- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.941
Bende çok üşüyorum evet ev soğuk gerçi ama ustumuz sicak kalıyor ben yinede battaniye altına girmek istiryom.. ayaklarım çok üşüyor kaç kat çorap giysem bileBnm bu durum reglden 1gun once olurdu tamam derdim yarin regl olcam demek ki. Bu sefer reglden cok.once baslayinca aha dedim burda bisiler dönüyoev sicak cunku bnm.icim titriyo
Vallaha geçen ay gebeydim testte cikamdi hatta kanda bile ultrasonda direk kese çıktıYumurtlama takibi yaptın mı yumurtlamanın da bi 19. Günü falan olması lazım bu kadar geciktiyse testte çıkması lazım
Sonuç ne oldu pekiVallaha geçen ay gebeydim testte cikamdi hatta kanda bile ultrasonda direk kese çıktı
Yumurtlama sonrası 14 günde adet olunur diye bişey yok kuzucum eğer ona göre hesapladıysan her kadının döngüsü farklıdır, bikaç gün daha bekle derim geç döllenme vs de olabilirYumurtlamanın üzerinden tam 10 gün geçti canım ovulasyon testiyle takip ettim iki defa yumurtladım ben ilk yumurtlamaya göre adetim 2 gün geçti ikinciye 4 gün var işte
Erken baktırmışsın ya test çok hassas test ise olur yani betan düşüktür negatif denilir haliyle ama ilerki günlerde artar birde laboratuvar dan laboratuvara değişiyor bu değer sende de baya bir olay olmuş geçmiş olsun yanlış olmuş yanlış test yapılmış sen yeniden ver yakın zamanda güzelce çıkar inşallah içini ferah tutValla hayırlısı diyorum varsa çıkar aynen canım sadece idrar kafamı karıştırdı sormak istedim bakalım ne olacak
Yok son ilişkiyi sormuyorum sondan önce ki ilişki Nezamandi catlamadan önceki ilişki?Catladiktan sonra oldu dün yani
Canim benim genelde tavsiyem su.. ovulasyon testleri güzel bence.. ama uğraşamam dersen adet bitince her iki günde bir ilişki hatta arada üç günde birde olur mutlaka denk gelir zaten kafa rahat oluyor öyleKızlar ovulasyon takibini nasıl yapiyosunuz? Takvim ile mi yoksa ovulasyon testi ile mi. Benim adetim yüzde 90 düzenli. Max 2 gün gecikir. Ovulasyon teste gerek duymadım. Yumurtlama öncesi 2 gun, yumurtlama günü ve sonrasi 2 gün gün aşırı yani 2 günde 1 ilişki yasadik. Herhalde yeterlidir ya. Ya yumurtlama günüm takvime göre gitmiyorsa ve çok alakasız bi günse. Of bilemedm şimdi ya. Keşke test yapsaydim. 1 ay daha boşa çıkmaz umarım. Yas oldu 34. İkinci bebeye geç kaldık epey
Malesef gelişmedi ve düşük oldu.. bu arada yumurtlama şöyle takib ettim akintilardan filan büyük ihtimal 25 subat Yumurtlama günleri başladı 28 Çatlamadan şüpheleniyorum yoğun akıntım ve ağrım olmuştuSonuç ne oldu peki
İnshallahAy inşallah canım ilk kez geciktim bu ay gebelik yoksa da doktora gidip de boş yere ilaç almam beklerim adetimi ama gebelik belirtim varins oyleyimdir
tabiki Allah korusun ben o yüzden sizi nazikçe uyarmak istedim bazen iyi niyetimiz Allah esirgesin başka şeylere sebebiyet verebilir diyeAllah korusun ya peki biz hamileyiz diyelim bilmeden ilişkiye giriliyor o zaman nolucak
kuzu benim o kadar geç ki sanırım adetime 4-5 gün önce hamile kalmışım. çünkü bat günü kan verdim 1.2 çıktı 4 gün sonra verdim 27 çıktıSenin nasıldı kuzum peki üstteki yazıları okudum da sen de sonradan öğrenmişsin yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin gebeliğini
ay sorma kuzu hesabıma bi türlü erişim yapamadım niye ben de anlamadım. Neyse burdayım seni yalnız bırakır mıyımYav kulak mı bıraktım çın çın çın ama yok tık yok sende nerdesin arkadaş senin durumunda bir arkadaş var seni tarif ede ede bir hal oldum yoksun
göğüs şişmesi acıması bende çok geç başladıNerdeyse aynı belirtileri yaşıyormuşuzbir de benim adet öncesi bi 10 gün önce sarı akıntım başlar ve gögüslerim şişmeye başlar ama bel ağrım 1-2 gün önce kendini belli eder. Bu ay çatlamadan itibaren bel ağrım oldu hala devam ediyor gögüslerim şişmedi daha ama sarı akıntım oluyor yumurtlama üzerinden 4 gün geçti daha bakalım 11 güne adet olmam gerek
kuzu burda bariz o gölge var sen de beğenmişsin hatta nasıl görmedinSanki gölge bir şeyler buldum gibi ama
Bende de sol bacak ağrısı var geçen geceden beri. Ağrıyı adete kaç gün kala yaşamıştınızKızlar bende sağ bacak ağrısı ve kabızlık var bunlar belirtilerde varmı acaba ?
Ben yaşıyorum iki gündür bata 1 hafta varArkadaslar kasik agrisi ve sol bacaktan dize kadar agri belirti olabilir mi sizce yasayan varmi
Bende belirti yok gibi onceki gun kasik ve bel ağrısı yaşamıştım gun boyu kesin bebis diye düşündüm ama sonra oda kalmadiBir tek mide yanması. Önceden kimyasal geçirdiğim için 28 mart gibi yaparım test, sende?
İnşallah canım evet rahatladım öyle söyleyince Allah korusun artık napalım olan olduİnşallah bir şey olmaz doktor öyle dediyse korkma canım onlar bilirler neyin olup neyin olamayacağını içini ferah tut unut gitsin
Belki de canım bekleyip göreceğiz artık çok teşekkür ederimYumurtlama sonrası 14 günde adet olunur diye bişey yok kuzucum eğer ona göre hesapladıysan her kadının döngüsü farklıdır, bikaç gün daha bekle derim geç döllenme vs de olabilir
İnşallah öyledir canım hevesim kırıldı ama Rabbim büyük bekleyip görelim bakalım çok takmamaya çalışıyorumErken baktırmışsın ya test çok hassas test ise olur yani betan düşüktür negatif denilir haliyle ama ilerki günlerde artar birde laboratuvar dan laboratuvara değişiyor bu değer sende de baya bir olay olmuş geçmiş olsun yanlış olmuş yanlış test yapılmış sen yeniden ver yakın zamanda güzelce çıkar inşallah içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?