Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizzz sen ne yaptın bakalimmm
Hiç bir şey ya elimdeki testlerde tık yok yapıp atıyorum buraya sabah yine attım bak istersen bir şey çıkmaz gibi eğer dışarı çıkarsak eşime söylerim artık clear blue alırım yaparım bugün time midem kötü başım ağrıyor midemde bulantı hissi.üste batma hisleri falan bitmiyor ki tuzlu kreker yiyorum bol bol

dur kız kırmızıları görene kadar ümit var bekle bende bat günü kan verdim 1.2 çıkmıştı ve hamileyim. Allahtan ümit kesilmez sakın acele etme ve bi ilaç alma

4 gün var çıkar mı
Valla 6gün önce testleri var onlardan alırsan çıkar hatta bazı kaset testler var onlarda da çıkıyor hatta kan testi de eğer belirtin varsa kafayı yemekten iyi ben son 10 gün kala başlıyorum test yapmaya ya çıkarsa diye

Ya hiçbir belirtim de yok aslında :) ama yapayım ne olur ne olmaz dediğin gibi

Kuşum madem öyle niye negatif çıktı hep :/ Ne zaman test yapsam tekrar

Oh ohhh iyi İnshaAllah bebiş den dir

Ya yok gibi ultra erken gebelik testi bu

Eklentiler

• IMG_20220318_183317.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220318_183302.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 76
Napıyorsunuz kızlaarr durumlarınız nediir nasıl geçiyor zamanlarınız

Ya hiçbir belirtim de yok aslında :) ama yapayım ne olur ne olmaz dediğin gibi
Belirtin yoksa bekle adetini ama varsa yap yada aklında kalmasın yap çünkü her halükarda insan merak ediyor mesela çok belirtisi oluyor kişinin ama negatif çıkıyor dediğim gibi versiyonu çok oluyor en temizi test yaparak günleri takip etmek

Oh ohhh iyi İnshaAllah bebiş den dir
Bilmiyorum ama bence benim migrenim var uyumayı deneyeceğim bulantı hissi gitsin diye resmen tiksinti hissi var içimde kokular fena geliyor bilmiyorum delireceğim bu bulantı hissinden

Cok üzüldüm
Bende 11. Hafta da kaybettim
Siz neden dusuk yaptınız
Insallah kaybimizin ywri hemen dolar benim 6. Ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…