- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.521
Bende ayniBebiş isteyeli 8 ay oldu yazdan beri deniyoruz. Haziran -Temmmuzda başladık istemeye 1 sene olcak hemen hemen
inshalAllah canım.. ümidim var vallaha.. ilk kez takviye filan kullanıyorum .. birde dusuk olduğu için şansım da olur diye düşünüyorum İnshaAllah öyledir .. tabiki kesin değil hicbirzamanBelki sökülmelerdir canım rahim kendini temizliyordur inşallah pesi iyi olur
İnşallah hepimizeCok cok gecmiş olsun. Hayırlısıyla saglıklı evlat nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun tatlım.Ben aynı canım devam
İnşallah hepimizGeçmiş olsun bacım.. İnshaAllah hayırlı haberleri alırsın Mart ayında
Bence de canım sonucta hamile kalabiliyorsun güzel yönden bakalım güzel olsun hamile kalmana engel yok demektir..inshalAllah canım.. ümidim var vallaha.. ilk kez takviye filan kullanıyorum .. birde dusuk olduğu için şansım da olur diye düşünüyorum İnshaAllah öyledir .. tabiki kesin değil hicbirzaman
evet canımm, degerlendır ne kadar sperm o kadar şans, evet ya streslı oluyorr ben daha pık goremedım bakalım :)Tesekkur ederim canim. Dun değerlendirdim. Bugun ve iki gun daha degerlendirecegim sanirim. . Bu test isi cok stresliymis. Ilk ve son yapisim olacak bu ay
Tesekkur ederim. Degerlendirecegim. Ama örnek olarak baktigim ovulasyon testlerinde o kadar koyu cikmiski diger rengin koyulugunuda geçmiş. O yuzden tereddut ediyorum pik mi degil mi diye. Cizginin sol kenarinda hafif siliklik oluyor ya o sebepten anlayamiyorum. Bu ay da kalan testlerime bakarim bırdaha yapmayacagim.Pik duruyor bugünden değerlendirin yarında kontrol edersin
Kacinci gundesin canim.evet canımm, degerlendır ne kadar sperm o kadar şans, evet ya streslı oluyorr ben daha pık goremedım bakalım :)
Aksam 9 gibi yapıyorum testleri. Bu aksam tekrar yapacagim cok merak ettim dedigin gibi koyulasacak mi acaba canim.?Canım benim 11. Gün böyleydi 12. Gün dahada koyulaştı yarın pikte görebilirsin
bugun 11 gün kuzum, bakalım 13-14 gbı yumurtlamam lazım , ınsallaahh gorurum pikKacinci gundesin canim.
Çok geçmiş olsun,en kısa sürede sağlıkla bebisini kucağına alirsin inşallahKızlar bilmeyenler için ben geçen hafta düşük yaptım aşırı yoğun kanamalar geçirdim kanamam cumartesi günü azaldi... Dün ve bugün leke şeklinde kanamam var açık renk kırmızı pembeye çalan pedime bile gelmiyor..sildikce görüyorum renginde yoğunluk yok ama kıvamında var.. fazla akıntılı gibi yani nasıl desem hani olurya böyle sileriz hissederiz ama rengi çıkar sadece...bunda öyle değil böyle kıvamında yoğunluk var yani renk olmasa akıntı diyeceğim o şekilde..batmalarim var bugün aaltraflarda.. tek korkum Hsg çekilmeden yumurtlamanın başlaması bukadar erken baslarmiki ama hala kanama var soncuta leke de olsa var..bugün kanamanın 9.gunu kanama kesilmeden hsgye de gidemiyorum
sevda canım kuruntumu yapıyorum bilmiyorum ama ben afedersin küçük küçük ve sık sık gaz çıkarıyorum ve kasıklarımda da adet sancısı gibi ağrılarım sanki başladı ama çok hafifBendede 5 tane normal kaset test var
Hamileliği yaza doğru olanlarız demiştik o yüzden yoğun bir çabamız yoktu korunmasız beraberlikte benim biraz ısrarımla oluyor gibiÇok iyiymişama sonrasında neden korunuyorsunuz ki?
o kahverengi yerleşme kanaması olmasınArkadaşlar ara kanama yaşayan var mı aranızda?
aynı benMerhaba hanımlar, internetten erken gebelik testi almamak için kendimle savaş halindeyimBu ay kendime söz verdim ama gün saymalara yine başladım.
Öyleydi normal kanamaya döndü canım bugün 4.gün adet kadar olmasa da pedi dolduracak kadar geldi.o kahverengi yerleşme kanaması olmasın
Öyleydi normal kanamaya döndü canım bugün 4.gün adet kadar olmasa da pedi dolduracak kadar geldi.