Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin pozitif degilmiydi zaten bugun ki testini görmedim

Senin pozitif degilmiydi zaten bugun ki testini görmedim
Valla işte önceki gün ki test öyle ama evde ondan kalmadı bunda da tam birşey çıkmadı clear blue daki gibi o nedenle beklemedeyim aöa bu arada midem çok bulanıyor ona engel olamıyorum bakalım bulantı hissi beni benden alıyor

Bilmiyorum ama bence benim migrenim var uyumayı deneyeceğim bulantı hissi gitsin diye resmen tiksinti hissi var içimde kokular fena geliyor bilmiyorum delireceğim bu bulantı hissinden
Ay ay ayyyyyyy Allahimmmmmm gebesin kızım sennnn başka türlü olamaz bunlar hepsi birden aynı zamanımı buldu yaaaa Clear blue Al tekrar ondan yap

Cok üzüldüm
Bende 11. Hafta da kaybettim
Siz neden dusuk yaptınız
Insallah kaybimizin ywri hemen dolar benim 6. Ayım
6 aydır deniyormusunuz. Inşallah daha fazla bekletmez sizi çok zor gerçekten. Benim idrar yollarında iltihap çıktı ve sürekli ilerledi sistit oldu kanama başladı. Bebiş çok iyiydi. Düşük yaptığım gün 2 saat önce doktordaydım kesede de bebişin kalp atışında hiç bir şey yoktu. İltihap ani Bi şekilde bebeğin kesesini kemirip suyunun erken gelmesine sebep olmuş. Ki evde düşük yaptım bebeğim düştüğünde de canlıydı ama elden bir şey gelmiyor maalesef.

Kızlar bişey sorcam testimde çok silik bir çizgi var ama kuruma çizgisi gibi geldi bana su damlatınca netleşti bu ne demek oluyor

My_Moonlight06 Ginnys ben ikinizi de gebe dusunuyorum her mesajınızda sanki artik net cikti yazmissiniz diye okuyorum. Insallah dogrudur hislerim
İnshaAllah yaaaa...Yani testleri diyorsan net değil ama işte belirtiler çok aacayip batmalar bacak ağrılar bel ağrısı ve müthiş bir yoğun akıntı
Bunlar oklu olanlar dünkü test aynı ikiside aynı test.. digerlerinde işte böyleydi ama suya sokunca daha belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…