Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inshalAllah canım.. ümidim var vallaha.. ilk kez takviye filan kullanıyorum .. birde dusuk olduğu için şansım da olur diye düşünüyorum İnshaAllah öyledir .. tabiki kesin değil hicbirzaman
Bence de canım sonucta hamile kalabiliyorsun güzel yönden bakalım güzel olsun hamile kalmana engel yok demektir..

Pik duruyor bugünden değerlendirin yarında kontrol edersin
Tesekkur ederim. Degerlendirecegim. Ama örnek olarak baktigim ovulasyon testlerinde o kadar koyu cikmiski diger rengin koyulugunuda geçmiş. O yuzden tereddut ediyorum pik mi degil mi diye. Cizginin sol kenarinda hafif siliklik oluyor ya o sebepten anlayamiyorum. Bu ay da kalan testlerime bakarim bırdaha yapmayacagim.

Çok geçmiş olsun,en kısa sürede sağlıkla bebisini kucağına alirsin inşallah

Çok iyiymiş ama sonrasında neden korunuyorsunuz ki?
Hamileliği yaza doğru olanlarız demiştik o yüzden yoğun bir çabamız yoktu korunmasız beraberlikte benim biraz ısrarımla oluyor gibi yavaştan başlayalım da olmazsa yaza doğru tamamen yaparız dedim. sonuçta yapar yapmaz hemen olmuyor

Merhaba hanımlar, internetten erken gebelik testi almamak için kendimle savaş halindeyimBu ay kendime söz verdim ama gün saymalara yine başladım.
aynı ben geçen ay çok üzülüp kendime söz vermiştim adet gününe kadar asla test yapmıcam diye ama bu hafta nasıl geçer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…