- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #15.901
Valla yenice azaldı regli ağrısı gibi iki kadıktan sardı yarım saat oluyor hafifledi hatta dedim regli olacam gerekse sonunda ama olmadımHayrola nasıl bi ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yenice azaldı regli ağrısı gibi iki kadıktan sardı yarım saat oluyor hafifledi hatta dedim regli olacam gerekse sonunda ama olmadımHayrola nasıl bi ağrı
Hadi bakalım sevinçle bekliyoruz seniAh hayirliysa inşallah olumlu olumsuz illa ki haber vereceğim
Ya inşallah regli de olsam gebe de olsam sevineceğim bu sefer çünkü ikisinde oldukça olumluAnladım, düzene girer inşallah
Folik asit kullanıyorum. Yumurta çatlamasını ovulasyon testiyle farkettim. Çatladığında hamile kalmış mı oluyorsunYunurtlama destekleyici ilaç kullandiysan çok farkettiriyor ağrılar ben adın atamiyordum ilk kullandigimda doktora gitmiştim hatta doktor da USG ile bakınca hadi hayırlısı çatlamış yumurtan demişti
Hayır hamile kalmaya elverişli olan maddelerden biri daha olmuş oluyorFolik asit kullanıyorum. Yumurta çatlamasını ovulasyon testiyle farkettim. Çatladığında hamile kalmış mı oluyorsun
İnan hep enfeksiyon var sanırdım en son gittim kadın doğuma sıkıntın yok dedi neyin nesiydi anlamadım bende bu sarımsı akıntıyıçok değişikmiş bu belirti.
İnşallah canım yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah doktorlar çalışıyorlardırcanım kan ver istersen en doğru sonuç kan sonucu hem kafan da rahat eder :)) hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir :)))
Troitte yüksek prolaktindeKızlar merhaba ptolaktün çok mu yüksek ? SizCe bu yüzden mi gebelik olmuyor ? Bugün doktora güttüm alttan baktı herşey normal dedi hormon testi yaptırdım böyle çıktı. Prolaktini düşürmek için ne yapıyorlar
Evet kuzum tsh ve prolaktin yüksek çıkmış gebeliğe engel oluyor genelde ilaç tedavisi var bide prolaktin i yükselten yiyecek lerden uzak dur benim bildiğim incir yükseltiyor araştırırsın diğerlerini sonucu mutlaka doktora danış ilaç başlar büyük ihtimalle korkma ilaçla düşer zaten bir ay daKızlar merhaba ptolaktün çok mu yüksek ? SizCe bu yüzden mi gebelik olmuyor ? Bugün doktora güttüm alttan baktı herşey normal dedi hormon testi yaptırdım böyle çıktı. Prolaktini düşürmek için ne yapıyorlar
Sabah uyandığımda açık kahve tonlarında çamaşırımda lekeler gördüm de sorayım dedimHerkeste değişkenlik gösteriyormuş ama bildiğim kadarıyla kahve tonları ve pembe. Bide adet gibi sürmüyor daha kısa sürüyor
Prolaktin gebe kalmaya engel değil ama zorlaştıran bir hormon hani eskiler hep derler ya emzirenler için süt korur diye işte bu hormon o hormon...benim de bu civardaydi doktor dostinex gibi bir ilaç veriyor 2 tane tablet oluyor genelde 2 ye kırıp haftada 2 gün kullanıyorsun bir dahaki ay düşmüş oluyor değerler. Doktorun seni yönlendirecektir.Kızlar merhaba ptolaktün çok mu yüksek ? SizCe bu yüzden mi gebelik olmuyor ? Bugün doktora güttüm alttan baktı herşey normal dedi hormon testi yaptırdım böyle çıktı. Prolaktini düşürmek için ne yapıyorlar
Teşekkür ederimEvet kuzum tsh ve prolaktin yüksek çıkmış gebeliğe engel oluyor genelde ilaç tedavisi var bide prolaktin i yükselten yiyecek lerden uzak dur benim bildiğim incir yükseltiyor araştırırsın diğerlerini sonucu mutlaka doktora danış ilaç başlar büyük ihtimalle korkma ilaçla düşer zaten bir ay da
Gebelik testi yaptınız mı pekiSabah uyandığımda açık kahve tonlarında çamaşırımda lekeler gördüm de sorayım dedim
Klomen tarzı bir şey mi demek istedim belirtilerin bu denli hissedilmesi yumurtanın geliştiğini gösteriyor bence çünkü klomen kullanınca da bu yumurtlama dönemi belirtileri şiddetli hissediliyor.Folik asit kullanıyorum. Yumurta çatlamasını ovulasyon testiyle farkettim. Çatladığında hamile kalmış mı oluyorsun
Yaptım kuzum tabi ki negatif yine. Kendime söz verdim Cuma'ya kadar yapmayacağım bir daha. Elimdeki testi Cuma kullanacağım. Tabi o güne kadar adet olmazsam. Sen ne yaptın ?M Mrs Electrical Engineer yaptın mı test?
Dün yaptığımda kuruma çizgisi vardı bunda o bile yokM Mrs Electrical Engineer yaptın mı test?
Allah tekrar tattırtsın be canım inş.Tr deyken evet kimyasal oldu nisan Mayıs aradıydı 5-6 hafta arasıydı kimyasala döndü.temmuzda oldu oda kimyasal ama bu nisan Mayıs tarihleri arasında olan kadar kendisini belli etmedi.tek bildiğim dünyada bu hissin benzeri yok eşi yok bu duygunun kalbin doluyor sevgiyle bambaşka diyorlar ya tatmak lazım evet kesinlikle tatmak lazım