı çıkarsak eşime söylerim artık clear blue alırım yaparım bugün time midem kötü başım ağrıyor midemde bulantı hissi.üste batma hisleri falan bitmiyor ki tuzlu kreker yiyorum bol bol
Ya yok gibi ultra erken gebelik testi buValla 6gün önce testleri var onlardan alırsan çıkar hatta bazı kaset testler var onlarda da çıkıyor hatta kan testi de eğer belirtin varsa kafayı yemekten iyi ben son 10 gün kala başlıyorum test yapmaya ya çıkarsa diye
Belirtin yoksa bekle adetini ama varsa yap yada aklında kalmasın yap çünkü her halükarda insan merak ediyor mesela çok belirtisi oluyor kişinin ama negatif çıkıyor dediğim gibi versiyonu çok oluyor en temizi test yaparak günleri takip etmekYa hiçbir belirtim de yok aslında :) ama yapayım ne olur ne olmaz dediğin gibi
Reglini bekle yada regli sonrasını ama yine kanda baktır testlerle uğraşmaKuşum madem öyle niye negatif çıktı hep :/ Ne zaman test yapsam tekrar
Ama adet günümde bukadar düşükken yükselir miTamam adetim iyice geçsin öyle .. erken kana bakmis olabilirsin canim.. o rakamlardan dönen çok kişi var yükselebilir sonra
Bilmiyorum ama bence benim migrenim var uyumayı deneyeceğim bulantı hissi gitsin diye resmen tiksinti hissi var içimde kokular fena geliyor bilmiyorum delireceğim bu bulantı hissindenOh ohhh iyi İnshaAllah bebiş den dir
Bu fotoları daha net çekebilirmisin gölge gelmiş mesela ekrana öyle olmamalıYa yok gibi ultra erken gebelik testi bu
Haftaya pazar Bat sabredebilirsem beklerim bakalım sürpriz yumurtaya kaldıkReglini bekle yada regli sonrasını ama yine kanda baktır testlerle uğraşma
Evet insan beklemek istemiyor. Hepsi tedbir takdir Allahtan sizin vereceğiniz karar tabiki.Anladım tabi doğru ama böyle bir şey dememişti daha önce kafam o yüzden karıştı açıkçası ve dediğim gibi test sonuçlarını da çok bekledik daha da beklemek istemediğimizden soruyorum
Benim de göğüsler de agri yok diye tutmamış demek diye düşünüp agri bekliyomVeeee test yaptiiimm negatif. Hiç olmayan göğüs agrisindan sonra cok umutluydum ama negatif gelen giden de yok gelse de bari nisan topiğine kacsam
Cok üzüldümDoktorun bana söylediği kadarıyla kan sulandırıcı haplar gebelik düşünmeden 2 ay önce başlanılmalıymış etkisi olsun diye. İyi düşünün Allah korusun hamile kalıp kaybetmektense kontrollü ilerleyin. Anlıyorum sizi ben de kasımda 12 haftalık düşük yaptım içim yanıyor bir an önce kaybımın yerini doldurayım istiyorum ama çok acı şekilde anladımki önce tedbirli olmak gerekiyor.