Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gündür lh testin pik durumda?

Hayal kırıklığı oluyo çok ondan ağladım.Yarın kontrole gidicem bakalım ne görecekse artık..Haftaya bu günlerde de diğer yumurta için test yapıcam bakalım bi umut o döllenir belki
Amin inşallah bu tutar yüzünü güldürür canım

İnşallah canım ya sen ne yaptın pozitif gördün testte sonra tekrarladın mı
Bugün sabahkileride yükledim buraya çok yorum almadı az kişi gördü çizgiyi yada mesaj görülmedi bilmiyorum işte ama zaten dün ki kadar görülmüyor dün clear blue ile yapmıştım ondan daha yok bugün diğer markalar ile yaptım biraz zor görülüyor ben çıplak gözle dikkatle bakınca bir gölge var gibi geliyor ama bakacağız gelecek günler ne gösterecek

Bayadır bir şey yazamadım ben de 25 martı bekliyorum, kısmet, mide yanmam var ama bunun için daha çok erken, bekleyip göreceğim
Herhangi bir belirtin var mi?
Benim bat 25 mart
Ne zaman test yapacaksin
Bayadır bir şey yazamadım ben de 25 martı bekliyorum, kısmet, mide yanmam var ama bunun için daha çok erken, bekleyip göreceğim

Ayyy pko falan yok dimi?? Heyecanlandım şuan kuzuu peki ilk yumurtlamayı kaçında gördün bugun kaçıncı günün
Malesef PCO var kuzum ama her ay gününe gününe adet olurum. Birde 3 ay önce hsg çektirdim herşeyim normal çıktı. Ben asıl yumurtlama günlerimde test pek yapmadım nasıl olsa yine adet olurum diye ama keşke yapsa imisim. Oyuzden tam yumurtlama zamanımı bilemiyorum tek bildiğim bat 6mart idi.

İyi akşamlar arkadaşlar hayırlı kandiller.
Sağlık ocağında yapılan tahlil sonuçları enabiza ne zaman dusuyo bilen varmi

Bende de yumurta tembelliği var canım bak mesela geçen ay yumurtlama göremedim bat 18 marttı. Ama ben 14 martta yeni yumurtlama gördüm bu yüzden adetim gecikicek mecbur inşallah olmam 26. Gün yumurtlama gördüm+14 ekle 40. Gün adet olmam gerekiyor. Yani pko varsa yumurtan çatlamıyor olabilir öncesinde böyle uzun sürüyor muydu çatlaması?

Ben geçen ay takip ettiğimde 2 gün sürüp ertesi günü siliklesmisti kuzum. Ondan önceki ayda aynı şey oldu. Ben bu yüzden aslında hem hcg hemde progesteron baktiracagim sanırım en azından hamile değil işlem.yumurta catladimi onu gorebilelim diyorum.

Valla inşalllah hamilesindir canım adetlerin genelde kaç günde 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…