- 31 Aralık 2021
- 118
- 146
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.021
Aslında 6 gün önce de pozitif test atmıştımCanım haber vermeyenlere veya batı geçmiş sesini çıkarmayan herkese kırmızı koydumdüzeltiyorum hemen
O amaan beni etiketleyip atmamışsındır kuzum arada kaynamıştır,hemen hamiş yaptım bilee hadi hayırlı olsunAslında 6 gün önce de pozitif test atmıştımama adet günümü bekledim 2 gün geçti şimdi.tekrar yaptim pozitif yine. Haftaya doktora gitmeyi planlıyorum
O Test çizgisi canımwala ben mi göremedim anlamadım canım, soldaki gri olan testin kendi çizgisi heralde dimi, bi salaklık geldi üstüme kafam çalışmıyor
Aynen etiket yapmamıştımO amaan beni etiketleyip atmamışsındır kuzum arada kaynamıştır,hemen hamiş yaptım bilee hadi hayırlı olsun
Canım üzme kendini ben bu ay gene yumurtlama testi ile başlamıştım sonra gerçekten eh yeter artık moduna gelip bıraktım yarıda yumurtlamayı çatlamayı vs görmeden. Ama gene de tahmin ettiğim zamanlar da ilişkiye girdim. Bu ay cidden umudum yoktu siteye bile girmedim o yüzden. Önümüzdeki ay bakarız diyordum o sebeple stres vs de yapmadım hiç oldu mu olacak mı diye ve bu ay olduKızlar üç ayda zar zor yumurtlama görmüştüm, üç gün değerlendirmiştik ve bütün belirtileri hissetmeme rağmen dün reglim başladı.. çok umutsuzum ve mutsuzum, artık testleri de bırakmayı düşünüyorum galiba bende stres yapıyor.. Sizlerle paylaşmak istedim baya canım sıkıldı.. Her şey gönlünüzce olsun umarım hepimiz için en güzeli olur... <3
ben sonra çok üzülmeyin diye temkinli konuşmak istemiştim elbetteki ümit çokk güzel bir şey ve sakın ümidinizi kaybetmeyinya inşallah öyledirümitlenmek de güzeldir emin ol bu bile insana 'VAZGEÇME' ışığı veriyor bana iyi geldin bu sabah çok teşekkür ederim bende öyle hissediyorum çoğu zamanda ama çok da kaptırmıyorum kendimi burada milyonlarca yazılar okudum korkuttu beni inşallah öyledir ne diyim rabbime sığındım
İnş tutmuştur yineYumurtlama daha yeni geçti benim bat 29 mart. Kasımda düşük yaptım. Onda da hamile kaldığımı anlamıştım aynı kasık hissini şimdide yaşıyorum. İnşallah yanılmıyorumdurgöreceğizzzz
evet öyle , ben de bat günü 1.2 ile öğrenmiştim hamileliğimi sizinde belli ki geç döllenme olmış bence iki üç gün sonra mutlaka tekrar kan verin17mart ama Şubat 28cektigi için iki gün geç olursun diyolar sizce'de oylemidir
Bir tanede böyle yaptım testin kendi çizgisi ile control çizgisinin arasına bakmalısınwala ben mi göremedim anlamadım canım, soldaki gri olan testin kendi çizgisi heralde dimi, bi salaklık geldi üstüme kafam çalışmıyor
Sanki var gibi ya ama yok gibi deGörebilen varmı
Kuzum ben göremedim yaGörebilen varmı
sanki çoook ince bir gölge var mı neGörebilen varmı
Gel kuzum gel.bir daha tek çizgi görmemek için gel inşallahCordessa M MiuLego kızlar kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir testim çıktı. Buradan H Hello Kity Nisan ayı grubuna geçiş yapıyorum sanırım.
Kuzum bata kaç gün var ben bata 2 gün kala hcg ile birlikte baktirmistim progesteron 36 çıkmıştı gebelikte yükseliyor çünkü30.04 çıkmış progesteron sonucum bu ne ifade ediyo bilen var mı
İnşallah kuzum :)) Sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun da varsında 1 ay geç olsunGel kuzum gel.bir daha tek çizgi görmemek için gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?