• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzme kendini ben bu ay gene yumurtlama testi ile başlamıştım sonra gerçekten eh yeter artık moduna gelip bıraktım yarıda yumurtlamayı çatlamayı vs görmeden. Ama gene de tahmin ettiğim zamanlar da ilişkiye girdim. Bu ay cidden umudum yoktu siteye bile girmedim o yüzden. Önümüzdeki ay bakarız diyordum o sebeple stres vs de yapmadım hiç oldu mu olacak mı diye ve bu ay oldu😊 öylesine yaptığım bi test ile öğrendim battan 2 gün önce. O yüzden hep derlerdi akışına bırakmak lazım diye demek ki doğruymuş. O yüzden bence önümüzdeki ay biraz akışına bırakmaya çalış
Öyle valla bakalım bu ay da stressiz deneyeceğim kuzum çok teşekkürler umarım sağlıkla kucağına alırsın :)

ben sonra çok üzülmeyin diye temkinli konuşmak istemiştim elbetteki ümit çokk güzel bir şey ve sakın ümidinizi kaybetmeyin ❤️ lütfen 2-3 gün sonra kan verin ve beni de etiketleyin. 😍 sonucu dört gözle bekliyorum
ilk haber vereceğim insanlardansın emin ol🎈 inşallah bu sınırdan 🌈 baharlara doğru yol kat ederim. Kızım olursa adını hep bahar 🌸 koymak istemişimdir inşallah bahar geliyordur 🍀💫🙏 dün kandilde dünyada ne kadar anne olmak isteyen kadın varsa hepsine annelik istedim 🤲 rabbim isteğimizi geri çevirmesin bana da baharlar gelsin 🍀🤲🙏

Bu ay 2 yumurta çatlattım ben ona yormuştum testlerim negatif çıkınca bugün test yapmadım

İlk yumurtaya göre bata 3 gün 2. Yumurtaya göre 9 gün var
Canım kaliteli yumurtayı anlamak için de yunurtlamadan 7 gün sonra baktiriyor doktorlar progesterona yuksek olunca yumurta kaliteli olmuş oluyor sanırım bu ilk yumurtanin progesteronu ikinci daha yakın zamanda olmuş galiba çünkü keske hcg de alsalarmış hazır kan vermişken inaniyorum en kısa surede güzel haberi alacaksın 😍

Back