- 29 Aralık 2021
- 1.139
- 841
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.381
Valla oldum sanırımVaaaaaay sendemi oldun angaraliiiii
Adet oldum ovulasyon testlerinde sıkıntı yokmuş demek ki bu ay da kullanmaya devam edicem. Nisan topiğine doğru yol alıyorumben tesekkur ederım kuzum
Sabahki test beni bende aldı bu arada ya birden çizgi belirdi sonra kayboldu gölgesi göründü ama net görüntü yine yok umutşarıma bak tam foto çekeyim diye koştum tele bir baktım gitmiş.aklımla oynuyor deli testİşte duymak istediğim sözler bunlar canmmmm
test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum anammmm totem yaptım :)))))) bat 18 mart. yumurtlamadan beri geçmeyen gögüs ağrım şişkinliğim var içime umut doğuyor böyle olunca bakalım. sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :)))Napıyorsunuz kızlar durumlarınız nedir bakalım heyecanlı bekleyişlere devaamm
İyi gidiyor canım şükür bazen ağrı oluyor,akıntı da devam ediyor, bakalım yarın tekrar gidicem hastaneye belki keseyi görürüztest yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum anammmm totem yaptım :)))))) bat 18 mart. yumurtlamadan beri geçmeyen gögüs ağrım şişkinliğim var içime umut doğuyor böyle olunca bakalım. sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :)))
hadi inşallah. sağlıkla gelsin üzmesin annesini :))))İyi gidiyor canım şükür bazen ağrı oluyor,akıntı da devam ediyor, bakalım yarın tekrar gidicem hastaneye belki keseyi görürüz
İnşALLAH canımhadi inşallah. sağlıkla gelsin üzmesin annesini :))))
Bende görüyorum sanki çok hafif bi çizgi ama daha erken bakalım belli bir süre sonra tekrarlarsın hayırlısıyla netleşir inşallahArkadaşlar adete 7 gün var biliyirm cok erken ama bugün erkn gebelik tetsi yaotim hafif çizgi goruyorm çok hafif erkn gebelik testinde yoksada çizgi çıkan oldu mu
Çok çok hafif var fotoda fazla belli olmuyir yinwBende görüyorum sanki çok hafif bi çizgi ama daha erken bakalım belli bir süre sonra tekrarlarsın hayırlısıyla netleşir inşallah
valla yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım şişkinliğim var sütyen dahi takamıyorum o derece .hiç bunu yaşamadım 1.5 yıldır deniyoruz ilk defa böyle oldu. arada kasığıma sızı giriyor gaz sıkışması oluyor bende belirtiler bunlar. yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı çekip hamile kalan baya kişi olmuş bende umutla bekliyorum.İnşALLAH canımsende durumlar nasıl belirti falan varmı
Hadi bakalım hayırlısı canımvalla yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım şişkinliğim var sütyen dahi takamıyorum o derece .hiç bunu yaşamadım 1.5 yıldır deniyoruz ilk defa böyle oldu. arada kasığıma sızı giriyor gaz sıkışması oluyor bende belirtiler bunlar. yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı çekip hamile kalan baya kişi olmuş bende umutla bekliyorum.
aynen öyle değişiyormuş. o yüzden yorumda yapamıyorum adetim geçerse test yapacağım inşallah pozitif olur. belirtilerimiz aynıymış umudum hep var :))))Hadi bakalım hayırlısı canımbneim ilk gebeliğim kimyasal oldu ondada senin söylediğin belritiler vardı özellikdl göğüs ağrısı,ama bunda hiç göğüs ağrısı olmadı sadece uçlarında sızlama şeklinde ağrılar yaşadım hamilelikten hamileliğede değişiyor demek ki
Öyle tabi ki kırmızıları görene kadar umut heepp vaarr,görüp görebileceğin kırmızı iki çift çizgi olsun inşALLAHaynen öyle değişiyormuş. o yüzden yorumda yapamıyorum adetim geçerse test yapacağım inşallah pozitif olur. belirtilerimiz aynıymış umudum hep var :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?