Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
idrar testi yaptınız mı hiç Bat ne zamandı insallah vardır da önümüzdeki günlerde sonucunda çıkar burda öyle yazılar okumuştum kanda çıkmayıp sonra çıkan güzel düşünelim
Bat 17 mart bütün belirtilerimde var 3gun önce ve 5gun öncede lekelenme oldu ağrılarım batmalarimda çok var dün evde test yaptım sabah 5yoktu bişey 8 baktım ikinci çizgi var kan verdim ama çok düşük hala da adet olmadım ama ümidim kalmadı artik

Benimde bu ayın 4unde 1.20 di ama bat günümde 0.7 çıktı yok heralde umitlenmiyim artik

Sizin gecikme var mi. Belirtileriniz neler. İnş hamilesinizdir

Pazartesi günü sabah tekrar test yapın çift cizgi çıkarsa tekrar kan verin . Ümidimiz hep bizimle olsun ki Insallah en kısa zamanda güzel haberler alalim .

Kızlar üç ayda zar zor yumurtlama görmüştüm, üç gün değerlendirmiştik ve bütün belirtileri hissetmeme rağmen dün reglim başladı.. çok umutsuzum ve mutsuzum, artık testleri de bırakmayı düşünüyorum galiba bende stres yapıyor.. Sizlerle paylaşmak istedim baya canım sıkıldı.. Her şey gönlünüzce olsun umarım hepimiz için en güzeli olur... <3

İnşallah saol yaasen anlat birazda hep ben konuştum.sen neden buradasın bebiş varmi
Şöyle benim geçen ay düşüğüm oldu... Sonra rahim filmi çekildim çok şükür temiz çıktı.. doktora henüz göstermeden sonucu tekrar denedim şimdide gebelik şüphem var işte aynı belirtilerden var.. bakalım hayırlısı

kizlar bugün catlatmanın 11 günü hayalet bir çizgi göründü 5-10 dk arasında emin değilim ilk defa kasık batmalarim oluyor dünden beri sizce olabilir mi cok mu erken davraniyom catmanin dokuzuncu günü bembeyazdi

Aaa ne güzel haberler duyalım inşallah kısa zamanda.yas kaç bu arada ben 31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…