- Konu Sahibi Papatyamelo
- #15.961
Hamileliktendir inşallah hadi ya inşallahBen de ben de bugün ilişkinin üstünden 3 gün geçti ve o günden beri kasıklarımda sürekli batmalar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileliktendir inşallah hadi ya inşallahBen de ben de bugün ilişkinin üstünden 3 gün geçti ve o günden beri kasıklarımda sürekli batmalar var
Bu çift çizgiyi görmeden önceki yaptığım bütün testlerde hayalet çizgi görmeye başlamıştım eşimle kavga ediyordum resmen ya nasıl göremezsin orada işte diyordim yok ışığa tutmalar arkadan flaş açıp bakmalar adam artık bikmisti benim hayalet çizgilerden bu testimden 3 gun önce yapmıştım çizgi vardı eşim yine gormemisti iyice kuruyunca aaa var sanki demiştiBen artık hayal çizgi görmeye başladım iyi saatte olsunlar bakalım sonumuz ne olacak
MuhteşemEmin ol hiç yalnız değilsin
Atarmısın bana hepsini sırasıyla merak ettimBu çift çizgiyi görmeden önceki yaptığım bütün testlerde hayalet çizgi görmeye başlamıştım eşimle kavga ediyordum resmen ya nasıl göremezsin orada işte diyordim yok ışığa tutmalar arkadan flaş açıp bakmalar adam artık bikmisti benim hayalet çizgilerden bu testimden 3 gun önce yapmıştım çizgi vardı eşim yine gormemisti iyice kuruyunca aaa var sanki demişti
Kaç gün var bata?Eki Görüntüle 3026487 kızlar merhaba ovülasyon testim pik yapmış deme
Üstteki iğnenin 11. Günüydü sanırım ortadaki iğnenin 14. Günü alttaki de 16. Günüydü canımAtarmısın bana hepsini sırasıyla merak ettim
Canın sağ olsun bi dahaki aya okur, kkmyasaldan sonra çabuk kalınıyor inş.Canım benim normal döngüm 30 gün normalde 23 Mart olması lazım. Şubat ayında kimyasal geçirdim. Ama benim bu ay yumurtlama erken oldu diye düşünüyorum. 1-2 Mart yoğun akıntı oldu. 3 Mart çatlama olduysa bunun üzerine 14 gün saydığımda 17 Mart olması gerekiyor. Ama testlerim negatif maalesef
Maşallah bunlarda çok belirgin inşallah bnmde olur belirgin çift çizgimin anlattığı bir gebelikÜstteki iğnenin 11. Günüydü sanırım ortadaki iğnenin 14. Günü alttaki de 16. Günüydü canım
Sanırım 1 saat içinde olurum gibime geliyor belime çok fena ağrı girdi adet belirtilerim başladı bildiğiniz belirti yAni burdayım diyor sanırım nisan ayına kayıcam gibiBende geçen ay lekelenmeyle başladı adetim yerleşmedir diye çok umut etmiştim ama adet geldi bir iki gün sonra
Kuzum 1 saat içinde olurum net çünkü çok pis ağrılarım varBen gördüm var o kadar çizgi bence evettir
Tatlım hafif kanaman olmuşya öyle okudum sanırım o kanama sonrası 5-7 gün arası bekleyip o şekilde test yapmalısın yeni yerleşiyorsa yeni yükselecektir diyoruz
Benim fotolarda oynarmısınnnnn
Sakin olup bekleyelim tamammı stres olmamaya çalışKuzum 1 saat içinde olurum net çünkü çok pis ağrılarım var
Klomen mi kullandın, ilk takibin mi?Üstteki iğnenin 11. Günüydü sanırım ortadaki iğnenin 14. Günü alttaki de 16. Günüydü canım
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ben 3 yıldır hiç göremedim gerçek çift çizgi bu 14. Günü yaptığımda biraz silik olduğu için idrar giderken görmemiştim ben kopkoyu çizgi bekliyordum çünkü dedim olmadı herhalde ellerimi yikayayim dedim 1dk geçmedi kafamı bir çevirdim ikinci çizgi olmuş çok şaşırmıştım inanamamistimMaşallah bunlarda çok belirgin inşallah bnmde olur belirgin çift çizgimin anlattığı bir gebelik
Letu kullandım ben ilk evet daha doğrusu iğne falan öncesinde 2 ay trisequens kullandım rahim duvarim falan inceydi biraz onun için sanırım Aralık'ta da hsg çektirdim ocakta letu ve ovitrelle kullandımKlomen mi kullandın, ilk takibin mi?
Ooooh ne güzel inşallah hepimiz yaşarız bu müjdeyiAllah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ben 3 yıldır hiç göremedim gerçek çift çizgi bu 14. Günü yaptığımda biraz silik olduğu için idrar giderken görmemiştim ben kopkoyu çizgi bekliyordum çünkü dedim olmadı herhalde ellerimi yikayayim dedim 1dk geçmedi kafamı bir çevirdim ikinci çizgi olmuş çok şaşırmıştım inanamamistim
Yoo niye sorsun tam tersine istediği zaten oynanması:)Canım resimle azıcık oynadım var gözüküyor. Neden oynadın diye sorma inanılmaz sıkılıyorum şuan
Letu famera gibi daha mı etkili?Letu kullandım ben ilk evet daha doğrusu iğne falan öncesinde 2 ay trisequens kullandım rahim duvarim falan inceydi biraz onun için sanırım Aralık'ta da hsg çektirdim ocakta letu ve ovitrelle kullandım
3 yıldır sıkıntı neydi olmuyordu?Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ben 3 yıldır hiç göremedim gerçek çift çizgi bu 14. Günü yaptığımda biraz silik olduğu için idrar giderken görmemiştim ben kopkoyu çizgi bekliyordum çünkü dedim olmadı herhalde ellerimi yikayayim dedim 1dk geçmedi kafamı bir çevirdim ikinci çizgi olmuş çok şaşırmıştım inanamamistim
Ayy elinee sağlııık ahaha valla böyle oynayınca rengiyle ben de daha çok acaba demeye başladımCanım resimle azıcık oynadım var gözüküyor. Neden oynadın diye sorma inanılmaz sıkılıyorum şuan