Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar, internetten erken gebelik testi almamak için kendimle savaş halindeyimBu ay kendime söz verdim ama gün saymalara yine başladım.
Kız daha dur sen yeni ovulasyon yaptın ya . Sakin ol ve hemen o gebelik testi satan sayfaları sakince kapat.. derin bir nefes al..

Kız daha dur sen yeni ovulasyon yaptın ya . Sakin ol ve hemen o gebelik testi satan sayfaları sakince kapat.. derin bir nefes al..
Evet haftasonu pik oldu Yaşadığım ilçeye her gun kalma gelmiyor haftada bir ya da iki,simdi alsam en erken cuma elimdeAma almamalıyim,bağımlılık yapıyor

Evet haftasonu pik oldu Yaşadığım ilçeye her gun kalma gelmiyor haftada bir ya da iki,simdi alsam en erken cuma elimdeAma almamalıyim,bağımlılık yapıyor
Alma alma.. çok acil ihtiyacin olursa eczaneden bidene erken gebelik alabilirsin izin veriyorum

o hakkımı daha önceki aylarda tükettim,3 tane eczane var.Taniyorlar artikKimyasal gebeligimde iliskiden 5 gün sonra kan testi yaptırmıştım mr için çıkmamıştı.12.gun erken gebelik yaptım çıkmamıştı.Regl günüm anında kıpkırmızı olmuştu.

Zaten benim tavsiyem adet gecikmesini beklemek burda anlata anlata dilimde tüy bitti.. erkenden öğrenip ya modelinizi bozuyorsunuz yada adet döneminde regl olunca.kimyasa olduğu için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.. kanı bile 1hafta sonra bakın diyorlar

Kızlar bilmeyenler için ben geçen hafta düşük yaptım aşırı yoğun kanamalar geçirdim kanamam cumartesi günü azaldi... Dün ve bugün leke şeklinde kanamam var açık renk kırmızı pembeye çalan pedime bile gelmiyor..sildikce görüyorum renginde yoğunluk yok ama kıvamında var.. fazla akıntılı gibi yani nasıl desem hani olurya böyle sileriz hissederiz ama rengi çıkar sadece...bunda öyle değil böyle kıvamında yoğunluk var yani renk olmasa akıntı diyeceğim o şekilde..batmalarim var bugün aaltraflarda.. tek korkum Hsg çekilmeden yumurtlamanın başlaması bukadar erken baslarmiki ama hala kanama var soncuta leke de olsa var..bugün kanamanın 9.gunu kanama kesilmeden hsgye de gidemiyorum

Cok cok gecmiş olsun Rabbim tekrarını yasatmadan hayırlısıyla saglıklı evlat nasip eylesin..
Kanama ufak ufak devam ediyorsa yumurtlama olcagını düşünmüyorum canım doktors gidip kontrol ettir istersen..

Cok cok gecmiş olsun Rabbim tekrarını yasatmadan hayırlısıyla saglıklı evlat nasip eylesin..
Kanama ufak ufak devam ediyorsa yumurtlama olcagını düşünmüyorum canım doktors gidip kontrol ettir istersen..
Sağol canım Allah razı olsun amin hicbirimize yaşatmasın..

Evet bende sanmıyorum bence kanama anca azalmaya baslaid birde erken Yumurtlama. Olacağını da sanmam düşükten sonra 20. Günde filan başlıyormuş..

Belki sökülmelerdir canım rahim kendini temizliyordur inşallah pesi iyi olur

Ayy zaten su ovulasyon testleri beni bitirdi piki görünce hemen diyorum acaba oldu mu olacak mi gebe miyim bu belirti gebelik mi kac gun kaldi masil bekleyecem test yap negatif daha beta yükselmemistir aylardır böyleyim ya kafayı yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…