- 20 Haziran 2018
- 953
- 691
- 53
- 30
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.481
Sen yine aç ama umarım kalp gözüne gerek kalmazAy hadi inşallahsabah burda buluşalım o zaman kalp gözümü açıp geleceğiimm
A.selam canım hoşgeldiiiiiiinKızlar selam hepinize aranıza yeni katıldım bat tarihi geçeli 4 gün oldu adet olamadım.Kaset testlerden yaptım bugün ama tek çizgiydi bu kadar geçtikten sonra gebelik olsa çıkardı dimi
Günün geçmemişmiş inşallah çift çizgiye döner canımBanada yuzde 80 negatif geldi ama umuttur iste o yuzde 20ye tutunuyorumYok henuz degil yarin olmam lazim erken yaptim aslinda gecmesini bekliyorum genelde ama bazi aylar boyle obsesif oluyorum iste o aylardan birindeyim
Insallah sende guzel haberler alirsinGünün geçmemişmiş inşallah çift çizgiye döner canım
Hoşbuldum kuzumA.selam canım hoşgeldiiiiiiin
Yok orası hiç belli olmaz.m normalde de gecikir misin? Birde belirtin filan varmı?
İnsaAllahhhCümlemizden razı olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
Amin canım inşallah.Hayırlı kandiller dua edelim birbirimizeInsallah sende guzel haberler alirsinhayirli kandiller simdiden
Selam canım.. ben cooook hafif görüyorum.. bak işaretledim..Kizlar selam benim icin su teste bakabilir misiniz az once yaptim belli belirsiz bi cizgi goruyorum sanki ama istedigim icinde goruyo olabilirim biseyler yazarsaniz cok sevinirim
Evet ama aynı zamanda Gebelik de belirtisi İnshaAllah isnhaAllahHoşbuldum kuzum.Normalde gecikme yaşamıyorum canım.Belirtim yok sadece adet olacağım gün ağrım oldu ama olamadım o gün yoğun bi akıntı vardı şimdi aralıklı olarak akıntım devam ediyor bi de göğüslerimde hassasiyet var başka bi belirtim yok bunlarda aynı adet belirtisi gibi zaten
SelamKızlar selam hepinize aranıza yeni katıldım bat tarihi geçeli 4 gün oldu adet olamadım.Kaset testlerden yaptım bugün ama tek çizgiydi bu kadar geçtikten sonra gebelik olsa çıkardı dimi
İnşallaaah canımSen yine aç ama umarım kalp gözüne gerek kalmazÇıplak gözle görülebilir olsun
Selam canım ovulasyon testinden de anlaşılır mı gebelik?umarım pozitif oluruzSelambenim de benzer durum negatif çıktı dün iki gün önce ovulasyon yapmıştım cok silik cizgi çıkmıştı. Bugün de sırf can sıkıntısından ovulasyon yaptım sanki biraz daha görünüyor gibi geldi. Bu gidişle ovulasyondan pozitif görecem
Evet bende ayni yerde gordum insallah dogru goruyoruzdurSelam canım.. ben cooook hafif görüyorum.. bak işaretledim..
Nezamandi senin adet tarihin? Bence bir iki gün sonra tekrar yap İnshaAllah vardır bebişEki Görüntüle 3027745 Eki Görüntüle 3027746
Adet zamanı ovulasyonda pik görenlerde hamile çıkanlar gördüm de yine de kesin bilgi değildir. Ben öylesine yaptımSelam canım ovulasyon testinden de anlaşılır mı gebelik?umarım pozitif oluruz
Rica ederim bu arada thanks for sending baby dust İnshaAllah bulaşır bizeEvet bende ayni yerde gordum insallah dogru goruyoruzdurYarin adet olmam lazim duzenlidir genelde sabah ola hayrola yarin anlariz tesekkur ederim
Ne demeeek tanidigim tanimadigim herkese dilegim ve duam. Yarinda berat kandili evlat isteyen herkes duamdaRica ederim bu arada thanks for sending baby dust İnshaAllah bulaşır bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?