Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar 15 gün önce adetten yine oldum, böyle olanlar var mı.neden kaynaklanırmış normalde düzeniydi,
bal tarçın çörek otu yedim etkisi olmuş olabilir mi?

sevda canım kuruntumu yapıyorum bilmiyorum ama ben afedersin küçük küçük ve sık sık gaz çıkarıyorum ve kasıklarımda da adet sancısı gibi ağrılarım sanki başladı ama çok hafif
Ya bendede onlar var ama belirti olarak görmüyorum artık psikolojiktir diyorum 😂 bu arada sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum

Senin daha az kalmış ☺️ insan test yapmadan rahat edemiyo gerçekten ama haftasonuda erken gibi sanki birazcık dahamı beklesen hamileysen çıkmazsa hayal kırıklığı yaşama boşuna 🤔
Vücut hayal kırıklığına da bağışıklık kazandı valla🤧 erken gebelik testleri bir haftaya kadar belli oluyor diyorlar ya bi denerim. Çıkmazsa iki gün aralıklarla yine yaparım. 5 test aldım bile 😂😂

Vücut hayal kırıklığına da bağışıklık kazandı valla🤧 erken gebelik testleri bir haftaya kadar belli oluyor diyorlar ya bi denerim. Çıkmazsa iki gün aralıklarla yine yaparım. 5 test aldım bile 😂😂
Ben genelde adet olana kadar bekliyorum ya çünkü yapıp negatfi görünce çok üzülüyorum umut fakirin ekmeğidir diyip kırmızıları bekliyorum 🤣 ama geçen ay klomen ve ovitrellle kullandıgım için sabırsızdım sadece geçen ay dayanamadım test yaptım yine hayal kırıklığı tabi 😢

Ben genelde adet olana kadar bekliyorum ya çünkü yapıp negatfi görünce çok üzülüyorum umut fakirin ekmeğidir diyip kırmızıları bekliyorum 🤣 ama geçen ay klomen ve ovitrellle kullandıgım için sabırsızdım sadece geçen ay dayanamadım test yaptım yine hayal kırıklığı tabi 😢
valla helal olsun ben hayatta bekleyemiyorum. En az iki gün öncesinden kesin yapmış olurum😂 Ay mucize ya nolur bu ay olsun 😔

Kizlar dun ve bugun erken gebelik yaptim çıkmıyor. Ilk hamileligimde 1 hafta kala kan verdim yine cikmadi erken gebelikte de cikmamisti. Adet gunu yada 1 gun oncesinde öğrendim silik seklimde yine erken gebelikle ama. O yuzden adet gunu beklemek en iyisi.

8 tane erken gebelik aldim adetimr 7 gun var her gun yapcam bende =)

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
Derinvebebekleri Derinvebebekleri 1 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
Pasha22 Pasha22 4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@peonia8 Mart
Mucize1357 Mucize1357 8 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@Gzmyts5310 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
My_Moonlight06 My_Moonlight06 13 Mart
@jadeysm14 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@Sevgicik20 Mart
@sabotta20 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
Bat 18 Mart 😊

Kızlar ya affınıza sığınarak bir şey soracağım. Benim çoğu beraberliğimde sıvı boşalması oluyor. 😔 yataktan bir süre kalkmadım sonra kalkıp tv izlerken aradan bi 10 dakika geçti sanki altıma işedim 🤣🤣 ay nolur kusuruma bakmayın. psikolojim bozuldu 🤕 bu durumu yaşayan oluyor mu. Islaklık değil bildiğin sıvı boşalması
Bendede vardı doktora gittiğimde enfeksiyon çıktı o yüzden alıyormuş bı kontrole git istersen bende belirti yoktu ama enfeksiyon duvar olmustu

X