Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inshalAllah canım.. ümidim var vallaha.. ilk kez takviye filan kullanıyorum .. birde dusuk olduğu için şansım da olur diye düşünüyorum İnshaAllah öyledir .. tabiki kesin değil hicbirzaman
Bence de canım sonucta hamile kalabiliyorsun güzel yönden bakalım güzel olsun hamile kalmana engel yok demektir..

Pik duruyor bugünden değerlendirin yarında kontrol edersin
Tesekkur ederim. Degerlendirecegim. Ama örnek olarak baktigim ovulasyon testlerinde o kadar koyu cikmiski diger rengin koyulugunuda geçmiş. O yuzden tereddut ediyorum pik mi degil mi diye. Cizginin sol kenarinda hafif siliklik oluyor ya o sebepten anlayamiyorum. Bu ay da kalan testlerime bakarim bırdaha yapmayacagim.

Kızlar bilmeyenler için ben geçen hafta düşük yaptım aşırı yoğun kanamalar geçirdim kanamam cumartesi günü azaldi... Dün ve bugün leke şeklinde kanamam var açık renk kırmızı pembeye çalan pedime bile gelmiyor..sildikce görüyorum renginde yoğunluk yok ama kıvamında var.. fazla akıntılı gibi yani nasıl desem hani olurya böyle sileriz hissederiz ama rengi çıkar sadece...bunda öyle değil böyle kıvamında yoğunluk var yani renk olmasa akıntı diyeceğim o şekilde..batmalarim var bugün aaltraflarda.. tek korkum Hsg çekilmeden yumurtlamanın başlaması bukadar erken baslarmiki ama hala kanama var soncuta leke de olsa var..bugün kanamanın 9.gunu kanama kesilmeden hsgye de gidemiyorum
Çok geçmiş olsun,en kısa sürede sağlıkla bebisini kucağına alirsin inşallah🙏

Çok iyiymiş 😍 ama sonrasında neden korunuyorsunuz ki?
Hamileliği yaza doğru olanlarız demiştik o yüzden yoğun bir çabamız yoktu korunmasız beraberlikte benim biraz ısrarımla oluyor gibi 🙈 yavaştan başlayalım da olmazsa yaza doğru tamamen yaparız dedim. sonuçta yapar yapmaz hemen olmuyor

Merhaba hanımlar, internetten erken gebelik testi almamak için kendimle savaş halindeyim😂Bu ay kendime söz verdim ama gün saymalara yine başladım.
aynı ben 😂 geçen ay çok üzülüp kendime söz vermiştim adet gününe kadar asla test yapmıcam diye ama bu hafta nasıl geçer bilmiyorum

Kızlar bugün 13. Gün ovülasyon testim 3 gündür pik normalmi sizce 🤔

Eklentiler

• 1645441979672..jpg
    1645441979672..jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 41
X