- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.821
Kaç gündür lh testin pik durumda?Canım öncelikle rabbim sağ salim saglicajla kucağına almayı nasip etsin bebişinisenin gecikince hemen çıkmış ne güzel. Benim gecikmenin 10. Günü ve hala hcg testlerin negatif. Lh testim ise az önce yaptım resimdeki gibi. Ben artık yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ama bu nedir inan kestiremiyorum da arada kaldım ve arada kalmak çok kötü imiş..
gördüysen ben tamam doğurmaya hazırımGinnys e burda baya baya bir çizgi çıkmış kuzum gözlüklerimi silmeme gerek bile yok hadi inşalllahhh kıpkırmızı olur
Yav kulak mı bıraktım çın çın çın ama yok tık yok sende nerdesin arkadaş senin durumunda bir arkadaş var seni tarif ede ede bir hal oldum yoksunbiri kulaklarımı çınlattı
Amin inşallah bu tutar yüzünü güldürür canımHayal kırıklığı oluyo çok ondan ağladım.Yarın kontrole gidicem bakalım ne görecekse artık..Haftaya bu günlerde de diğer yumurta için test yapıcam bakalım bi umut o döllenir belki
Ben görmedim hemen bakıyorumkuzu az önce bir arkadaş senin bu testlerin rengiyle oynamış ben ordaki hayaleti gördümçok şükür bence o fındık kurdu seninle
13unden beri canımKaç gündür lh testin pik durumda?
Bana da atsana ben bulamadım neredekuzu az önce bir arkadaş senin bu testlerin rengiyle oynamış ben ordaki hayaleti gördümçok şükür bence o fındık kurdu seninle
İnşallah canım ya sen ne yaptın pozitif gördün testte sonra tekrarladın mıAmin inşallah bu tutar yüzünü güldürür canım
Ayyy13unden beri canım
Bugün sabahkileride yükledim buraya çok yorum almadı az kişi gördü çizgiyi yada mesaj görülmedi bilmiyorum işte ama zaten dün ki kadar görülmüyor dün clear blue ile yapmıştım ondan daha yok bugün diğer markalar ile yaptım biraz zor görülüyor ben çıplak gözle dikkatle bakınca bir gölge var gibi geliyor ama bakacağız gelecek günler ne gösterecekİnşallah canım ya sen ne yaptın pozitif gördün testte sonra tekrarladın mı
Herhangi bir belirtin var mi?Bayadır bir şey yazamadım ben de 25 martı bekliyorum, kısmet, mide yanmam var ama bunun için daha çok erken, bekleyip göreceğim
Bayadır bir şey yazamadım ben de 25 martı bekliyorum, kısmet, mide yanmam var ama bunun için daha çok erken, bekleyip göreceğim
Malesef PCO var kuzum ama her ay gününe gününe adet olurum. Birde 3 ay önce hsg çektirdim herşeyim normal çıktı. Ben asıl yumurtlama günlerimde test pek yapmadım nasıl olsa yine adet olurum diye ama keşke yapsa imisim. Oyuzden tam yumurtlama zamanımı bilemiyorum tek bildiğim bat 6mart idi.Ayyypko falan yok dimi?? Heyecanlandım şuan kuzuu peki ilk yumurtlamayı kaçında gördün bugun kaçıncı günün
Bende de yumurta tembelliği var canım bak mesela geçen ay yumurtlama göremedim bat 18 marttı. Ama ben 14 martta yeni yumurtlama gördüm bu yüzden adetim gecikicek mecbur inşallah olmamMalesef PCO var kuzum ama her ay gününe gününe adet olurum. Birde 3 ay önce hsg çektirdim herşeyim normal çıktı. Ben asıl yumurtlama günlerimde test pek yapmadım nasıl olsa yine adet olurum diye ama keşke yapsa imisim. Oyuzden tam yumurtlama zamanımı bilemiyorum tek bildiğim bat 6mart idi.
Ben geçen ay takip ettiğimde 2 gün sürüp ertesi günü siliklesmisti kuzum. Ondan önceki ayda aynı şey oldu. Ben bu yüzden aslında hem hcg hemde progesteron baktiracagim sanırım en azından hamile değil işlem.yumurta catladimi onu gorebilelim diyorum.Bende de yumurta tembelliği var canım bak mesela geçen ay yumurtlama göremedim bat 18 marttı. Ama ben 14 martta yeni yumurtlama gördüm bu yüzden adetim gecikicek mecbur inşallah olmam26. Gün yumurtlama gördüm+14 ekle 40. Gün adet olmam gerekiyor. Yani pko varsa yumurtan çatlamıyor olabilir öncesinde böyle uzun sürüyor muydu çatlaması?
Valla inşalllah hamilesindir canım adetlerin genelde kaç günde 1Ben geçen ay takip ettiğimde 2 gün sürüp ertesi günü siliklesmisti kuzum. Ondan önceki ayda aynı şey oldu. Ben bu yüzden aslında hem hcg hemde progesteron baktiracagim sanırım en azından hamile değil işlem.yumurta catladimi onu gorebilelim diyorum.
23 ünde 6 gün var daha adete12 gün olmuş yumurtlamadan en geç 16 gün sonra adet olunur ama
31_32gun bebişim geneldeValla inşalllah hamilesindir canım adetlerin genelde kaç günde 1
İnşallah canım benimCanımız sağolsun üzülmek yok bi dahaki aya inşallah yaklaştık hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?