Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam hepinize aranıza yeni katıldım bat tarihi geçeli 4 gün oldu adet olamadım.Kaset testlerden yaptım bugün ama tek çizgiydi bu kadar geçtikten sonra gebelik olsa çıkardı dimi
A.selam canım hoşgeldiiiiiiin
Yok orası hiç belli olmaz.m normalde de gecikir misin? Birde belirtin filan varmı?

Banada yuzde 80 negatif geldi ama umuttur iste o yuzde 20ye tutunuyorum Yok henuz degil yarin olmam lazim erken yaptim aslinda gecmesini bekliyorum genelde ama bazi aylar boyle obsesif oluyorum iste o aylardan birindeyim
Günün geçmemişmiş inşallah çift çizgiye döner canım

A.selam canım hoşgeldiiiiiiin
Yok orası hiç belli olmaz.m normalde de gecikir misin? Birde belirtin filan varmı?
Hoşbuldum kuzum .Normalde gecikme yaşamıyorum canım.Belirtim yok sadece adet olacağım gün ağrım oldu ama olamadım o gün yoğun bi akıntı vardı şimdi aralıklı olarak akıntım devam ediyor bi de göğüslerimde hassasiyet var başka bi belirtim yok bunlarda aynı adet belirtisi gibi zaten

Kizlar selam benim icin su teste bakabilir misiniz az once yaptim belli belirsiz bi cizgi goruyorum sanki ama istedigim icinde goruyo olabilirim biseyler yazarsaniz cok sevinirim
Selam canım.. ben cooook hafif görüyorum.. bak işaretledim..

Nezamandi senin adet tarihin? Bence bir iki gün sonra tekrar yap İnshaAllah vardır bebiş

Evet ama aynı zamanda Gebelik de belirtisi İnshaAllah isnhaAllah

Kızlar selam hepinize aranıza yeni katıldım bat tarihi geçeli 4 gün oldu adet olamadım.Kaset testlerden yaptım bugün ama tek çizgiydi bu kadar geçtikten sonra gebelik olsa çıkardı dimi
Selam benim de benzer durum negatif çıktı dün iki gün önce ovulasyon yapmıştım cok silik cizgi çıkmıştı. Bugün de sırf can sıkıntısından ovulasyon yaptım sanki biraz daha görünüyor gibi geldi. Bu gidişle ovulasyondan pozitif görecem

Merhaba kızlar yarın iğnenin 11. Gunuve ben dayanamadım bugün test aldım yapacağım birde pazar günü sabah yapacağım yani 14. Günü bakalım fark olacak mı . bakalım iğnenin etkisi 11. Gün bitecek mi?

Selam canım ovulasyon testinden de anlaşılır mı gebelik?umarım pozitif oluruz

Kızlar ya yumurtlama üstünden 5 gün geçti karnım çok kötü ağrıyor sanki regl ağrısı gibi aynı neden olabilir acaba?

Şimdi yeniden bir test yaptım yeni belirti sık idrar ama test şu şekilde atıyorum gören varsa yazsın

Eklentiler

• 0BD3E1B6-487A-40AA-9CD4-E369FBC6929C.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 89
  • 58F85072-90F2-4E61-9C94-56C46DBC496D.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…