• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yunurtlama destekleyici ilaç kullandiysan çok farkettiriyor ağrılar ben adın atamiyordum ilk kullandigimda doktora gitmiştim hatta doktor da USG ile bakınca hadi hayırlısı çatlamış yumurtan demişti
Folik asit kullanıyorum. Yumurta çatlamasını ovulasyon testiyle farkettim. Çatladığında hamile kalmış mı oluyorsun

Kızlar merhaba ptolaktün çok mu yüksek ? SizCe bu yüzden mi gebelik olmuyor ? Bugün doktora güttüm alttan baktı herşey normal dedi hormon testi yaptırdım böyle çıktı. Prolaktini düşürmek için ne yapıyorlar

Eklentiler

• IMG_0193.jpg
    IMG_0193.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar merhaba ptolaktün çok mu yüksek ? SizCe bu yüzden mi gebelik olmuyor ? Bugün doktora güttüm alttan baktı herşey normal dedi hormon testi yaptırdım böyle çıktı. Prolaktini düşürmek için ne yapıyorlar
Troitte yüksek prolaktinde

Evet kuzum tsh ve prolaktin yüksek çıkmış gebeliğe engel oluyor genelde ilaç tedavisi var bide prolaktin i yükselten yiyecek lerden uzak dur benim bildiğim incir yükseltiyor araştırırsın diğerlerini sonucu mutlaka doktora danış ilaç başlar büyük ihtimalle korkma ilaçla düşer zaten bir ay da

Prolaktin gebe kalmaya engel değil ama zorlaştıran bir hormon hani eskiler hep derler ya emzirenler için süt korur diye işte bu hormon o hormon...benim de bu civardaydi doktor dostinex gibi bir ilaç veriyor 2 tane tablet oluyor genelde 2 ye kırıp haftada 2 gün kullanıyorsun bir dahaki ay düşmüş oluyor değerler. Doktorun seni yönlendirecektir.

Evet kuzum tsh ve prolaktin yüksek çıkmış gebeliğe engel oluyor genelde ilaç tedavisi var bide prolaktin i yükselten yiyecek lerden uzak dur benim bildiğim incir yükseltiyor araştırırsın diğerlerini sonucu mutlaka doktora danış ilaç başlar büyük ihtimalle korkma ilaçla düşer zaten bir ay da
Teşekkür ederim ☺️

Folik asit kullanıyorum. Yumurta çatlamasını ovulasyon testiyle farkettim. Çatladığında hamile kalmış mı oluyorsun
Klomen tarzı bir şey mi demek istedim belirtilerin bu denli hissedilmesi yumurtanın geliştiğini gösteriyor bence çünkü klomen kullanınca da bu yumurtlama dönemi belirtileri şiddetli hissediliyor.

Tr deyken evet kimyasal oldu nisan Mayıs aradıydı 5-6 hafta arasıydı kimyasala döndü.temmuzda oldu oda kimyasal ama bu nisan Mayıs tarihleri arasında olan kadar kendisini belli etmedi.tek bildiğim dünyada bu hissin benzeri yok eşi yok bu duygunun kalbin doluyor sevgiyle bambaşka diyorlar ya tatmak lazım evet kesinlikle tatmak lazım
Allah tekrar tattırtsın be canım inş.
Kaç aydır korunmuyorsun totalde?
Benim 1,5 yıla gidiyor.

Back