• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım detaya vakıf değilim, batına kaç gün var?
Canım benim normal döngüm 30 gün normalde 23 Mart olması lazım. Şubat ayında kimyasal geçirdim. Ama benim bu ay yumurtlama erken oldu diye düşünüyorum. 1-2 Mart yoğun akıntı oldu. 3 Mart çatlama olduysa bunun üzerine 14 gün saydığımda 17 Mart olması gerekiyor. Ama testlerim negatif maalesef :(

Yaptım kuzum tabi ki negatif yine. Kendime söz verdim Cuma'ya kadar yapmayacağım bir daha. Elimdeki testi Cuma kullanacağım. Tabi o güne kadar adet olmazsam. Sen ne yaptın ?
Ayy daha çok var ama senin dur bakalım daha çıkar bence varsa. Belirtin var mı hiç canım?
Ben yapmadım:( çok su ve çay kahve içtim bir de, hevesim de yok gibi merak da ediyorum ama. Karın ağrım başlıyor sanki regl geliyor gibi
Kizlar sonucum cikti. 2bucuk kat artmis. O kanama yerlesme kanamasiymis demek kindiye icim rqhatladi biraz
Süper😍 doktor da yerleşmedir gibi bi yorumda bulundu mu peki?

Ayy daha çok var ama senin dur bakalım daha çıkar bence varsa. Belirtin var mı hiç canım?
Ben yapmadım:KK43: çok su ve çay kahve içtim bir de, hevesim de yok gibi merak da ediyorum ama. Karın ağrım başlıyor sanki regl geliyor gibi

Doktora gitmedim daha. Ebe bi arkadasim var onun basini sisiriyorum surekli😂

Ben yapmadım:KK43: çok su ve çay kahve içtim bir de, hevesim de yok gibi merak da ediyorum ama. Karın ağrım başlıyor sanki regl geliyor gibi

Benim her iki gebeliğimde de kasıklarımda batma olmuştu. Şuan batma var mı yoksa psikolojik mi gerçekten bilmiyorum canım. Onun dışında hiçbir belirtim yok. Zaten bundan öncekilerde de göğüs hassasiyeti filan olmamıştı. Sadece batma ve aşırı gaz vardı.

Kızlar selam umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlar alıyordur 🥰 bu aydan hiç ümidim yoktu o yüzden siteye bile girmedim. Bugün adetime 2 gün kala evde test var diye eğlencesine yapayım dedim, artık hobi oldu çünkü 😂 normal gebelik testi vardı onu yaptım. Size fotoğrafını atacağım silik de olsa bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor. Umudum yok ama bir de sizlere sormak istedim.

Eklentiler

• IMG_20220315_154104.jpg
    IMG_20220315_154104.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 86
Bi ara prowomen kullandım olmayınca bıraktım.
Maxijjno da benzer muadilde gıda takviyesi mi?
Omepa bende kullanıyorum.
Bitkisel maçında alıyorum uzundur.
Senin hamilelik hiç oldu mu?
Prowomen bende de hiç işe yaramadı bende bir ara İNFOLİC kullandım hala arada alıyorum oda işe yaramıyor 🤷🤷 millet nasıl farkında olmadan hamile kalıyor benim aklım almıyor 🙄🙄🙄

Kızlar selam umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlar alıyordur 🥰 bu aydan hiç ümidim yoktu o yüzden siteye bile girmedim. Bugün adetime 2 gün kala evde test var diye eğlencesine yapayım dedim, artık hobi oldu çünkü 😂 normal gebelik testi vardı onu yaptım. Size fotoğrafını atacağım silik de olsa bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor. Umudum yok ama bir de sizlere sormak istedim.
Testi yaptıktan kaç dj sonra çektiniz fotoyu? Sanki silik bir çizgi var gibi

Benim her iki gebeliğimde de kasıklarımda batma olmuştu. Şuan batma var mı yoksa psikolojik mi gerçekten bilmiyorum canım. Onun dışında hiçbir belirtim yok. Zaten bundan öncekilerde de göğüs hassasiyeti filan olmamıştı. Sadece batma ve aşırı gaz vardı.
Bu batma neredeyse herkeste oluyor sanırım olmazsa olmaz gibi bir belirtisi hamileliğin. Ay inşallah sende vardır ya😍🙏🏻

Aşırı silik bir çizgi var

Prowomen bende de hiç işe yaramadı bende bir ara İNFOLİC kullandım hala arada alıyorum oda işe yaramıyor 🤷🤷 millet nasıl farkında olmadan hamile kalıyor benim aklım almıyor 🙄🙄🙄
Irkımızda aynı kullanmışız bende devikisi işe yaramamıştı.
Prowomen de yumurtlamada hissederdim sancı, sende olmaz mıydı?

Diğer alacağın nasılmış prowomenden farkı?

Hiç hamilelik oldu mu canım?

Canım bata kaç gün varken batmalar başladı?

Ay inş vardır ya🤲

Irkımızda aynı kullanmışız bende devikisi işe yaramamıştı.
Prowomen de yumurtlamada hissederdim sancı, sende olmaz mıydı?

Diğer alacağın nasılmış prowomenden farkı?

Hiç hamilelik oldu mu canım?
Ben her yumurtlamayı hissediyorum ve degerlendiriyorum ama olmuyor gebelik hiç anlamıyorum neden böyle oluyor.. İNFOLİC de yine yumurtalıkları güçlendiren bir ilaç ama oda bende işe yaramadı

Back