• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal değil baya kese vardı düşük oldu ama erkenden oldu .. 13 Şubat benim son adet ... Daha varmış canım senin bata . Acele etme .. günün gelince yap
Benimde kimyasal mı düşük mü anlayamadılar maalesef canım. Yurtdışında idim doktora gidemedim sadece kaset testte gebeliği gördüm. Türkiye döneceğim 5. gecikme günü kanamam başladı. Geldiğim gibi doktora gittim. Beta değeri 22 idi. Doktor büyük ihtimalle kimyasal ama düşükte olabilir dedi. Şimdi tekrar deniyoruz hayırlısı olsun hepimiz için.

Onu Allah bilir.. ne malum gebelik oluşurken kalinlaşmayacaği.. sen poziitif ol..
Onu da düşünüyorum kafamda bir sürü ihtimal var ben ümidimi kesmeyeceğim bunu ocakta demiştim o şekilde devam ediyorum o hataya bir kere düşerim.üzüntüden oldu bir sürü şey biliyorum onu da içimde çözeceğim be geçecek hele 23 gelsin bi bakalım kısmet neyse öyle olur

Test yaptın miydi bacım.. bencede hamilesin ama tabi başka sebebi yoksa bu akıntı ve ağrıların
Yapmıştım canım hcg de çıkmadı fakat lh resimdeki gibiydi. Ben Aralık da hsg çektirdim. Ondan sonra 2 ay düzenli geldi bu ay gelmedi akıntım geliyor adet sanıyorum hep.

Eklentiler

• IMG_20220315_064855.jpg
    IMG_20220315_064855.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 44
Benimde kimyasal mı düşük mü anlayamadılar maalesef canım. Yurtdışında idim doktora gidemedim sadece kaset testte gebeliği gördüm. Türkiye döneceğim 5. gecikme günü kanamam başladı. Geldiğim gibi doktora gittim. Beta değeri 22 idi. Doktor büyük ihtimalle kimyasal ama düşükte olabilir dedi. Şimdi tekrar deniyoruz hayırlısı olsun hepimiz için.
Bak belki seninde arkası ikiz olur ne dersin denemeye devam

Ayyy cannm sevindim gözün aydın 😍😍

Yalniz kese hangisi ? Birde orda 1 ve 2 var kaç kese varki iki ölçmus...

Senin Sat nezamandi canım ?
Sat 18 şubat canım
Bat 17 mart .
Orda 1 yazan yeri ölçtü sadece ama 2 tane işaret var :) bende anlamadım

Yapmıştım canım hcg de çıkmadı fakat lh resimdeki gibiydi. Ben Aralık da hsg çektirdim. Ondan sonra 2 ay düzenli geldi bu ay gelmedi akıntım geliyor adet sanıyorum hep.
Sanırım bir Nur vakası daha bizim Nur diye arkadaş var oda böyle oldu 4 gün sonra çıktı ☺️ Bekle bakalım acele etme hcg testine devam et sabahları

Bende oyle oldum kuzum 0 landi deger ama hala belirtileri yaşıyorum skaa gibi.

Kızlar ben geldim kese göründü :)
alttan baktı çok fazla birsey demedi 2 hafta sonra yine gel dedi.
Kaç hafta gözüktüğünü de sölemedi :KK70:
2 kese var kuzum ama biri duzensiz. Benim de ilk ikizlerim boyleydi ilerleyen haftalarda diğer kesem bozuldu bebegim gitti... oglum doğdu.

Doktor olasi durumda soylememis olabilir bunu kalp atisi alana kqladar bekliyorlar bazıları soylemek icin ama biz esimle sağlık sektorunde olsgmuz icin anlamıştk.

Evet adet gecikti 4 gun sonra cikti. Ama burda 18 gun gecip ogrenen var canim. Biraz zor beklemek ama istersen kan ver 3 gun sonra felan.
Evet kuzum yaa bellirsizlik çok kötü birşey. 2 gün daha bekleyip cuma günü kan vereceğim insallah. Sadece akıntım oldukça ve lh pozitif çıktıkça acaba yumurtlamami diyorum kendi kendime tıbben 10 gün gecikince olur mu böyle birşeye eminde degilim

2 kese var kuzum ama biri duzensiz. Benim de ilk ikizlerim boyleydi ilerleyen haftalarda diğer kesem bozuldu bebegim gitti... oglum doğdu.

Doktor olasi durumda soylememis olabilir bunu kalp atisi alana kqladar bekliyorlar bazıları soylemek icin ama biz esimle sağlık sektorunde olsgmuz icin anlamıştk.
ayy ben şuan şok, peki hafta ssonu özele gideceğim özeldeki ultrasnlar daha gelişmiş oluyor orda belli olur mu ?

Peki o arkadaşımız adeti 4 gün geçtikten sonra mı böyle çıktı. Benim 10. Gün bugün çünkü 😒
Yok öncesinde hep pik yi testleri negatifti bat günü geldi yine gebelik negatif ama Ovulasyon pik 4 gün böyle devam etti bat sonrasındaysa sonra birden hafif bir çizgiyle gebe olduğunu öğrendi

Back