- 23 Ekim 2021
- 265
- 342
- 53
- 25
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.161
Benim de elledigim zaman uçları aciyo yara sanki ama negatif anlamadimÖyle düşünme,benimde göğüslerimde ağrı yok sadece uçaklarında sızlama var ve hamileyim
Ay canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm hemen ekliyorum sen benim umut topigine .. oraya yazmıştın hatırlıyormusun ben coook sveindimm yaaa tebrikleeeeerEki Görüntüle 3028753
Papatyamelo ben gebeyim canim teste göre.biraz daha zaman geç doktora öyle gideceğim. Liste de kirmizi koymuşsun
Hemde ne belirti vallaha yaaaaa görüyorsun işte herkesin tetsi pik yapmış gibi çıkıyor MashaAllah efsanemine bacimin MashaAllah pik olmuş sanarsin...Hamilelik belirtileri sanki
Canımm İnshaAllah gebesindir Rabbim büyük olur yani olmayacak birşey değilHayır daha 4gün var regl
Çikolata kistim var basit polip kistim var 5er cm ters rahim kistimin yeri yumurtlama etkilediği için doktor laparoskopi ameliyatı dedi
Seninde oluurr biraz zaman istiyor belli ki,kırmızıları görmeden umut heepp var ve üstelik görüp görebileceğin tek kırmızı iki çift çizgi olsunnHemde ne belirti vallaha yaaaaa görüyorsun işte herkesin tetsi pik yapmış gibi çıkıyor MashaAllah efsanemine bacimin MashaAllah pik olmuş sanarsin...
Bat tarihin ne zamanBenim de elledigim zaman uçları aciyo yara sanki ama negatif anlamadim
O Test çizgisi canımDüne göre daha iyi gibi geldi bana ama bilmedim ki dün ve bugün diye sırasıyla attım
kuzum her ikisine de baktım göremedimBir tanede böyle yaptım testin kendi çizgisi ile control çizgisinin arasına bakmalısın
inanır mısın bugün test yapmadım, benim için şok bir durum.. baya stresli ve gerginim bence regl olucam. başka gruba geçmem artık okudukça yükseliyorum gaza geliyorum. ilk ve son grubum olarak kalsın burası. anne gruplarından devam ederim hamile kalabilirsem..Cordessa @Fang kızlar kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir testim çıktı. Buradan @Hello Kity Nisan ayı grubuna geçiş yapıyorum sanırım.
YaaaaaaSeninde oluurr biraz zaman istiyor belli ki,kırmızıları görmeden umut heepp var ve üstelik görüp görebileceğin tek kırmızı iki çift çizgi olsunn
İnshaAllah beraber Kasım anneler ayına geçerizkuzum her ikisine de baktım göremedim
inanır mısın bugün test yapmadım, benim için şok bir durum.. baya stresli ve gerginim bence regl olucam. başka gruba geçmem artık okudukça yükseliyorum gaza geliyorum. ilk ve son grubum olarak kalsın burası. anne gruplarından devam ederim hamile kalabilirsem..
Genelde hamile olanlar sürekli pik gördüler burada amaKızlar ovü testlerinde 3-4 gün pik sürer mi?
kısmetİnshaAllah beraber Kasım anneler ayına geçeriz
Öyle tabi ki canım sende Kasım anneleri listesine geleceksiinnYaaaaaaaminnnnn İnshaAllah kuzummm... Herkesde olmuyor demekki yeterki bebiş olsun önemli değil canım
Bu belirtilerin hepsi bende de var. Ben de bu ay çok umutluyum. Ama bata da çok varAğrı var.. geceleri daha yoğun oluyor sanki.. baya rahimde bir noktada özellikle acı var yara varmış gibi.. sisklik var gaz çıkartma da var .. brlimde ağrıyor
Vallaha biraz araştırmalarıma dayanrak nub o gördüğüm yerse kız gibi geldi bana ama emin olamadımKizlar eltimin bebegi suan 11. Hafta da
Nub belli ediyor mu cinsiyeti var mi tahminler
İnshaAllah kuzummm yaaaa vllaha yüzümde kızardı ve yanmaya başladı aynı bizim nerede dünkü hedi C crab_mother kiiiiz heidiiii goruyonmu bugünde ben heidi oldum bahahahaÖyle tabi ki canım sende Kasım anneleri listesine geleceksiinn
İnshaAllah ya bu ay kimse kalmasın artık listedeBu belirtilerin hepsi bende de var. Ben de bu ay çok umutluyum. Ama bata da çok var
Ben hala heidiyim çok şükür yalnız değilim kulaklar domates gibi bi de bugün akıntılarım çok yoğunlaştıİnshaAllah kuzummm yaaaa vllaha yüzümde kızardı ve yanmaya başladı aynı bizim nerede dünkü hedi C crab_mother kiiiiz heidiiii goruyonmu bugünde ben heidi oldum bahahaha
HahahahİnshaAllah kuzummm yaaaa vllaha yüzümde kızardı ve yanmaya başladı aynı bizim nerede dünkü hedi C crab_mother kiiiiz heidiiii goruyonmu bugünde ben heidi oldum bahahaha
Ağzın bal yesin inşallah hadi bakalım ama daha çooooookkkkk var bataHahahahayy aklıma yüzlerin kızardığı hamilelik belirtisi diye bir resim atmıştım topiğe o geldi benimde yüzüm kızarıyordu
Sizin ne zamandı batAğzın bal yesin inşallah hadi bakalım ama daha çooooookkkkk var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?