Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında 6 gün önce de pozitif test atmıştım ama adet günümü bekledim 2 gün geçti şimdi.tekrar yaptim pozitif yine. Haftaya doktora gitmeyi planlıyorum
O amaan beni etiketleyip atmamışsındır kuzum arada kaynamıştır,hemen hamiş yaptım bilee hadi hayırlı olsun

wala ben mi göremedim anlamadım canım, soldaki gri olan testin kendi çizgisi heralde dimi, bi salaklık geldi üstüme kafam çalışmıyor
O Test çizgisi canım Düne göre daha iyi gibi geldi bana ama bilmedim ki dün ve bugün diye sırasıyla attım

Eklentiler

• 6EAC2292-690E-4587-A01D-49CCE11F1D76.png
    494,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 9BB555E9-1A59-4F29-9E91-F2D7827A779E.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 64
Canım üzme kendini ben bu ay gene yumurtlama testi ile başlamıştım sonra gerçekten eh yeter artık moduna gelip bıraktım yarıda yumurtlamayı çatlamayı vs görmeden. Ama gene de tahmin ettiğim zamanlar da ilişkiye girdim. Bu ay cidden umudum yoktu siteye bile girmedim o yüzden. Önümüzdeki ay bakarız diyordum o sebeple stres vs de yapmadım hiç oldu mu olacak mı diye ve bu ay oldu öylesine yaptığım bi test ile öğrendim battan 2 gün önce. O yüzden hep derlerdi akışına bırakmak lazım diye demek ki doğruymuş. O yüzden bence önümüzdeki ay biraz akışına bırakmaya çalış

ben sonra çok üzülmeyin diye temkinli konuşmak istemiştim elbetteki ümit çokk güzel bir şey ve sakın ümidinizi kaybetmeyin lütfen 2-3 gün sonra kan verin ve beni de etiketleyin. sonucu dört gözle bekliyorum

İnş tutmuştur yine benim de bat 27 mart. Cifte mujde yaşarız umarım ard arda

Kızlar merhaba bat 13 Marttı ama hala adet olmadım 15inde iş çıkışı test verdim hcg 1 den küçük çıktı. Şimdi de çok fazla akıntım var. Sizce ne olabilir? benzer bir durumda olan var mı?

wala ben mi göremedim anlamadım canım, soldaki gri olan testin kendi çizgisi heralde dimi, bi salaklık geldi üstüme kafam çalışmıyor
Bir tanede böyle yaptım testin kendi çizgisi ile control çizgisinin arasına bakmalısın

Eklentiler

• A7CB6C61-081E-4313-8503-674700BE8455.jpeg
    148,8 KB · Görüntüleme: 88
Görebilen varmı

Eklentiler

• BD12DD72-34D1-4545-A838-D4912491E92C.png
    536,1 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar eltimin bebegi suan 11. Hafta da
Nub belli ediyor mu cinsiyeti var mi tahminler

Eklentiler

• IMG-20220318-WA0034.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…