- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.801
Benim de 6 Mart ama adet günüm de 1025 çıkmıştı yani erken döllenmiş şuan kaç bilmiyorum acaba versem mi tekrar. Doktor 7 martta gel keseyi görelim dedi ama istemedim haftaya gidip kalp atışlarını da duymak istiyorum Allah nasip ederse7 marttı canım
Kız pazartesi 665 di hcg,şimdi ki sonucum 3885 çıkmış5 gün geçmiş oluyor bence duyabilmek ihtimalin variyi iyi doktorun en güzelini yapıyor
Bence doktorunun dediğin tarihte gitmelisin,ilk keseyi görmek önemliBenim de 6 Mart ama adet günüm de 1025 çıkmıştı yani erken döllenmiş şuan kaç bilmiyorum acaba versem mi tekrar. Doktor 7 martta gel keseyi görelim dedi ama istemedim haftaya gidip kalp atışlarını da duymak istiyorum Allah nasip ederse
3 gün boyınca hergün yaklaşık iki kat artmış maşallah süphanAllahKız pazartesi 665 di hcg,şimdi ki sonucum 3885 çıkmış
Her gün iki katımı artması gerekiyordu yoksa 2 gündemi iki katı artması gerekiyordu3 gün boyınca hergün yaklaşık iki kat artmış maşallah süphanAllahbenimde salı 770 di o zaman cumartesi 3500-4000 civarı çıksa karından keseyi görür inşallah
günde %65-70 civarı artması gerekiyor kuzu öyle düşün doktorlar garanti olsun diye iki günde iki kat diyor ama çoğu sağlıklı kadında günde %70 civarı artıyorHer gün iki katımı artması gerekiyordu yoksa 2 gündemi iki katı artması gerekiyordu
Ben 2 günde 2 katı diye biliyordum demek ki yanlış biliyormuşgünde %65-70 civarı artması gerekiyor kuzu öyle düşün doktorlar garanti olsun diye iki günde iki kat diyor ama çoğu sağlıklı kadında günde %70 civarı artıyor
evet öyle diyorlar ama bence doğru değil. hem bak seninki de benim söylediğim oranda artmışBen 2 günde 2 katı diye biliyordum demek ki yanlış biliyormuş
Canım öncelikle rabbim sağ salim saglicajla kucağına almayı nasip etsin bebişiniselam canım sana verilen örnekteki arkadaş benim. Hemen yaşadığım şeyleri anlatayım. Batı günüme kadar erken gebelik testlerimde dahil hepsi negatif yani gölge bile yoktu batıma son bir hafta kala ovü testleri yapmıştım onlarda aksine koyu iki çizgi çıkıyordu yani çok ilginçti. Ama vücudumda normal adet olacağım dönemlerde yaşadığım hiç bir ağrı sızımda yoktu, ben şüphelendim kan verdim bat günü 1.2 çıktı sonucum hemen burdaki kızlarla paylaştım ilk yumurtlama diye de düşündüm battan 4 gün sonra bir daha verdim 27 bir hafta sonra yine verdim 770 mucize bebek hamdolsun tutunabilmiş ve benimle, dikkatli ol derim
Canım öncelikle rabbim sağ salim saglicajla kucağına almayı nasip etsin bebişinisenin gecikince hemen çıkmış ne güzel. Benim gecikmenin 10. Günü ve hala hcg testlerin negatif. Lh testim ise az önce yaptım resimdeki gibi. Ben artık yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ama bu nedir inan kestiremiyorum da arada kaldım ve arada kalmak çok kötü imiş..
kan vermedin mi bu 10 gündeCanım öncelikle rabbim sağ salim saglicajla kucağına almayı nasip etsin bebişinisenin gecikince hemen çıkmış ne güzel. Benim gecikmenin 10. Günü ve hala hcg testlerin negatif. Lh testim ise az önce yaptım resimdeki gibi. Ben artık yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ama bu nedir inan kestiremiyorum da arada kaldım ve arada kalmak çok kötü imiş..
Kaç gün oldu yumurtlayalı?Soldaki gördüğünüz dün akşam yaptğığım kaset test sonucu , sağdaki bugun yaptığım erken gebelik testinin içinin görüntüsü, eğer gebelik olsaydı erken gebelik testinin çok net gözükmesi gerekmez mi ?
Bende ha adet geldi ha gelecek derken kan vermeyi hep erteledim arkadaşım. Ve nasıl olsa adet olacağım diye hiç takmadım ama hala gelmediği için kan vereceğim 1 gün daha bekleyipben de batıma bir hafta kala 8 gün boyunca her gün ovü testlerim böyle çıkmıştı hatta daha koyu erken gebelik testlerim ise bembeyazdı kızlar bilir. ama ben testlerle uğraşmak yerine kan verdim çünkü inan psikolojim kaldırmıyordu
Canım ben de hamileyimEvet hanımlar napıyorsunuz durumlarınız nedirrr varmı bebiş haberlerinizz
daha neyi bekliyorsun kuzum benim geç döllenmiş olabilir hcg artmamış olabilir iyi veya kötü bir sürü şey olabilir en sağlıklısı bir an önce kan verip doktorunla görüşmeninBende ha adet geldi ha gelecek derken kan vermeyi hep erteledim arkadaşım. Ve nasıl olsa adet olacağım diye hiç takmadım ama hala gelmediği için kan vereceğim 1 gün daha bekleyip
Yeniden yumurtluyo olabilirsin değerlendir mutlakaYa kuzum aksi gibi bu ay takip etmedim onda da böyle oldu. Bu akşam tekrar lh testi yapacağım bakalım
hamile de olabilir ve değerlendirmesi düşüğe de sebebiyet verebilirYeniden yumurtluyo olabilirsin değerlendir mutlaka
Allah korusun ya peki biz hamileyiz diyelim bilmeden ilişkiye giriliyor o zaman nolucakhamile de olabilir ve değerlendirmesi düşüğe de sebebiyet verebilir
Senin nasıldı kuzum peki üstteki yazıları okudum da sen de sonradan öğrenmişsin yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin gebeliğinihamile de olabilir ve değerlendirmesi düşüğe de sebebiyet verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?