- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.361
Hayırdır neden engelliydin sen ? canım ölçüsü hakkında bişi demedi gördüm dedi sadece.Çok şiddetli ağrın yada kanaman olursa gel dedi olmazsa 3 hafta sonra gel dediEnaaaa ne kaçırması kız engelliydim buraya giremedimgöremedim ki...
Coook Sevindim canım nasıl di kese haftasını olçebildimi
Senin yumurtlama günün ne zaman duPeki o arkadaşımız adeti 4 gün geçtikten sonra mı böyle çıktı. Benim 10. Gün bugün çünkü
Canım özelde hangi hastaneye gitceksin? hangi il seninayy ben şuan şok, peki hafta ssonu özele gideceğim özeldeki ultrasnlar daha gelişmiş oluyor orda belli olur mu ?
Merhaba canım ben ankaranın/şereflikoçhisar ilçesinde oturuyorum.Canım özelde hangi hastaneye gitceksin? hangi il senin
Senin yumurtlama günün ne zaman du
Valla canım programa göre 21 22 Şubat idi. Ama hiç hissetmedim akıntım vs olmadı ondan sonra da bakmamaya başladım gelişi güzel çalıştık:) çünkü ben yine olmaz diye peşine düşmedim ama hala akıntı olması adet olmamam kasık ağrısı vs beni hem suphelendirdi hemde geç döllenme ye yönlendirdi. Bende PCO var ama rahim filminden sonra düzenli adet oluyordum 3 aydır.Senin yumurtlama günün ne zaman du
Hımmmm değişik bir durum bu pco çok şeyi değiştiriyor ama sonucu gebelikse her şey güzelValla canım programa göre 21 22 Şubat idi. Ama hiç hissetmedim akıntım vs olmadı ondan sonra da bakmamaya başladım gelişi güzel çalıştık:) çünkü ben yine olmaz diye peşine düşmedim ama hala akıntı olması adet olmamam kasık ağrısı vs beni hem suphelendirdi hemde geç döllenme ye yönlendirdi. Bende PCO var ama rahim filminden sonra düzenli adet oluyordum 3 aydır.
Tamam tatlım bende medical parkı düşünüyorum Bülent hocayı herkes çok övmüş kısmetse onu istiyorumMerhaba canım ben ankaranın/şereflikoçhisar ilçesinde oturuyorum.
Aksaray bana daha yakın oluyor 1 saat inova özel hastanesine gidicem nilüfer hanıma.
Evet bende oyuzden erken davranmak istemiyorum. Ama benim şöyle bir durumunda var adetim düzenli gelirdi yani diğer PCO durumları gibi ilaç ile yada 2 3 ayda bir olmazdım. 31 32 gündür bı adet olurdum.Hımmmm değişik bir durum bu pco çok şeyi değiştiriyor ama sonucu gebelikse her şey güzel
Bende 1 hafta sonra ölçtürdüm benimkide 0.4e düşmüştü canım.Bende oyle oldum kuzum 0 landi deger ama hala belirtileri yaşıyorum skaa gibi.
Tebrik ederimŞimdi sonuçlandı canım elim ayağım titriyor 61,18 çıktı iki gün önce 8,5 tu. Artık kesindir di mi allahım anne olucam allah isteyen herkese nasip etsin
Canım ben ilk gebeliğimde Medicalpark Batıkentte bir bayan doktora gittim ve memnun kalmadım. Bülent hocayı ilk defa senden duyuyorum. Bülent hoca Batıkentte mi?Tamam tatlım bende medical parkı düşünüyorum Bülent hocayı herkes çok övmüş kısmetse onu istiyorum
Keçiören Medical parkta canım. Batıkent bana çok uzak .Keçiören en uygun ulaşım olarak o yüzden ordan baktım .Bülent Yirci doktorun ismiCanım ben ilk gebeliğimde Medicalpark Batıkentte bir bayan doktora gittim ve memnun kalmadım. Bülent hocayı ilk defa senden duyuyorum. Bülent hoca Batıkentte mi?
Ayy hadi inşallah güzel bir habere dönüşecek bu belirtiler, çok umutluyumDuygusal herzaman sulu gözlüyüm zaten..dünde bugünde öyle çok ağrım olmadı.. kendini hissettiren bazı seyler oluyor rahimde.. dün mesela batma vardı seyrek bugün de oldu bir iki kez bazı değişik şeyler .. ama öyle ağrım sızım olmadı.. bazen hafif leke geliyor akıntı ile ebeaber sonra şeffaf akıntıya dönüyor tekrar
Üzüldüm canım ama inanki bunlr aslında ümit kırmak dışında kötü bişey değil.. sağlıksiz dünyaya gelmesi hic başlamadan bitmesinden daha kotu .. hamile kalabiliyorsun en azından bu çok önemli bi olan yerden bridaha olur derler . Hem düşük veya kimyasal dan sonra hamile kalmak daha kolay çoğunluklaBenimde kimyasal mı düşük mü anlayamadılar maalesef canım. Yurtdışında idim doktora gidemedim sadece kaset testte gebeliği gördüm. Türkiye döneceğim 5. gecikme günü kanamam başladı. Geldiğim gibi doktora gittim. Beta değeri 22 idi. Doktor büyük ihtimalle kimyasal ama düşükte olabilir dedi. Şimdi tekrar deniyoruz hayırlısı olsun hepimiz için.
İnshaAllah kuzummm İnshaAllah Rabbim büyükAyy hadi inşallah güzel bir habere dönüşecek bu belirtiler, çok umutluyum
İşte duymak istediğim sözler bunlar canmmmmOnu da düşünüyorum kafamda bir sürü ihtimal var ben ümidimi kesmeyeceğim bunu ocakta demiştim o şekilde devam ediyorum o hataya bir kere düşerim.üzüntüden oldu bir sürü şey biliyorum onu da içimde çözeceğim be geçecek hele 23 gelsin bi bakalım kısmet neyse öyle olur
Tamam İnshaAllah olmaz öyle şeyler güzelce bebişini gromeye gidersin ayhh yerim onu benHayırdır neden engelliydin sen ? canım ölçüsü hakkında bişi demedi gördüm dedi sadece.Çok şiddetli ağrın yada kanaman olursa gel dedi olmazsa 3 hafta sonra gel dedi
Vaaaaaay sendemi oldun angaraliiiiiMerhaba canım ben ankaranın/şereflikoçhisar ilçesinde oturuyorum.
Aksaray bana daha yakın oluyor 1 saat inova özel hastanesine gidicem nilüfer hanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?