- 28 Haziran 2020
- 62
- 38
- 18
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.441
Bat 19 Mart
Beta hcg 67 çıktı
Beta hcg 67 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta kaçta kese göründüKızlar ben geldim kese göründü :)
alttan baktı çok fazla birsey demedi 2 hafta sonra yine gel dedi.
Kaç hafta gözüktüğünü de sölemedi
Kuşum benim bata çok var ya.Sürpriz yumurtam var bi tane geriden gelip çatladı o da batı uzattı.İlk yumurtam 6 martta çatladı bu testi onun için yaptım yarın sabah tekrar yapıcam ilk idrarlaEvet coook hafif var mashallah... Bat nezamandk canım ?
Farketmez,yeterli çok su içmemiş ol ve idrarın 5-6 saat tutmuş ol,sabah yapılmasının farkı da bu zaten hem su içilmiyor hem idrar çok beklediği için,ben sabah 6.30 da yapmıştım ilk testimiKızlar benim bı soru sormam lazım hani test için ilk idrar diyorlar ya mesela sabah namazına kalkıyoruz ya o zaman mı yapılacak yoksa biraz uyuyup kalkınca mi bu konuda bilgisi olan yazabilir mi
Hadi bakalım inşallah daha netleşirKuşum benim bata çok var ya.Sürpriz yumurtam var bi tane geriden gelip çatladı o da batı uzattı.İlk yumurtam 6 martta çatladı bu testi onun için yaptım yarın sabah tekrar yapıcam ilk idrarla
Kız senin Lh. Testi baya yüksek pik gibi gösteriyor ya hadi İnshaAllah gebeliktendir yaaPembe olan
Tamam Allah razı olsun yarın adet günüm yapacağım daFarketmez,yeterli çok su içmemiş ol ve idrarın 5-6 saat tutmuş ol,sabah yapılmasının farkı da bu zaten hem su içilmiyor hem idrar çok beklediği için,ben sabah 6.30 da yapmıştım ilk testimi
Bakalım inşallah ya olsun artık valla şiştimHadi bakalım inşallah daha netleşir
Cümlemizden razı olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzzzTamam Allah razı olsun yarın adet günüm yapacağım da
Benim de öyle iki gündür bel ağrısı oluyor gun sonu bir is yapamıyorum bata bir hafta var insallah senden guzel haber gelirKızlar günaydın bugün kan verdim anca yarına çıkar dedi sağlık ocağında bakalım hayırlısı artık ayakta kalınca baya bel ağrısı oluyor bende inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız herkese dua ediyorum
Bayaa var tebriklerrrrrrKızlar ben de şimdi kan verdim 2-2.5 saat sonra çıkarmış Ay durdukça kırmızı oldu testim baya bi bakar mısınız umutlanmaya korkuyorum
Canım ben kalp gözümle gördüm gözüküyor yani çook silik de olsa var bence 2 3 günde bir tekrarla testleriŞuna bi bakın bakalım kızlar.Normal bakınca görünmüyo da kalp gözüyle görünüyo silik bi çizgi
Teşekkür ederim canımBayaa var tebriklerrrrrr
. canımm Yaa öyle çok iyi anlıyorum ki seni.. tahammülsüzluk basıyor insanaBakalım inşallah ya olsun artık valla şiştim
Al benden de okadar normalde bukadar net ağrı hissetmem yumurtlamadan sonra hiç geçmedi kasık hassasiyeti. İnşallah oralarda Bi yerlerde bebişi vardırBen de ben de bugün ilişkinin üstünden 3 gün geçti ve o günden beri kasıklarımda sürekli batmalar var
Ne 2 günü yahu sabah alarm kurup kalkıcamCanım ben kalp gözümle gördüm gözüküyor yani çook silik de olsa var bence 2 3 günde bir tekrarla testleri
Geçen ay seninle hemen hemen aynı çıkmıştı testlerimiz sonra Regl olduk dimi yanlış hatırlamıyorsam?Hamileymişsin tebrik ederim peşinden gelmeyi umuyorumCanım ben kalp gözümle gördüm gözüküyor yani çook silik de olsa var bence 2 3 günde bir tekrarla testleri
İnşallahhayırlısı kuzum, ınsallah nısanda nasıp olur