• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar beni de gorun
ben baya erken test yapmışım 6 gün öncesi bekleyim bi kaç günde yine yapıcam sen de varmı bişeyler
Ben senden de önce yaptım 7 gün var çok çok silik

Eklentiler

• IMG20220316162125.jpg
    IMG20220316162125.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG20220316162637.jpg
    IMG20220316162637.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 57
Hayır hayır hiç korkma pozitif ol .. hizili gebe kalıyorsun demekki sagliklisina denk gelmemiştir hepsi bu. Sen pozitif ol.. kimyasal kimbilir kackez oluyoruz haberimiz olmadan adet günü gelince adet olduk sanıyoruz herzaman adet olmayabilir... Onu bikere geç. Bir dusukte birşey olmaz birdaha olursa araştırrilir sebebi igneler ilaçlar herşeyin devası var artık.. sen kan pıhtılaşma durumun var mı baktiridnmi
Doktorum ilk gebelikte araştırmaya gerek yok dedi ama her ihtimale karşıda kan sulandırıcı verdi. Bunun sana bir zararı yok bebek olup doğana kadar kullanacaksın dedi. Onu kullanıyorum canım

😂😂😂😂😂 Kız alemsinnnnn.... Bende biraz ağrı var canım bugün alt bölgelerde..

Senin bu batma işini sevdimmm... De hele bakimm avocado yyiyinmi avocado 🥑😁😁😁
Avakado nar ananas içimde ağaçları çıkacak valla progestron artıran herşeye devam

Eklentiler

• 8151BB9C-6711-4BD9-A672-95C3F1DBD7EA.jpeg
    8151BB9C-6711-4BD9-A672-95C3F1DBD7EA.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 112
Doktorum ilk gebelikte araştırmaya gerek yok dedi ama her ihtimale karşıda kan sulandırıcı verdi. Bunun sana bir zararı yok bebek olup doğana kadar kullanacaksın dedi. Onu kullanıyorum canım
Tamam bu iyimiş.. İnshaAllah bakalım güzel olacak herşey İnshaAllah 😊

Hayirli olsun size de. Ilk gebelikse gitmenizi oneririm kese vs goremez tabi ama belki onden isteyecegi testler olur ya da yönlendirme yapar. Ben haftaya sali ve sonrasi gitmeyi planliyorum ama dün az bi kanamam oldu ondan moralim bozuk ve tedirginim. Yarin tekrar kan verip artisa bakacagim duruma gore bi gorunurum belki dra da
Kanamanız ne durumda bugün benım de kahverengi leke geldi degerim 490 a cıkmıs 2 günde ama korkuyorum acıkcası adetım 1 gün gecıktı

Kızlar benim bı soru sormam lazım hani test için ilk idrar diyorlar ya mesela sabah namazına kalkıyoruz ya o zaman mı yapılacak yoksa biraz uyuyup kalkınca mi bu konuda bilgisi olan yazabilir mi

Back