• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bı soru sormam lazım hani test için ilk idrar diyorlar ya mesela sabah namazına kalkıyoruz ya o zaman mı yapılacak yoksa biraz uyuyup kalkınca mi bu konuda bilgisi olan yazabilir mi
Farketmez,yeterli çok su içmemiş ol ve idrarın 5-6 saat tutmuş ol,sabah yapılmasının farkı da bu zaten hem su içilmiyor hem idrar çok beklediği için,ben sabah 6.30 da yapmıştım ilk testimi

Kızlar günaydın bugün kan verdim anca yarına çıkar dedi sağlık ocağında bakalım hayırlısı artık ☺️ayakta kalınca baya bel ağrısı oluyor bende inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız herkese dua ediyorum
Benim de öyle iki gündür bel ağrısı oluyor gun sonu bir is yapamıyorum bata bir hafta var insallah senden guzel haber gelir

Kızlar selam hepinize aranıza yeni katıldım bat tarihi geçeli 4 gün oldu adet olamadım.Kaset testlerden yaptım bugün ama tek çizgiydi bu kadar geçtikten sonra gebelik olsa çıkardı dimi

Kızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekiyormu bu farkediyormu bir bilgisi olan varmı

Back