Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam hepinize aranıza yeni katıldım bat tarihi geçeli 4 gün oldu adet olamadım.Kaset testlerden yaptım bugün ama tek çizgiydi bu kadar geçtikten sonra gebelik olsa çıkardı dimi
Hiç belli olmaz geç döllenmeysd çıkmayabiliyor

Evet canım uygulamalar çok yanlış bende de 10 gün önce diyodu daha yeni yumurtlama gördüm bak böyle olması gerek
Benim uygulama tutuyor ya takvimim uygulamasını kullanıyorum bu ay yumurtlama gösterdiği gün doktor kontrolum vardı doktorda takvimdeki tarihlere aynı tarihleri söyledi. Bu da değişkenlik gösteriyor yine kişiden kişiye demekki

Kız senin Lh. Testi baya yüksek pik gibi gösteriyor ya hadi İnshaAllah gebeliktendir yaa
Bende pco olduğu için bence ondan öyle çıkıyor pik değil silik yinede ama pik yaparsa şüphe edeceğim artık kafam yoruldu düşünmekten.fsh yüksek bak bu iyi değil acaba düşüyor mu asıl onu merak ettim ya hayırlısı diyorum

Kizlar selam benim icin su teste bakabilir misiniz az once yaptim belli belirsiz bi cizgi goruyorum sanki ama istedigim icinde goruyo olabilirim biseyler yazarsaniz cok sevinirim

Eklentiler

• 20220316_212331.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 20220316_212029.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 73
Şuna bi bakın bakalım kızlar.Normal bakınca görünmüyo da kalp gözüyle görünüyo silik bi çizgi
Şimdi sana kızacağım güzelce çizgin çıkmış heveslenbakacağız insan gölge yapar mı ya güzel bir açıyla Çek yeniden koy birimde gözümüz gönlümüz açılsın akşam akşam ben gördüm ama şöyle uğraşmadan görmek istiyorum akşam yine test yapabilirsen yap ben ilk gebeliğimde akşamdan sabaha sabahtan akşama artmıştı.

Kuşum benim bata çok var ya.Sürpriz yumurtam var bi tane geriden gelip çatladı o da batı uzattı.İlk yumurtam 6 martta çatladı bu testi onun için yaptım yarın sabah tekrar yapıcam ilk idrarla
Kıııızzzz ikisinde tutarsaaaa hahhahahahahahha ikiiiiizzzz oleyyyyy çifte bayram şekerleri gelir sana

Kizlar selam benim icin su teste bakabilir misiniz az once yaptim belli belirsiz bi cizgi goruyorum sanki ama istedigim icinde goruyo olabilirim biseyler yazarsaniz cok sevinirim
Kuzum ben de sabah yaptım benimki de böyleydi yok gibi sanki çizgi.Adet günün geçti mi?

Geçen ay seninle hemen hemen aynı çıkmıştı testlerimiz sonra Regl olduk dimi yanlış hatırlamıyorsam?Hamileymişsin tebrik ederim peşinden gelmeyi umuyorum
Evet evet doğru hatırlıyorsun bu ay hiç umudum yoktu ama şu an için hamileyim sanırım erken olduğu için 2 günde bir değer baktıracağım. Hadi senin de güzel haberlerini bekliyorum tam kader arkadaşı oluruz

Sağlıkla ilerlesin canımSabahı iple çekiyorum seninle kader arkadaşı olmak için can atıyorum

Kuzum ben de sabah yaptım benimki de böyleydi yok gibi sanki çizgi.Adet günün geçti mi?
Banada yuzde 80 negatif geldi ama umuttur iste o yuzde 20ye tutunuyorum Yok henuz degil yarin olmam lazim erken yaptim aslinda gecmesini bekliyorum genelde ama bazi aylar boyle obsesif oluyorum iste o aylardan birindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…