- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.561
ayy bn pecete koyuyodum şuan kendıme bez gıbı bısey yaptım her ılıskı sonrası koyuyorum sonra maıkeye atıorum, resmen dedıgın gıbı sankı altıma yapmıs gıbı oluyor yaAynen peçete koyuyorum o yüzden:)
Ya bendede onlar var ama belirti olarak görmüyorum artık psikolojiktir diyorumsevda canım kuruntumu yapıyorum bilmiyorum ama ben afedersin küçük küçük ve sık sık gaz çıkarıyorum ve kasıklarımda da adet sancısı gibi ağrılarım sanki başladı ama çok hafif
Aynen hatta ilişki sonrası hemen koyuyorum yatağa akmasın diye.ayy bn pecete koyuyodum şuan kendıme bez gıbı bısey yaptım her ılıskı sonrası koyuyorum sonra maıkeye atıorum, resmen dedıgın gıbı sankı altıma yapmıs gıbı oluyor ya
Vücut hayal kırıklığına da bağışıklık kazandı vallaSenin daha az kalmışinsan test yapmadan rahat edemiyo gerçekten ama haftasonuda erken gibi sanki birazcık dahamı beklesen hamileysen çıkmazsa hayal kırıklığı yaşama boşuna
evett bende aynı yoksa hergun çarsaf degıstırcez :)Aynen hatta ilişki sonrası hemen koyuyorum yatağa akmasın diye.
Hiç duymadım canım ya yaşamadımda hiç benim adetlerim düzenlidir o yüzden araştırmadım da doktora falan sordunmuBazıları aynen her tarafı pembeye bulanıyor.
Ben şu an âdetleyim, bitse de başlasam.
Ya buvay iki kere adet oldum 15 gün arayla duydun mu böyle olan, neyin nesi sence?
yok bende belirti olarak görmüyorum çünkü adet ile aynı süreç farklı şeyler olursa hemen yazarımYa bendede onlar var ama belirti olarak görmüyorum artık psikolojiktir diyorumbu arada sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum
Bugün 6 ncı günümüz gün sayıyorum resmen yayok bende belirti olarak görmüyorum çünkü adet ile aynı süreç farklı şeyler olursa hemen yazarım
Ben genelde adet olana kadar bekliyorum ya çünkü yapıp negatfi görünce çok üzülüyorum umut fakirin ekmeğidir diyip kırmızıları bekliyorumVücut hayal kırıklığına da bağışıklık kazandı vallaerken gebelik testleri bir haftaya kadar belli oluyor diyorlar ya bi denerim. Çıkmazsa iki gün aralıklarla yine yaparım. 5 test aldım bile
Sağol canım İnshaAllah.. hepimiz alırız mujdemizi İnshaAllahÇok geçmiş olsun,en kısa sürede sağlıkla bebisini kucağına alirsin inşallah
valla helal olsun ben hayatta bekleyemiyorum. En az iki gün öncesinden kesin yapmış olurumBen genelde adet olana kadar bekliyorum ya çünkü yapıp negatfi görünce çok üzülüyorum umut fakirin ekmeğidir diyip kırmızıları bekliyorumama geçen ay klomen ve ovitrellle kullandıgım için sabırsızdım sadece geçen ay dayanamadım test yaptım yine hayal kırıklığı tabi
aynen ben de şafak sayar gibi sayıyorumBugün 6 ncı günümüz gün sayıyorum resmen ya
Bat 18 MartHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
İnşallah Allah hepimize nasip eder hayırlısıyla tüm grup olarak hamile kaldılar diye tarihe geçeriz inşallahvalla helal olsun ben hayatta bekleyemiyorum. En az iki gün öncesinden kesin yapmış olurumAy mucize ya nolur bu ay olsun
Testin bugün pik olmuş canım oncekiler pik değilKızlar bugün 13. Gün ovülasyon testim 3 gündür pik normalmi sizce
Bendede vardı doktora gittiğimde enfeksiyon çıktı o yüzden alıyormuş bı kontrole git istersen bende belirti yoktu ama enfeksiyon duvar olmustuKızlar ya affınıza sığınarak bir şey soracağım. Benim çoğu beraberliğimde sıvı boşalması oluyor.yataktan bir süre kalkmadım sonra kalkıp tv izlerken aradan bi 10 dakika geçti sanki altıma işedim ay nolur kusuruma bakmayın. psikolojim bozuldu bu durumu yaşayan oluyor mu. Islaklık değil bildiğin sıvı boşalması
Admin bizi toplayıp yemeğe götürsünİnşallah Allah hepimize nasip eder hayırlısıyla tüm grup olarak hamile kaldılar diye tarihe geçeriz inşallah
Sıvı boşalması enfeksiyondan mı kaynaklanıyor dedi sana, ama bir çok kadın yaşıyormuş.Bendede vardı doktora gittiğimde enfeksiyon çıktı o yüzden alıyormuş bı kontrole git istersen bende belirti yoktu ama enfeksiyon duvar olmustu