- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 63
- 27
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.061
İnşallah canım bi test yap istersenBenim de adetime 1 hafta kaldı inşallah hamile kalabilmişimdir ondan ağrıyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bi test yap istersenBenim de adetime 1 hafta kaldı inşallah hamile kalabilmişimdir ondan ağrıyodur
Çatlatma iğnesi olduğu için bugün 9.gün etkisi geçmemiştir yalancı pozitif çıkabilir diye yapamıyorum. Geçmedi şu 4-5 gün yapıp öğreneyimİnşallah canım bi test yap istersen
Hayır canım yapmadımpeki suan test verdin mi yada yaptın mı
Ozaman bekle biraz daha sonra yaparsınÇatlatma iğnesi olduğu için bugün 9.gün etkisi geçmemiştir yalancı pozitif çıkabilir diye yapamıyorum. Geçmedi şu 4-5 gün yapıp öğreneyim
Aynı benSanki var gibi ya ama yok gibi de
Ben düne göre gördüm ama bakalım gören oluyor mu dedimKuzum ben göremedim ya ama sen çıplak göz ile daha iyi görürsün.
Var gibi yok gibi testin algısı pekte iyi değilsanki çoook ince bir gölge var mı ne
Bana atarmısın rica etsem merak ediyorum da bu test çok hassas değilde günlerde mağlum geçmiyorCanım var benim ilk testim de karartınca böyle gözükmüştü
ben de yapmadım bugün canım. Regl bekliyorum.@Cordessa M MiuLego kızlar kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir testim çıktı. Buradan @Hello Kity Nisan ayı grubuna geçiş yapıyorum sanırım.
Sen çok iyi yumurtlamışsın demek oluyor ve belkide yumurtan döllenmiş gebelik haberi alacaksın demek oluyor progestron 5 üstü yumurtlama 10 üzeri güzel yumurtlama daha üzeri döllenmiş yumurta olasılığı İle kalınlaşma rahimim oluşturduğu progestron salgısına bağlı düşünülen gebelik //// bilmem anlatabildim mi bu en sevdiğim sonuçlardan dilerim Rabbimden yüzünde güller açar bir kaç güne kadar30.04 çıkmış progesteron sonucum bu ne ifade ediyo bilen var mı
Geliyor gelmekte olan bir kaç güne kadar haberini alırsın ya // çok acaip heyecanlı seninkisideİlk yumurtaya göre bata 3 gün 2. Yumurtaya göre 9 gün var
inşallah hamilesindirHayır canım yapmadım
bizimle de paylaşsana bi kuzuVeeee test yaptiiimm negatif. Hiç olmayan göğüs agrisindan sonra cok umutluydum ama negatif gelen giden de yok gelse de bari nisan topiğine kacsam
Canım benim bu ayki durum çok karışık. Uygulamadan adet döngümü kontrol ettim. 26-28-30 arası sürekli değişmiş. Ben 23ü 30 gün düşünerek söylemiştim. Ama bu ay erken yumurtlama olmuş olabilir çünkü 2-3 Martta yoğun akıntım oldu. Eğer öyle ise yumurtlama sonrası bugün 15. gün. Olsa testte mutlaka çıkardı diye düşünüyorum ((ben de yapmadım bugün canım. Regl bekliyorum.
SEnin bat 23 ü yazıyor, nereye daha erken değil mi. 23 üne daha ohooo çok var, niye vazgeçtin hemen
Ne hayalet vaar ne gölgebizimle de paylaşsana bi kuzu
Aaa aynı benim döngü şeklim işte. 26-28-30Canım benim bu ayki durum çok karışık. Uygulamadan adet döngümü kontrol ettim. 26-28-30 arası sürekli değişmiş. Ben 23ü 30 gün düşünerek söylemiştim. Ama bu ay erken yumurtlama olmuş olabilir çünkü 2-3 Martta yoğun akıntım oldu. Eğer öyle ise yumurtlama sonrası bugün 15. gün. Olsa testte mutlaka çıkardı diye düşünüyorum ((
İnşallah vardır canım her aklıma geldiğinde dua ediyorum anne olmak isteyen herkeseAynı ben
Atayım canım tabi ilk yaptığım test, sağ olsun burdan bir arkadaş renkleri ile oynamıştı normal ve karartılmış halini atıyorumBana atarmısın rica etsem merak ediyorum da bu test çok hassas değilde günlerde mağlum geçmiyor