- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.541
Bende öğlen 2 gibi yapıyorum 3 gündür pik bugünde pik çıktı çatlamadıkça strese giriyorumAksam 9 gibi yapıyorum testleri. Bu aksam tekrar yapacagim cok merak ettim dedigin gibi koyulasacak mi acaba canim.?
Bende sen gibi düşünmüştüm canım, keşke öyle olaydı:)bende dedim hani bir ümit. Neyse olsun adet oldukça ümit var demektir.
pik kişiden kişiye değişiyor kuzum ama genelde 10-14 günleri arası oluyor. Bence normalKızlar bugün 13. Gün ovülasyon testim 3 gündür pik normalmi sizce
Oluyo canım birliktelik gece olduysa sabahı bile oluyo bazenKızlar ya affınıza sığınarak bir şey soracağım. Benim çoğu beraberliğimde sıvı boşalması oluyor.yataktan bir süre kalkmadım sonra kalkıp tv izlerken aradan bi 10 dakika geçti sanki altıma işedim ay nolur kusuruma bakmayın. psikolojim bozuldu bu durumu yaşayan oluyor mu. Islaklık değil bildiğin sıvı boşalması
Estağfurullah ne demek canım çekinilecek bi durum yok ki, kadınsam haller rahat ol:)Kızlar ya affınıza sığınarak bir şey soracağım. Benim çoğu beraberliğimde sıvı boşalması oluyor.yataktan bir süre kalkmadım sonra kalkıp tv izlerken aradan bi 10 dakika geçti sanki altıma işedim ay nolur kusuruma bakmayın. psikolojim bozuldu bu durumu yaşayan oluyor mu. Islaklık değil bildiğin sıvı boşalması
evet genelde geceleri oluyor. Çok üzülüyordum acaba benim rahim de mi sıkıntı var tutmuyor mu vs diye düşünüyordum.Oluyo canım birliktelik gece olduysa sabahı bile oluyo bazen
Uzadıkça süreç strese giriyorumben
pik kişiden kişiye değişiyor kuzum ama genelde 10-14 günleri arası oluyor. Bence normal
Meni mi bilmiyorum ama rengsiz su gibi iki üç kaşık su kadar geliyorEstağfurullah ne demek canım çekinilecek bi durum yok ki, kadınsam haller rahat ol:)
Af edersin kuzum o akan meniyse normal.
Ben iç çamaşırına peçete koyuyorum akacak diye.
Ama en alttaki dahada pik gibi, normal tabiki, havuç ye.Kızlar bugün 13. Gün ovülasyon testim 3 gündür pik normalmi sizce
Yok kuzum o gelen meni fazlası herkesin yaşadığı durumevet genelde geceleri oluyor. Çok üzülüyordum acaba benim rahim de mi sıkıntı var tutmuyor mu vs diye düşünüyordum.
Sıvı geliyor zaten o beyazlik gelmiyor sanki. Rahat ol normal.Meni mi bilmiyorum ama rengsiz su gibi iki üç kaşık su kadar geliyor
ya ben ya benUzadıkça süreç strese giriyorum
Cnm benim sorunum deride. Iltihabi bir durum var. Iltihap kuruyacak, sonra altinda kist mi ne var bakacak da tedaviye karar verecek. Bugun gittim antibiyotige direncli nadir bir bakteriymis, gecen hafta kultur vermistim. Onceki kullandiklarim da bosa gitti. Ayrica ilac kullanmaya basladigimdan beri cok buyudu, ilk gittigimde kucucuktu ama cok agriliydi. Cipro 500, nadixa merhem ve batikon verdi. Bu ilac hakkinda cok fazla olumsuz yorum var. Geri donusu olmayan bi suru yan etkisi var ama ben de bu iltihaptan kurtulamadim. Kullanmaya basladim, takviye vitaminlere elveda, kullanmamak gerekiyormus. Gebeligi bu defa hic sormadim zaten. Şu illetten kurtulayim, o zaman bakariz. Ben artik bebis isini rafa kaldirdim malesefBende bu ay aynı sorunu yaşıyorum 20 gundur antibiyotikler alıyorum.. Geçmiyorsa idrar kültürü yapsın bende dirençli bakteri çıktı antibiyotikler o yüzden ise yaramıyormuş ve nuksediyormus. İğne şuan iyi geldi..Gebelik konusunu doktoruma sordum adetin 1 gün geçerse hicbisey içme dedi şuan için bı sorun yaratmaz kullanabilirsin dedi o yüzden için rahat olsun kullanabilirsin gebeliğe engel olmaz zarar vermez
Aslında dünki dahada koyuyduda bu testlerde sıkıntımı var anlamadım bekledikçe bi kaç saat içinde dağılıyo öyle yapayım canım sağolAma en alttaki dahada pik gibi, normal tabiki, havuç ye.
evett oluyor canım hatta dun aynısı oldu :) guldurunce bıle cıkıyorKızlar ya affınıza sığınarak bir şey soracağım. Benim çoğu beraberliğimde sıvı boşalması oluyor.yataktan bir süre kalkmadım sonra kalkıp tv izlerken aradan bi 10 dakika geçti sanki altıma işedim ay nolur kusuruma bakmayın. psikolojim bozuldu bu durumu yaşayan oluyor mu. Islaklık değil bildiğin sıvı boşalması
Bazıları aynen her tarafı pembeye bulanıyor.Aslında dünki dahada koyuyduda bu testlerde sıkıntımı var anlamadım bekledikçe bi kaç saat içinde dağılıyo öyle yapayım canım sağol
Aynen peçete koyuyorum o yüzden:)evett oluyor canım hatta dun aynısı oldu :) guldurunce bıle cıkıyor
Senin daha az kalmışya ben ya benbenim bat 4 Mart haftasonuna kadar beklicem inşallah sonra test yaparım hemen