• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artık hayal çizgi görmeye başladım iyi saatte olsunlar bakalım sonumuz ne olacak 🤭
Bu çift çizgiyi görmeden önceki yaptığım bütün testlerde hayalet çizgi görmeye başlamıştım eşimle kavga ediyordum resmen ya nasıl göremezsin orada işte diyordim yok ışığa tutmalar arkadan flaş açıp bakmalar adam artık bikmisti benim hayalet çizgilerden bu testimden 3 gun önce yapmıştım çizgi vardı eşim yine gormemisti😂😂😂 iyice kuruyunca aaa var sanki demişti 🤦🏻‍♀️

Yaptım test M Mrs Electrical Engineer durmadım yine 😂😂negatif siliğin siliği bile yok çizgi.
Sonra dedim aa ben ovü testi de almıştım deneyeyim (hayatımda ilk kez kullanıyorum) dedim. Hani hamilelik testleri bile göstermezken o baya koyu çizgi çıkarıyor ya, bakayım bi dedim.

Baktım veee tek çizgi o da 😂😂😂😂 aşırı görünmeyen bi çizgi çıktı 5 dk sonra falan. Yani bende kesin bir şey yok artık emin oldum. Karnıma da ağrı geliyo. Bu gece regl olcam sanırım

Bu çift çizgiyi görmeden önceki yaptığım bütün testlerde hayalet çizgi görmeye başlamıştım eşimle kavga ediyordum resmen ya nasıl göremezsin orada işte diyordim yok ışığa tutmalar arkadan flaş açıp bakmalar adam artık bikmisti benim hayalet çizgilerden bu testimden 3 gun önce yapmıştım çizgi vardı eşim yine gormemisti😂😂😂 iyice kuruyunca aaa var sanki demişti 🤦🏻‍♀️
Atarmısın bana hepsini sırasıyla merak ettim

Atarmısın bana hepsini sırasıyla merak ettim
Üstteki iğnenin 11. Günüydü sanırım ortadaki iğnenin 14. Günü alttaki de 16. Günüydü canım

Eklentiler

• IMG_20220206_061826.jpg
    IMG_20220206_061826.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 74
Canım benim normal döngüm 30 gün normalde 23 Mart olması lazım. Şubat ayında kimyasal geçirdim. Ama benim bu ay yumurtlama erken oldu diye düşünüyorum. 1-2 Mart yoğun akıntı oldu. 3 Mart çatlama olduysa bunun üzerine 14 gün saydığımda 17 Mart olması gerekiyor. Ama testlerim negatif maalesef :KK43:
Canın sağ olsun bi dahaki aya okur, kkmyasaldan sonra çabuk kalınıyor inş.

Üstteki iğnenin 11. Günüydü sanırım ortadaki iğnenin 14. Günü alttaki de 16. Günüydü canım
Maşallah bunlarda çok belirgin inşallah bnmde olur belirgin çift çizgimin anlattığı bir gebelik

Bende geçen ay lekelenmeyle başladı adetim yerleşmedir diye çok umut etmiştim ama adet geldi bir iki gün sonra
Sanırım 1 saat içinde olurum gibime geliyor belime çok fena ağrı girdi adet belirtilerim başladı bildiğiniz belirti yAni burdayım diyor sanırım nisan ayına kayıcam gibi 🥺

Ben gördüm var o kadar çizgi bence evettir

Tatlım hafif kanaman olmuşya öyle okudum sanırım o kanama sonrası 5-7 gün arası bekleyip o şekilde test yapmalısın yeni yerleşiyorsa yeni yükselecektir diyoruz

Benim fotolarda oynarmısınnnnn 🌸
Kuzum 1 saat içinde olurum net çünkü çok pis ağrılarım var 🥺

Maşallah bunlarda çok belirgin inşallah bnmde olur belirgin çift çizgimin anlattığı bir gebelik
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲 ben 3 yıldır hiç göremedim gerçek çift çizgi bu 14. Günü yaptığımda biraz silik olduğu için idrar giderken görmemiştim ben kopkoyu çizgi bekliyordum çünkü dedim olmadı herhalde ellerimi yikayayim dedim 1dk geçmedi kafamı bir çevirdim ikinci çizgi olmuş çok şaşırmıştım inanamamistim 🥺

Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲 ben 3 yıldır hiç göremedim gerçek çift çizgi bu 14. Günü yaptığımda biraz silik olduğu için idrar giderken görmemiştim ben kopkoyu çizgi bekliyordum çünkü dedim olmadı herhalde ellerimi yikayayim dedim 1dk geçmedi kafamı bir çevirdim ikinci çizgi olmuş çok şaşırmıştım inanamamistim 🥺
Ooooh ne güzel inşallah hepimiz yaşarız bu müjdeyi

Letu kullandım ben ilk evet daha doğrusu iğne falan öncesinde 2 ay trisequens kullandım rahim duvarim falan inceydi biraz onun için sanırım Aralık'ta da hsg çektirdim ocakta letu ve ovitrelle kullandım
Letu famera gibi daha mı etkili?

3 yıldır sıkıntı neydi olmuyordu?

Back