- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.521
- 123
- 44
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.941
Sorma ya o hobiler olmasada hemen olsa zaten ne iyi olurdu:)Kızlar selam umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlar alıyordurbu aydan hiç ümidim yoktu o yüzden siteye bile girmedim. Bugün adetime 2 gün kala evde test var diye eğlencesine yapayım dedim, artık hobi oldu çünkü normal gebelik testi vardı onu yaptım. Size fotoğrafını atacağım silik de olsa bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor. Umudum yok ama bir de sizlere sormak istedim.
Yaklaşık 2 3 aydır deniyor gibiyiz geçen ay daha ciddi bi deneme olmuştu o ay pek umudum yoktu yumurta takibi vs de yapmadım nerdeyse. Erken gebelik alıp yarın sabah yapayım diyorum ama geçen ayda da erken gebelikte silik çizgi görüp aynı gün regl olmuştumSorma ya o hobiler olmasada hemen olsa zaten ne iyi olurdu:)
Kaç aydır korunmuyorsun?
Evet bende gördüm inş vardır
Ovulasyonlada denesene koyu çıkacak mı?
Bende geçen ay lekelenmeyle başladı adetim yerleşmedir diye çok umut etmiştim ama adet geldi bir iki gün sonraEvet yaptım kuzum negatif
5 6 dakka içindedir çok uzun sürmedi ama bana da öyle geldi ama aşırı silik olduğu için bilemedim.Testi yaptıktan kaç dj sonra çektiniz fotoyu? Sanki silik bir çizgi var gibi
Evet maxijjno da prowomen gibi. Benim bir kızım var canım 4,5 yıldır ikinci için uğraşıyorum kızım dogal yollardan çok da bekletmeden olmuştu 7 ay sonra falan. Ama ilk hamileliğimde kalp atışı olmadı. Kizim ikinci hamileliğim yani.Şimdi de kızıma kardeş istedik ama olmadı olmayacak sanırım. Yaş geçtikçe imkansızlaşıyorBi ara prowomen kullandım olmayınca bıraktım.
Maxijjno da benzer muadilde gıda takviyesi mi?
Omepa ben kullanıyorum.
Bitkisel maçında alıyorum uzundur.
Senin hamilelik hiç oldu mu?
İmkanınız varsa kan verin bence5 6 dakka içindedir çok uzun sürmedi ama bana da öyle geldi ama aşırı silik olduğu için bilemedim.
5 6 dakka içindedir çok uzun sürmedi ama bana da öyle geldi ama aşırı silik olduğu için bilemedim.
Canım resimle azıcık oynadım var gözüküyor. Neden oynadın diye sorma inanılmaz sıkılıyorum şuanKızlar selam umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlar alıyordurbu aydan hiç ümidim yoktu o yüzden siteye bile girmedim. Bugün adetime 2 gün kala evde test var diye eğlencesine yapayım dedim, artık hobi oldu çünkü normal gebelik testi vardı onu yaptım. Size fotoğrafını atacağım silik de olsa bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor. Umudum yok ama bir de sizlere sormak istedim.
Ben de ben de bugün ilişkinin üstünden 3 gün geçti ve o günden beri kasıklarımda sürekli batmalar varBu batma neredeyse herkeste oluyor sanırım olmazsa olmaz gibi bir belirtisi hamileliğin. Ay inşallah sende vardır ya
Ben gördüm var o kadar çizgi bence evettirKızlar selam umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlar alıyordurbu aydan hiç ümidim yoktu o yüzden siteye bile girmedim. Bugün adetime 2 gün kala evde test var diye eğlencesine yapayım dedim, artık hobi oldu çünkü normal gebelik testi vardı onu yaptım. Size fotoğrafını atacağım silik de olsa bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor. Umudum yok ama bir de sizlere sormak istedim.
Tatlım hafif kanaman olmuşya öyle okudum sanırım o kanama sonrası 5-7 gün arası bekleyip o şekilde test yapmalısın yeni yerleşiyorsa yeni yükselecektir diyoruzEvet yaptım kuzum negatif
Benim fotolarda oynarmısınnnnnCanım resimle azıcık oynadım var gözüküyor. Neden oynadın diye sorma inanılmaz sıkılıyorum şuan
Kaç aydır korunmuyorsun?Ben her yumurtlamayı hissediyorum ve degerlendiriyorum ama olmuyor gebelik hiç anlamıyorum neden böyle oluyor.. İNFOLİC de yine yumurtalıkları güçlendiren bir ilaç ama oda bende işe yaramadı
Erken mi başladı dersin batmalar?Ben de ben de bugün ilişkinin üstünden 3 gün geçti ve o günden beri kasıklarımda sürekli batmalar var
Özelden yazdım canım.Evet maxijjno da prowomen gibi. Benim bir kızım var canım 4,5 yıldır ikinci için uğraşıyorum kızım dogal yollardan çok da bekletmeden olmuştu 7 ay sonra falan. Ama ilk hamileliğimde kalp atışı olmadı. Kizim ikinci hamileliğim yani.Şimdi de kızıma kardeş istedik ama olmadı olmayacak sanırım. Yaş geçtikçe imkansızlaşıyor
4. Sırada yazdığını anlayamadım canım.
Senin gebeliğin oldu mu hiç
Kuzum oynadım baya ama bişi göremedim benBen gördüm var o kadar çizgi bence evettir
Tatlım hafif kanaman olmuşya öyle okudum sanırım o kanama sonrası 5-7 gün arası bekleyip o şekilde test yapmalısın yeni yerleşiyorsa yeni yükselecektir diyoruz
Benim fotolarda oynarmısınnnnn
Valla canım kendimi dinliyorum ondan mı bilmiyorum ama kasıklarımda neredeyse sürekli bir hareket mevcut. Kürtajdan sonra 2 adet gördüm geçen ayki ovulasyon takibime göre de yumurtlama gerçekleşti diye düşünüyorum bu ay takip etmedim testle ama bilmiyorum tabi ki tamamen şansErken mi başladı dersin batmalar?
Yok ya, olmasa neden hissedesin, inş sonu güzeldirValla canım kendimi dinliyorum ondan mı bilmiyorum ama kasıklarımda neredeyse sürekli bir hareket mevcut. Kürtajdan sonra 2 adet gördüm geçen ayki ovulasyon takibime göre de yumurtlama gerçekleşti diye düşünüyorum bu ay takip etmedim testle ama bilmiyorum tabi ki tamamen şans
Inş kalbine göre olur, haber ver sonucu.Yaklaşık 2 3 aydır deniyor gibiyiz geçen ay daha ciddi bi deneme olmuştu o ay pek umudum yoktu yumurta takibi vs de yapmadım nerdeyse. Erken gebelik alıp yarın sabah yapayım diyorum ama geçen ayda da erken gebelikte silik çizgi görüp aynı gün regl olmuştumo yüzden çok umudum yok
İnşallah yakalamış olayım canım erken ya da geç yumurtlamamış olayım tam gününde olmuş olsun inşallah. Güzel haberler alalımYok ya, olmasa neden hissedesin, inş sonu güzeldir
Ben artık hayal çizgi görmeye başladım iyi saatte olsunlar bakalım sonumuz ne olacakKuzum oynadım baya ama bişi göremedim ben
Emin ol hiç yalnız değilsinBen artık hayal çizgi görmeye başladım iyi saatte olsunlar bakalım sonumuz ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?