- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.041
Oyle tabiki canım heyecanlı bekleyiş sürüyor işte bir nevi iyi bile diyebilirizİnşallah kuzum :)) Sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun da varsında 1 ay geç olsun
Bu ay 2 yumurta çatlattım ben ona yormuştum testlerim negatif çıkınca bugün test yapmadımKuzum bata kaç gün var ben bata 2 gün kala hcg ile birlikte baktirmistim progesteron 36 çıkmıştı gebelikte yükseliyor çünkü
İlk yumurtaya göre bata 3 gün 2. Yumurtaya göre 9 gün varKuzum bata kaç gün var ben bata 2 gün kala hcg ile birlikte baktirmistim progesteron 36 çıkmıştı gebelikte yükseliyor çünkü
Öyle valla bakalım bu ay da stressiz deneyeceğim kuzum çok teşekkürler umarım sağlıkla kucağına alırsın :)Canım üzme kendini ben bu ay gene yumurtlama testi ile başlamıştım sonra gerçekten eh yeter artık moduna gelip bıraktım yarıda yumurtlamayı çatlamayı vs görmeden. Ama gene de tahmin ettiğim zamanlar da ilişkiye girdim. Bu ay cidden umudum yoktu siteye bile girmedim o yüzden. Önümüzdeki ay bakarız diyordum o sebeple stres vs de yapmadım hiç oldu mu olacak mı diye ve bu ay olduöylesine yaptığım bi test ile öğrendim battan 2 gün önce. O yüzden hep derlerdi akışına bırakmak lazım diye demek ki doğruymuş. O yüzden bence önümüzdeki ay biraz akışına bırakmaya çalış
Çatlama 8 marttı ama sadece 6 mart değerlendirebildim maalesefnasıl değerlendırme yaptın catlamadan önce mi sonra mı
Allahım ya nasıl bir mucize yerim seni minnoş yaa MAŞALLAHKizlar eltimin bebegi suan 11. Hafta da
Nub belli ediyor mu cinsiyeti var mi tahminler
po değeri hamileliği göstermez diyorlar ama bende göstermişti testlerim negatifti kan sonucu 1.2 ydi po değerim 20 ydi30.04 çıkmış progesteron sonucum bu ne ifade ediyo bilen var mı
kuzu bu direk erkekKizlar eltimin bebegi suan 11. Hafta da
Nub belli ediyor mu cinsiyeti var mi tahminler
bence sizinki geç döllenme olacakİlk yumurtaya göre bata 3 gün 2. Yumurtaya göre 9 gün var
Canım varBir tanede böyle yaptım testin kendi çizgisi ile control çizgisinin arasına bakmalısın
Cok tesekkurler darısı hepimize inşallahAllahım ya nasıl bir mucize yerim seni minnoş yaa MAŞALLAHKuzum tam bilmiyorum ama sanki kız gibi geldi bana
Olsun da farketmez benim ne zaman öğrendiğimbence sizinki geç döllenme olacakbenim gibi sizde batı 3-4 gün geçince öğrenebileceksiniz
İnşallah öyledir ya kesin gözüyle bakıyorum çok heveslenmistimevet öyle , ben de bat günü 1.2 ile öğrenmiştim hamileliğimi sizinde belli ki geç döllenme olmış bence iki üç gün sonra mutlaka tekrar kan verin
içinizi ferah tutun Allahın izniyle olurİnşallah öyledir ya kesin gözüyle bakıyorum çok heveslenmistim
İnşallah canımİnş tutmuştur yinebenim de bat 27 mart. Cifte mujde yaşarız umarım ard arda
peki suan test verdin mi yada yaptın mıÇatlama 8 marttı ama sadece 6 mart değerlendirebildim maalesef
ilk haber vereceğim insanlardansın emin olben sonra çok üzülmeyin diye temkinli konuşmak istemiştim elbetteki ümit çokk güzel bir şey ve sakın ümidinizi kaybetmeyinlütfen 2-3 gün sonra kan verin ve beni de etiketleyin. sonucu dört gözle bekliyorum
6 gün öncesinden yaşadım sonrada hamile olduğumu öğrendim zatenBende de sol bacak ağrısı var geçen geceden beri. Ağrıyı adete kaç gün kala yaşamıştınız
Bu ay 2 yumurta çatlattım ben ona yormuştum testlerim negatif çıkınca bugün test yapmadım
Canım kaliteli yumurtayı anlamak için de yunurtlamadan 7 gün sonra baktiriyor doktorlar progesterona yuksek olunca yumurta kaliteli olmuş oluyor sanırım bu ilk yumurtanin progesteronu ikinci daha yakın zamanda olmuş galiba çünkü keske hcg de alsalarmış hazır kan vermişken inaniyorum en kısa surede güzel haberi alacaksınİlk yumurtaya göre bata 3 gün 2. Yumurtaya göre 9 gün var
Benim de adetime 1 hafta kaldı inşallah hamile kalabilmişimdir ondan ağrıyodur6 gün öncesinden yaşadım sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?