- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.001
Bat 17 mart bütün belirtilerimde var 3gun önce ve 5gun öncede lekelenme oldu ağrılarım batmalarimda çok var dün evde test yaptım sabah 5yoktu bişey 8 baktım ikinci çizgi var kan verdim ama çok düşük hala da adet olmadım ama ümidim kalmadı artikidrar testi yaptınız mı hiç Bat ne zamandı insallah vardır da önümüzdeki günlerde sonucunda çıkar burda öyle yazılar okumuştum kanda çıkmayıp sonra çıkan güzel düşünelim
tekrar test yapmadım beklemedeyim yarın sabah yapıcam 4 gün var daha sen ne yaptınHayalet cizgi sonradan çıkan oluyor benimki 5 dk içinde çıktı yarın yapck misinz tekrar
Ayy maşallah .gözünüz aydınEki Görüntüle 3028753
Papatyamelo ben gebeyim canim teste göre.biraz daha zaman geç doktora öyle gideceğim. Liste de kirmizi koymuşsun
17mart ama Şubat 28cektigi için iki gün geç olursun diyolar sizce'de oylemidirbatınız ne zaman?
Benimde bu ayın 4unde 1.20 di ama bat günümde 0.7 çıktı yok heralde umitlenmiyim artikya inşallah öyledirümitlenmek de güzeldir emin ol bu bile insana 'VAZGEÇME' ışığı veriyor bana iyi geldin bu sabah çok teşekkür ederim bende öyle hissediyorum çoğu zamanda ama çok da kaptırmıyorum kendimi burada milyonlarca yazılar okudum korkuttu beni inşallah öyledir ne diyim rabbime sığındım
Tesekkur ederim canimAyy maşallah .gözünüz aydın
allh allh mümkünmü öyle bişey yeni duydum valla bende çok üşüyorum bu aralar inş hamileliktendirBen hamileyken ilk anladığım şeydi ayaklarım hiç ısınmıyordu. Bana sorarsanız hamilelik belirtisi ben yaşadım bizzat
Sizin gecikme var mi. Belirtileriniz neler. İnş hamilesinizdir6 gün bile çok erken değil mi yabekleyebiliyorsanız bat gününü bekleyin ben beklemeden yapınca daha çok üzülüyorum. Bu ay baya ümitliyim çok belirttim var ama yine de bekleyeceğim çünkü bu sefer de kese oluşumu bebek varmı diye endişe başlıyor. Bari o biraz daha geç başlasınlar
Aynen kaç tane çorap üst üste giyerim hiç ısınmazdı ayaklarım. Normalde hiç yaşamadım farklı gelmişti bana da o ay hamile kalmıştımallh allh mümkünmü öyle bişey yeni duydum valla bende çok üşüyorum bu aralar inş hamileliktendir
Pazartesi günü sabah tekrar test yapın çift cizgi çıkarsa tekrar kan verin . Ümidimiz hep bizimle olsun ki Insallah en kısa zamanda güzel haberler alalim .Bat 17 mart bütün belirtilerimde var 3gun önce ve 5gun öncede lekelenme oldu ağrılarım batmalarimda çok var dün evde test yaptım sabah 5yoktu bişey 8 baktım ikinci çizgi var kan verdim ama çok düşük hala da adet olmadım ama ümidim kalmadı artik
dur bakalım bat da benim kaç çıkacak belki yine regl olurum belkide üşütmüşğmdürBenimde bu ayın 4unde 1.20 di ama bat günümde 0.7 çıktı yok heralde umitlenmiyim artik
Yumurtlama daha yeni geçti benim bat 29 mart. Kasımda düşük yaptım. Onda da hamile kaldığımı anlamıştım aynı kasık hissini şimdide yaşıyorum. İnşallah yanılmıyorumdurSizin gecikme var mi. Belirtileriniz neler. İnş hamilesinizdir
İnşallah saol yaasen anlat birazda hep ben konuştum.sen neden buradasın bebiş varmi
İnşallahPazartesi günü sabah tekrar test yapın çift cizgi çıkarsa tekrar kan verin . Ümidimiz hep bizimle olsun ki Insallah en kısa zamanda güzel haberler alalim .
İnşallah yukselmistirdur bakalım bat da benim kaç çıkacak belki yine regl olurum belkide üşütmüşğmdür
Aaa ne güzelŞöyle benim geçen ay düşüğüm oldu... Sonra rahim filmi çekildim çok şükür temiz çıktı.. doktora henüz göstermeden sonucu tekrar denedim şimdide gebelik şüphem var işte aynı belirtilerden var.. bakalım hayırlısı
Canım haber vermeyenlere veya batı geçmiş sesini çıkarmayan herkese kırmızı koydumEki Görüntüle 3028753
Papatyamelo ben gebeyim canim teste göre.biraz daha zaman geç doktora öyle gideceğim. Liste de kirmizi koymuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?