Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba folik asit olarak folidoce kullanıyorum ve bitmek üzere bir yerde imom diye bir ilacın daha iyi olduğu yazıyordu. Doktor randevum haftaya ara vermek istemiyorum. Acaba kullanan var mı?

Kızlar iğnenin 7.günündeyim beklemek o kadar zor ki akıntım oluyo sabahları iyi bişey mi bu

M MiuLego bende şok oldum kese görününce sanırım erken döllenme oldu :)
Hafta sonunu iple çekiyorum valla ordaki cihazlar daha yeni oluyor :) Devlettekiler çok eski birde doktor çok ilgilenmedi konusmadı bile :)

İşte duymak istediğim sözler bunlar canmmmm
Sabahki test beni bende aldı bu arada ya birden çizgi belirdi sonra kayboldu gölgesi göründü ama net görüntü yine yok umutşarıma bak tam foto çekeyim diye koştum tele bir baktım gitmiş.aklımla oynuyor deli test sende son durum ne bugün haleti ruhiyen nasıl ağrı sızı ? bence çok .bu arada boynumda ve dudak üstünde sivilce yaptım kendime bir bu eksikti hiç çıkmayan yerlerimde sivilce çıkar oldu benim hep şakaklarımda çıkardı.şimdi bunuda belirti saysammı diyorum Bir de şey var ne zaman iğne batması hissetsem rahimde aynı anda ayak parmak uçlarımda gıdıklanıyor hele bu belirti kimsede yoktur heralde en ilginçleri bende

Napıyorsunuz kızlar durumlarınız nedir bakalım heyecanlı bekleyişlere devaamm
test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum anammmm totem yaptım :)))))) bat 18 mart. yumurtlamadan beri geçmeyen gögüs ağrım şişkinliğim var içime umut doğuyor böyle olunca bakalım. sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :)))

İyi gidiyor canım şükür bazen ağrı oluyor,akıntı da devam ediyor, bakalım yarın tekrar gidicem hastaneye belki keseyi görürüz

Arkadaşlar adete 7 gün var biliyirm cok erken ama bugün erkn gebelik tetsi yaotim hafif çizgi goruyorm çok hafif erkn gebelik testinde yoksada çizgi çıkan oldu mu

Eklentiler

• IMG20220316162637.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG20220316162125.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar adete 7 gün var biliyirm cok erken ama bugün erkn gebelik tetsi yaotim hafif çizgi goruyorm çok hafif erkn gebelik testinde yoksada çizgi çıkan oldu mu
Bende görüyorum sanki çok hafif bi çizgi ama daha erken bakalım belli bir süre sonra tekrarlarsın hayırlısıyla netleşir inşallah

İnşALLAH canım sende durumlar nasıl belirti falan varmı
valla yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım şişkinliğim var sütyen dahi takamıyorum o derece .hiç bunu yaşamadım 1.5 yıldır deniyoruz ilk defa böyle oldu. arada kasığıma sızı giriyor gaz sıkışması oluyor bende belirtiler bunlar. yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı çekip hamile kalan baya kişi olmuş bende umutla bekliyorum.

Hadi bakalım hayırlısı canım bneim ilk gebeliğim kimyasal oldu ondada senin söylediğin belritiler vardı özellikdl göğüs ağrısı,ama bunda hiç göğüs ağrısı olmadı sadece uçlarında sızlama şeklinde ağrılar yaşadım hamilelikten hamileliğede değişiyor demek ki

aynen öyle değişiyormuş. o yüzden yorumda yapamıyorum adetim geçerse test yapacağım inşallah pozitif olur. belirtilerimiz aynıymış umudum hep var :))))

aynen öyle değişiyormuş. o yüzden yorumda yapamıyorum adetim geçerse test yapacağım inşallah pozitif olur. belirtilerimiz aynıymış umudum hep var :))))
Öyle tabi ki kırmızıları görene kadar umut heepp vaarr,görüp görebileceğin kırmızı iki çift çizgi olsun inşALLAH

Sabahta atmıştım ama fotoğrafı dayanamıyorum bi bakarmısınız

Eklentiler

• B5EE5801-4F8C-4EC9-A32A-313F6C648900.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 523C5147-05A0-4EA0-998C-E19B2415AB7A.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…