Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma ya o hobiler olmasada hemen olsa zaten ne iyi olurdu:)
Kaç aydır korunmuyorsun?

Evet bende gördüm inş vardır
Ovulasyonlada denesene koyu çıkacak mı?

Sorma ya o hobiler olmasada hemen olsa zaten ne iyi olurdu:)
Kaç aydır korunmuyorsun?

Evet bende gördüm inş vardır
Ovulasyonlada denesene koyu çıkacak mı?
Yaklaşık 2 3 aydır deniyor gibiyiz geçen ay daha ciddi bi deneme olmuştu o ay pek umudum yoktu yumurta takibi vs de yapmadım nerdeyse. Erken gebelik alıp yarın sabah yapayım diyorum ama geçen ayda da erken gebelikte silik çizgi görüp aynı gün regl olmuştum o yüzden çok umudum yok

Bi ara prowomen kullandım olmayınca bıraktım.
Maxijjno da benzer muadilde gıda takviyesi mi?
Omepa ben kullanıyorum.
Bitkisel maçında alıyorum uzundur.
Senin hamilelik hiç oldu mu?
Evet maxijjno da prowomen gibi. Benim bir kızım var canım 4,5 yıldır ikinci için uğraşıyorum kızım dogal yollardan çok da bekletmeden olmuştu 7 ay sonra falan. Ama ilk hamileliğimde kalp atışı olmadı. Kizim ikinci hamileliğim yani.Şimdi de kızıma kardeş istedik ama olmadı olmayacak sanırım. Yaş geçtikçe imkansızlaşıyor
4. Sırada yazdığını anlayamadım canım.
Senin gebeliğin oldu mu hiç

Kızlar ben bugün test yaptım çok erken ama yaptım işte ama sanki gölge mi var bakarmısınız PrensesAriel bir oynasana testle

Eklentiler

• CE33EB2E-9465-4055-B55E-BF0F056C23B8.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 77
  • AF9B1C73-41FF-4585-9F8B-12BE81DEE8D4.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 73
5 6 dakka içindedir çok uzun sürmedi ama bana da öyle geldi ama aşırı silik olduğu için bilemedim.

Canım resimle azıcık oynadım var gözüküyor. Neden oynadın diye sorma inanılmaz sıkılıyorum şuan

Eklentiler

• Screenshot_20220315_165535_com.adobe.lrmobile.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 80
Ben gördüm var o kadar çizgi bence evettir
Evet yaptım kuzum negatif
Tatlım hafif kanaman olmuşya öyle okudum sanırım o kanama sonrası 5-7 gün arası bekleyip o şekilde test yapmalısın yeni yerleşiyorsa yeni yükselecektir diyoruz
Canım resimle azıcık oynadım var gözüküyor. Neden oynadın diye sorma inanılmaz sıkılıyorum şuan
Benim fotolarda oynarmısınnnnn

Özelden yazdım canım.

Kuzum oynadım baya ama bişi göremedim ben

Eklentiler

• Screenshot_20220315_170411_com.adobe.lrmobile.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 65
Erken mi başladı dersin batmalar?
Valla canım kendimi dinliyorum ondan mı bilmiyorum ama kasıklarımda neredeyse sürekli bir hareket mevcut. Kürtajdan sonra 2 adet gördüm geçen ayki ovulasyon takibime göre de yumurtlama gerçekleşti diye düşünüyorum bu ay takip etmedim testle ama bilmiyorum tabi ki tamamen şans

Yok ya, olmasa neden hissedesin, inş sonu güzeldir

Inş kalbine göre olur, haber ver sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…