- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.501
Geçmiş olsun tatlım.Ben aynı canım devamHastanelerle uğraşıp duruyorum canım bu aralar fazla ilgilenemedim sen napıyorsun
Almaaaa bende almadımmmm.BAT ı bekleeeeMerhaba hanımlar, internetten erken gebelik testi almamak için kendimle savaş halindeyimBu ay kendime söz verdim ama gün saymalara yine başladım.
Kız daha dur sen yeni ovulasyon yaptın ya . Sakin ol ve hemen o gebelik testi satan sayfaları sakince kapat.. derin bir nefes al..Merhaba hanımlar, internetten erken gebelik testi almamak için kendimle savaş halindeyimBu ay kendime söz verdim ama gün saymalara yine başladım.
Destek için teşekkür ederimAlmaaaa bende almadımmmm.BAT ı bekleeee
Anladım hayırlısı olsun kuzum Rabbim tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsinBebiş isteyeli 8 ay oldu yazdan beri deniyoruz. Haziran -Temmmuzda başladık istemeye 1 sene olcak hemen hemen
Evet haftasonu pik olduKız daha dur sen yeni ovulasyon yaptın ya . Sakin ol ve hemen o gebelik testi satan sayfaları sakince kapat.. derin bir nefes al..
Alma alma.. çok acil ihtiyacin olursa eczaneden bidene erken gebelik alabilirsin izin veriyorumEvet haftasonu pik olduYaşadığım ilçeye her gun kalma gelmiyor haftada bir ya da iki,simdi alsam en erken cuma elimde Ama almamalıyim,bağımlılık yapıyor
Pik duruyor bugünden değerlendirin yarında kontrol edersinKizlar bir resim daha atacagim. Bu koyuluk pikmidir simdi. Daha da koyulasabilir mi.14. Gunum du dün.
Zaten benim tavsiyem adet gecikmesini beklemek burda anlata anlata dilimde tüy bitti.. erkenden öğrenip ya modelinizi bozuyorsunuz yada adet döneminde regl olunca.kimyasa olduğu için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.. kanı bile 1hafta sonra bakın diyorlaro hakkımı daha önceki aylarda tükettim,3 tane eczane var.Taniyorlar artik Kimyasal gebeligimde iliskiden 5 gün sonra kan testi yaptırmıştım mr için çıkmamıştı.12.gun erken gebelik yaptım çıkmamıştı.Regl günüm anında kıpkırmızı olmuştu.
Hoşgeldin bacım üzülme .. İnshaAllah Mart ayı senin için çok sevinçli geçer17 martla bizde yerimizi alalım bari
Cok cok gecmiş olsun Rabbim tekrarını yasatmadan hayırlısıyla saglıklı evlat nasip eylesin..Kızlar bilmeyenler için ben geçen hafta düşük yaptım aşırı yoğun kanamalar geçirdim kanamam cumartesi günü azaldi... Dün ve bugün leke şeklinde kanamam var açık renk kırmızı pembeye çalan pedime bile gelmiyor..sildikce görüyorum renginde yoğunluk yok ama kıvamında var.. fazla akıntılı gibi yani nasıl desem hani olurya böyle sileriz hissederiz ama rengi çıkar sadece bursa böyle kıvamında yoğunluk var yani renk olmasa akıntı diyeceğim o şekilde..batmalarim var bugün aaltraflarda.. tek korkum Hsg çekilmeden yumurtlamanın başlaması bukadar erken baslarmiki ama hala kanama var soncuta leke de olsa var..bugün kanamanın 9.gunu kanama kesilmeden hsgye de gidemiyorum
Sağol canım Allah razı olsun amin hicbirimize yaşatmasın..Cok cok gecmiş olsun Rabbim tekrarını yasatmadan hayırlısıyla saglıklı evlat nasip eylesin..
Kanama ufak ufak devam ediyorsa yumurtlama olcagını düşünmüyorum canım doktors gidip kontrol ettir istersen..
Cok cok gecmiş olsun. Hayırlısıyla saglıklı evlat nasip etsin inşallahHanımlar merhaba ben ocak ayında düşük yaptım 6 haftalık bir kez adet oldum şimdi tekrar denemeye başladık umarım hepimiz bu ay güzel haberler alırız
Geçmiş olsun bacım.. İnshaAllah hayırlı haberleri alırsın Mart ayındaHanımlar merhaba ben ocak ayında düşük yaptım 6 haftalık bir kez adet oldum şimdi tekrar denemeye başladık umarım hepimiz bu ay güzel haberler alırız
Belki sökülmelerdir canım rahim kendini temizliyordur inşallah pesi iyi olurSağol canım Allah razı olsun amin hicbirimize yaşatmasın..
Evet bende sanmıyorum bence kanama anca azalmaya baslaid birde erken Yumurtlama. Olacağını da sanmam düşükten sonra 20. Günde filan başlıyormuş..
Ayy zaten su ovulasyon testleri beni bitirdi piki görünce hemen diyorum acaba oldu mu olacak mi gebe miyim bu belirti gebelik mi kac gun kaldi masil bekleyecem test yap negatif daha beta yükselmemistir aylardır böyleyim ya kafayı yiyeceğimKızlar testlere devam edin ama ilişki icn yumurtlamayı beklemeyin.. 2 günde bir ilişki olsunn.. bazen çok geç olabiliyor yumurtlama ..testlerin silikligine bakmayın ertesi gün birden kıpkırmızı çıkabilir koyulaşma olması zsart değil..adet olana kadar teste devamm. Günde ikişer yapıyorsanız yapmayın cunki bosa tets gider..
Evet doğru canım hatta en sağlamı 2 günde bir ilişki.. sperm kalitesi açısından
Herzaman yumurtlama ihtimali vardır canim.. bu testtker bu yüzden var.. illa adetin 14. Veya daha sonraki günler olacak diye bir kaide yok..adetten hemen sonra olabilir veya adete çok yakında olabilir.. bu yüzden hergun test yapılmalı veya iki günde bir ilişki
Canım herkesin bünyesi farklı.. kimisi aşiri doğurgan iken kimisi daha az olabiliyor . Bunlara hormon bozuklukları eşlik edince biraz zorlaşıyor..Ama Rabbim büyüktür bu hiç bir zaman bu şekilde gideceği anlamına gelmez.. elbette nasıb meselesi .. ama en önemlisi inanmak inanacaksin ve poziitif olacaksın.. kaçıncı deneme olursa olsun.. çok yumurta takibi gün sayma filan yapıyorsan yapma bırak rahat ken dini 2 günde bir ilişki sonra hayatına devam et adetin gecikirse bir tets yap okadar