Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar 15 gün önce adetten yine oldum, böyle olanlar var mı.neden kaynaklanırmış normalde düzeniydi,
bal tarçın çörek otu yedim etkisi olmuş olabilir mi?

sevda canım kuruntumu yapıyorum bilmiyorum ama ben afedersin küçük küçük ve sık sık gaz çıkarıyorum ve kasıklarımda da adet sancısı gibi ağrılarım sanki başladı ama çok hafif
Ya bendede onlar var ama belirti olarak görmüyorum artık psikolojiktir diyorum bu arada sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum

Senin daha az kalmış insan test yapmadan rahat edemiyo gerçekten ama haftasonuda erken gibi sanki birazcık dahamı beklesen hamileysen çıkmazsa hayal kırıklığı yaşama boşuna
Vücut hayal kırıklığına da bağışıklık kazandı valla erken gebelik testleri bir haftaya kadar belli oluyor diyorlar ya bi denerim. Çıkmazsa iki gün aralıklarla yine yaparım. 5 test aldım bile

Vücut hayal kırıklığına da bağışıklık kazandı valla erken gebelik testleri bir haftaya kadar belli oluyor diyorlar ya bi denerim. Çıkmazsa iki gün aralıklarla yine yaparım. 5 test aldım bile
Ben genelde adet olana kadar bekliyorum ya çünkü yapıp negatfi görünce çok üzülüyorum umut fakirin ekmeğidir diyip kırmızıları bekliyorum ama geçen ay klomen ve ovitrellle kullandıgım için sabırsızdım sadece geçen ay dayanamadım test yaptım yine hayal kırıklığı tabi

valla helal olsun ben hayatta bekleyemiyorum. En az iki gün öncesinden kesin yapmış olurum Ay mucize ya nolur bu ay olsun

Kizlar dun ve bugun erken gebelik yaptim çıkmıyor. Ilk hamileligimde 1 hafta kala kan verdim yine cikmadi erken gebelikte de cikmamisti. Adet gunu yada 1 gun oncesinde öğrendim silik seklimde yine erken gebelikle ama. O yuzden adet gunu beklemek en iyisi.

8 tane erken gebelik aldim adetimr 7 gun var her gun yapcam bende =)

Bat 18 Mart

Bendede vardı doktora gittiğimde enfeksiyon çıktı o yüzden alıyormuş bı kontrole git istersen bende belirti yoktu ama enfeksiyon duvar olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…