- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.121
Öyle düşünme,benimde göğüslerimde ağrı yok sadece uçaklarında sızlama var ve hamileyimBenim de göğüsler de agri yok diye tutmamış demek diye düşünüp agri bekliyom
Senin pozitif degilmiydi zaten bugun ki testini görmedimHiç bir şey ya elimdeki testlerde tık yok yapıp atıyorum buraya sabah yine attım bak istersen bir şey çıkmaz gibi eğer dışarı çıkarsak eşime söylerim artık clear blue alırım yaparım bugün time midem kötü başım ağrıyor midemde bulantı hissi.üste batma hisleri falan bitmiyor ki tuzlu kreker yiyorum bol bol
Ya insallahhÖyle düşünme,benimde göğüslerimde ağrı yok sadece uçaklarında sızlama var ve hamileyim
Amiiin inşallahAmin canım inşallah hepimiz anne olur bu tadı alırız
Hayırlı haberlerini bekliyoruzzYa insallahh
Cok cok az kaldı öğrenmeme heyecandan korkudan bir tuhaf oluyorum ☺
Cok tesekkurler insallahHayırlı haberlerini bekliyoruzz
Yok bu önceki yumurtan sankiHaftaya pazar Bat sabredebilirsem beklerim bakalım sürpriz yumurtaya kaldık
Valla işte önceki gün ki test öyle ama evde ondan kalmadı bunda da tam birşey çıkmadı clear blue daki gibi o nedenle beklemedeyim aöa bu arada midem çok bulanıyor ona engel olamıyorum bakalım bulantı hissi beni benden alıyorSenin pozitif degilmiydi zaten bugun ki testini görmedim
Ben kan verdim negatiftekrar test yapmadım beklemedeyim yarın sabah yapıcam 4 gün var daha sen ne yaptın
Ay ay ayyyyyyy Allahimmmmmm gebesin kızım sennnn başka türlü olamaz bunlar hepsi birden aynı zamanımı buldu yaaaa Clear blue Al tekrar ondan yapBilmiyorum ama bence benim migrenim var uyumayı deneyeceğim bulantı hissi gitsin diye resmen tiksinti hissi var içimde kokular fena geliyor bilmiyorum delireceğim bu bulantı hissinden
VaaaarGörebilen varmı
Vallaha herşey mümkün geciksem bile.olabilridi... belkicez mecbur canım bir kaç gün daha ... Elinde varsaa test yap yarın sabahAma adet günümde bukadar düşükken yükselir mi
6 aydır deniyormusunuz. Inşallah daha fazla bekletmez sizi çok zor gerçekten. Benim idrar yollarında iltihap çıktı ve sürekli ilerledi sistit oldu kanama başladı. Bebiş çok iyiydi. Düşük yaptığım gün 2 saat önce doktordaydım kesede de bebişin kalp atışında hiç bir şey yoktu. İltihap ani Bi şekilde bebeğin kesesini kemirip suyunun erken gelmesine sebep olmuş. Ki evde düşük yaptım bebeğim düştüğünde de canlıydı ama elden bir şey gelmiyor maalesef.Cok üzüldüm
Bende 11. Hafta da kaybettim
Siz neden dusuk yaptınız
Insallah kaybimizin ywri hemen dolar benim 6. Ayım
Sonuç nedir çıktımıBen kan verdim negatif
İnshaAllah yaaaa...Yani testleri diyorsan net değil ama işte belirtiler çok aacayipMy_Moonlight06 Ginnys ben ikinizi de gebe dusunuyorum her mesajınızda sanki artik net cikti yazmissiniz diye okuyorum. Insallah dogrudur hislerim
Aha tamda benim dediğim bakayım hemen o tetse lütfen.. benim son mesajıma bak ne yazdım ordaKızlar bişey sorcam testimde çok silik bir çizgi var ama kuruma çizgisi gibi geldi bana su damlatınca netleşti bu ne demek oluyor
Bebiş saklambaç oynuyo peekk nazlıİnshaAllah yaaaa...Yani testleri diyorsan net değil ama işte belirtiler çok aacayipbatmalar bacak ağrılar bel ağrısı ve müthiş bir yoğun akıntı
Bunlar oklu olanlar dünkü test aynı ikiside aynı test.. digerlerinde işte böyleydi ama suya sokunca daha belli oldu Eki Görüntüle 3029275
Eki Görüntüle 3029273
Eki Görüntüle 3029274
Canım ilişkiden sonraki 6. Günüm kendimi dinliyorumNapıyorsunuz kızlaarr durumlarınız nediir nasıl geçiyor zamanlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?