- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.461
Hiç belli olmaz geç döllenmeysd çıkmayabiliyorKızlar selam hepinize aranıza yeni katıldım bat tarihi geçeli 4 gün oldu adet olamadım.Kaset testlerden yaptım bugün ama tek çizgiydi bu kadar geçtikten sonra gebelik olsa çıkardı dimi
Benim uygulama tutuyor ya takvimim uygulamasını kullanıyorum bu ay yumurtlama gösterdiği gün doktor kontrolum vardı doktorda takvimdeki tarihlere aynı tarihleri söyledi. Bu da değişkenlik gösteriyor yine kişiden kişiye demekkiEvet canım uygulamalar çok yanlış bende de 10 gün önce diyodu daha yeni yumurtlama gördüm bak böyle olması gerek
Bende pco olduğu için bence ondan öyle çıkıyor pik değil silik yinede ama pik yaparsa şüphe edeceğim artık kafam yoruldu düşünmekten.fsh yüksek bak bu iyi değil acaba düşüyor mu asıl onu merak ettim ya hayırlısı diyorumKız senin Lh. Testi baya yüksek pik gibi gösteriyor yahadi İnshaAllah gebeliktendir yaa
Şimdi sana kızacağım güzelce çizgin çıkmış heveslenbakacağız insan gölge yapar mı ya güzel bir açıyla Çek yeniden koy birimde gözümüz gönlümüz açılsın akşam akşamŞuna bi bakın bakalım kızlar.Normal bakınca görünmüyo da kalp gözüyle görünüyo silik bi çizgi
En son 14 martta 425 di bidaha baktırmadımBeta kaçta kese göründü
Kıııızzzz ikisinde tutarsaaaa hahhahahahahahha ikiiiiizzzz oleyyyyy çifte bayram şekerleri gelir sanaKuşum benim bata çok var ya.Sürpriz yumurtam var bi tane geriden gelip çatladı o da batı uzattı.İlk yumurtam 6 martta çatladı bu testi onun için yaptım yarın sabah tekrar yapıcam ilk idrarla
O zaman bi kaç gün bekleyip tekrar test yapayım çok teşekkür ederim.Hiç belli olmaz geç döllenmeysd çıkmayabiliyor
Kuzum ben de sabah yaptım benimki de böyleydi yok gibi sanki çizgi.Adet günün geçti mi?Kizlar selam benim icin su teste bakabilir misiniz az once yaptim belli belirsiz bi cizgi goruyorum sanki ama istedigim icinde goruyo olabilirim biseyler yazarsaniz cok sevinirim
Rica ederim ne demek ama en iyisi kan verilmesi onda net olarak belli olurO zaman bi kaç gün bekleyip tekrar test yapayım çok teşekkür ederim.
Bi kaç gün daha olmazsam eğer cuma sabah sağlık ocağına gidip bi test vereyimRica ederim ne demek ama en iyisi kan verilmesi onda net olarak belli olur
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzBi kaç gün daha olmazsam eğer cuma sabah sağlık ocağına gidip bi test vereyim
İnşallah senden de güzel haber alırız canım benim de bata kadar ağrıdı özellikle ayakta kalınca çok ağrıyorBenim de öyle iki gündür bel ağrısı oluyor gun sonu bir is yapamıyorum bata bir hafta var insallah senden guzel haber gelir
İnşallah isteyen herkese rabbim müjdesini versinHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz
Evet evet doğru hatırlıyorsunGeçen ay seninle hemen hemen aynı çıkmıştı testlerimiz sonra Regl olduk dimi yanlış hatırlamıyorsam?Hamileymişsin tebrik ederim peşinden gelmeyi umuyorum
Ahhaa valla ben de yarın sabah bi kaset test yapıcam koyulaşmış mı diye bakmayaNe 2 günü yahu sabah alarm kurup kalkıcam
Sağlıkla ilerlesin canımEvet evet doğru hatırlıyorsunbu ay hiç umudum yoktu ama şu an için hamileyim sanırım erken olduğu için 2 günde bir değer baktıracağım. Hadi senin de güzel haberlerini bekliyorum tam kader arkadaşı oluruz
Ay hadi inşallahSağlıkla ilerlesin canımSabahı iple çekiyorum seninle kader arkadaşı olmak için can atıyorum
Banada yuzde 80 negatif geldi ama umuttur iste o yuzde 20ye tutunuyorumKuzum ben de sabah yaptım benimki de böyleydi yok gibi sanki çizgi.Adet günün geçti mi?
AMiinnnİnşallah isteyen herkese rabbim müjdesini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?