- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.401
ayyyy Allah razı olsun varolasın . amin amin aminnnnnÖyle tabi ki kırmızıları görene kadar umut heepp vaarr,görüp görebileceğin kırmızı iki çift çizgi olsun inşALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy Allah razı olsun varolasın . amin amin aminnnnnÖyle tabi ki kırmızıları görene kadar umut heepp vaarr,görüp görebileceğin kırmızı iki çift çizgi olsun inşALLAH
Aynennn öyle devamm beklemeleri.. Allah hayrıli haberler vermeyi nasib etsin bana isteyen herkeseNapıyorsunuz kızlar durumlarınız nedir bakalım heyecanlı bekleyişlere devaamm
Caniiim kusura bakma ben yeni gördüm vallaha .. görsem yazardım hemen.. canım orda bir hafif bir gölge görüyorum ...Günaydın arkadaşlar size zahmet şu testime bi göz atın bat 22sinde eşimin yarın doğum günü diye yaptım belki bişey görürsem sürpriz olun diye çokmu erken 6 gün
Canım ben Aralık ayında da kürtaj olmuştum sağlıksız gebelikten dolayı. İlk adetten sonra korunmayı bıraktım ama oda kimyasal oldu maalesef. Böyle olunca insan korkuyor tabi ya bir daha olmazsa diyeÜzüldüm canım ama inanki bunlr aslında ümit kırmak dışında kötü bişey değil.. sağlıksiz dünyaya gelmesi hic başlamadan bitmesinden daha kotu .. hamile kalabiliyorsun en azından bu çok önemli bi olan yerden bridaha olur derler . Hem düşük veya kimyasal dan sonra hamile kalmak daha kolay çoğunlukla
hayırlısı kuzum, ınsallah nısanda nasıp olurAdet oldum ovulasyon testlerinde sıkıntı yokmuş demek ki bu ay da kullanmaya devam edicem. Nisan topiğine doğru yol alıyorum
AmiinnAynennn öyle devamm beklemeleri.. Allah hayrıli haberler vermeyi nasib etsin bana isteyen herkese
karın kasık ağrısı var ama benim hep olur ağrılarım regl 1 hafta önce ne yazıkki gögüs şişme va hassasiyet var ama çok fazla değil yumurtlama takibi yapmayayım stres oluyorum dedim pişman oldum yumutlama bilmediğim için daha çok stres oldum ama düzenli regl olurum kesin 6 gün var erken yaptım galibaCaniiim kusura bakma ben yeni gördüm vallaha .. görsem yazardım hemen.. canım orda bir hafif bir gölge görüyorum ...
Cidden mi benimde eşimin doğum günüydü iki gün önce filan ama testlerimee henüz guvenemedim daha belli bri çizgi cikmayinca.. bekliyorum hala... Seninkide aynı benim hesap varla yok arası bence bunadar erken haber verme olsun biraz geç süperiz olur bak bende bekliyorum vallaha .. bence sen iki gün sonra birdaha yap.. biliyorum çok zor sabretmek ama az kaldı ... Bira daha sık dişini.. şey belritiler varmi
Bu arada normalde adet döngüm düzenlidir ve adet sancılarım vs olmaz. Öyle farklılık hissettim.Bat 20 sabah kaset test yaptım negatif çıktı. Fakat bugün kasıklarımda çok batma hissettim. Bir de akıntım oldu. Ama açık renk. Kaset terslerin güvenirliği nedir acaba? Negatif pozitife dönebilir mi 4 gün kala?
regl tarihinden önce kaset test pozitif vermeye bilir diye biliyorum ama kaset test bat günü yada sonrası için daha uygunBat 20 sabah kaset test yaptım negatif çıktı. Fakat bugün kasıklarımda çok batma hissettim. Bir de akıntım oldu. Ama açık renk. Kaset terslerin güvenirliği nedir acaba? Negatif pozitife dönebilir mi 4 gün kala?
İnş haftaya kalp atışınıda duyarızTamam İnshaAllah olmaz öyle şeyler güzelce bebişini gromeye gidersin ayhh yerim onu ben
Anladım. erken gebelik testi daha doğru sonuç verebilir o halde.regl tarihinden önce kaset test pozitif vermeye bilir diye biliyorum ama kaset test bat günü yada sonrası için daha uygun
Hayır hayır hiç korkma pozitif ol .. hizili gebe kalıyorsun demekki sagliklisina denk gelmemiştir hepsi bu. Sen pozitif ol.. kimyasal kimbilir kackez oluyoruz haberimiz olmadan adet günü gelince adet olduk sanıyoruz herzaman adet olmayabilir... Onu bikere geç. Bir dusukte birşey olmaz birdaha olursa araştırrilir sebebi igneler ilaçlar herşeyin devası var artık.. sen kan pıhtılaşma durumun var mı baktiridnmiCanım ben Aralık ayında da kürtaj olmuştum sağlıksız gebelikten dolayı. İlk adetten sonra korunmayı bıraktım ama oda kimyasal oldu maalesef. Böyle olunca insan korkuyor tabi ya bir daha olmazsa diye
Sakin ol bikere rahat ol... Kendini germe.. boşver olan oldu zaten varsa zaten var.. bebegide etkilersin tam yerlşme zamanlari.. bekle bence günün gelsin öyle test yap.. Rabbim büyükkarın kasık ağrısı var ama benim hep olur ağrılarım regl 1 hafta önce ne yazıkki gögüs şişme va hassasiyet var ama çok fazla değil yumurtlama takibi yapmayayım stres oluyorum dedim pişman oldum yumutlama bilmediğim için daha çok stres oldum ama düzenli regl olurum kesin 6 gün var erken yaptım galiba
Aynı durumdayiz galibaSabahta atmıştım ama fotoğrafı dayanamıyorum bi bakarmısınız
yarında kandil duamızı edelim bekleyelim nasıl yordu bu durumlar anlatamam hayırlısıSakin ol bikere rahat ol... Kendini germe.. boşver olan oldu zaten varsa zaten var.. bebegide etkilersin tam yerlşme zamanlari.. bekle bence günün gelsin öyle test yap.. Rabbim büyük
ben baya erken test yapmışım 6 gün öncesi bekleyim bi kaç günde yine yapıcam sen de varmı bişeylerAynı durumdayiz galiba
Kız alemsinnnnn.... Bende biraz ağrı var canım bugün alt bölgelerde..Sabahki test beni bende aldı bu arada ya birden çizgi belirdi sonra kayboldu gölgesi göründü ama net görüntü yine yok umutşarıma bak tam foto çekeyim diye koştum tele bir baktım gitmiş.aklımla oynuyor deli test sende son durum ne bugün haleti ruhiyen nasıl ağrı sızı ? bence çok .bu arada boynumda ve dudak üstünde sivilce yaptım kendime bir bu eksikti hiç çıkmayan yerlerimde sivilce çıkar oldu benim hep şakaklarımda çıkardı.şimdi bunuda belirti saysammı diyorum Bir de şey var ne zaman iğne batması hissetsem rahimde aynı anda ayak parmak uçlarımda gıdıklanıyor hele bu belirti kimsede yoktur heralde en ilginçleri bende
Hele göster bakaaam şu testi suya tutmadın İnshaAllah...Sabahki test beni bende aldı bu arada ya birden çizgi belirdi sonra kayboldu gölgesi göründü ama net görüntü yine yok umutşarıma bak tam foto çekeyim diye koştum tele bir baktım gitmiş.aklımla oynuyor deli test sende son durum ne bugün haleti ruhiyen nasıl ağrı sızı ? bence çok .bu arada boynumda ve dudak üstünde sivilce yaptım kendime bir bu eksikti hiç çıkmayan yerlerimde sivilce çıkar oldu benim hep şakaklarımda çıkardı.şimdi bunuda belirti saysammı diyorum Bir de şey var ne zaman iğne batması hissetsem rahimde aynı anda ayak parmak uçlarımda gıdıklanıyor hele bu belirti kimsede yoktur heralde en ilginçleri bende
E sende ozman yaklaşık 1 ayliksin yani 5 hafta girmişsin diyebiliriz...Sat 18 şubat canım
Bat 17 mart .
Orda 1 yazan yeri ölçtü sadece ama 2 tane işaret var :) bende anlamadım