Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemde ne belirti vallaha yaaaaa görüyorsun işte herkesin tetsi pik yapmış gibi çıkıyor MashaAllah efsanemine bacimin MashaAllah pik olmuş sanarsin...
Seninde oluurr biraz zaman istiyor belli ki,kırmızıları görmeden umut heepp var ve üstelik görüp görebileceğin tek kırmızı iki çift çizgi olsunn

O Test çizgisi canım Düne göre daha iyi gibi geldi bana ama bilmedim ki dün ve bugün diye sırasıyla attım
Bir tanede böyle yaptım testin kendi çizgisi ile control çizgisinin arasına bakmalısın
kuzum her ikisine de baktım göremedim
Cordessa @Fang kızlar kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir testim çıktı. Buradan @Hello Kity Nisan ayı grubuna geçiş yapıyorum sanırım.
inanır mısın bugün test yapmadım, benim için şok bir durum.. baya stresli ve gerginim bence regl olucam. başka gruba geçmem artık okudukça yükseliyorum gaza geliyorum. ilk ve son grubum olarak kalsın burası. anne gruplarından devam ederim hamile kalabilirsem..

İnshaAllah beraber Kasım anneler ayına geçeriz

İnshaAllah kuzummm yaaaa vllaha yüzümde kızardı ve yanmaya başladı aynı bizim nerede dünkü hedi C crab_mother kiiiiz heidiiii goruyonmu bugünde ben heidi oldum bahahaha
Ben hala heidiyim çok şükür yalnız değilim kulaklar domates gibi bi de bugün akıntılarım çok yoğunlaştı

İnshaAllah kuzummm yaaaa vllaha yüzümde kızardı ve yanmaya başladı aynı bizim nerede dünkü hedi C crab_mother kiiiiz heidiiii goruyonmu bugünde ben heidi oldum bahahaha
Hahahah ayy aklıma yüzlerin kızardığı hamilelik belirtisi diye bir resim atmıştım topiğe o geldi benimde yüzüm kızarıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…