- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.481
cok yakın bır akrabamız 6 sene bebeklerı olmadı 38 yasında bebısı oldu dogal yollarla, sımdı 2 aylık :)Oohhh beeee..Evett bana böle şeylerle gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok yakın bır akrabamız 6 sene bebeklerı olmadı 38 yasında bebısı oldu dogal yollarla, sımdı 2 aylık :)Oohhh beeee..Evett bana böle şeylerle gelin
Ayyyy çok sevindimm yaaaaakesınlıkle kuzum, Rabbım ol desın neler gordum hayatta
bir tanıdık vardı hamıle kalamıyor dıye tup bebek yaptrdılar ıkız tuttu, bır sene sonra kendılıgınden hamıle kaldı 1 tane oglu oldu 3 sene sonra bır tane daha kızı oldu 4 cocugu var şuan :)
Rabbim bize de nasip etsin inşallah guzum yacok yakın bır akrabamız 6 sene bebeklerı olmadı 38 yasında bebısı oldu dogal yollarla, sımdı 2 aylık :)
amınnn amınnn canım benımmmRabbim bize de nasip etsin inşallah guzum ya
Aynen öyle canım . İnşallah güzel haberlerini alırız o zaman gönlündeki neyse bir an önce olsun inşallahgunaydınn canımmm,
benım de durum aynı okul ıs vs derken 27 de evlendım 4 sene olacak eylulde, 31 olcam yarın. ıkı seenedırde cabalıyoruz, ınsallaah nasıp olur bu sene. ısteyen herkese nasıp olsunn.
kesınlıkle katılıyorum egıtım ve ılgı alaka cok cok onemlı, mutlu aıle mutlu cocuk demek bunu cok kez gordum.
senınde guzel haberlerını beklıyoruz
Valla canlı ornek gözümle gördüm canım Rabbim nasip eylesin olur elbet vakti vardırOohhh beeee..Evett bana böle şeylerle gelin
aminnnnn kuzum ınsallaahhhAynen öyle canım . İnşallah güzel haberlerini alırız o zaman gönlündeki neyse bir an önce olsun inşallah
Benim teyzem 37 de evlendi tüpleri tikaliymis açıldığı an hamile kaldı çok takılma yaşa devir değişti zatenBenim durum daha vahim ya...yaş 36 .zaten geç evlendim
Eşim örnek verecek canım onun sonuçlara göre bende Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum belki benim tıkalıdır..Benim teyzem 37 de evlendi tüpleri tikaliymis açıldığı an hamile kaldı çok takılma yaşa devir değişti zaten
Ne kadar oldu deneyeliEşim örnek verecek canım onun sonuçlara göre bende Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum belki benim tıkalıdır..
Bebiş isteyeli 8 ay oldu yazdan beri deniyoruz. Haziran -Temmmuzda başladık istemeye 1 sene olcak hemen hemenNe kadar oldu deneyeli
pık canım degerlendirKizlar bir resim daha atacagim. Bu koyuluk pikmidir simdi. Daha da koyulasabilir mi.14. Gunum du dün.
Tesekkur ederim canim. Dun değerlendirdim. Bugun ve iki gun daha degerlendirecegim sanirim. . Bu test isi cok stresliymis. Ilk ve son yapisim olacak bu aypık canım degerlendir
Canım benim 11. Gün böyleydi 12. Gün dahada koyulaştı yarın pikte görebilirsinKizlar bir resim daha atacagim. Bu koyuluk pikmidir simdi. Daha da koyulasabilir mi.14. Gunum du dün.
Hastanelerle uğraşıp duruyorum canım bu aralar fazla ilgilenemedim sen napıyorsunPapatyamelo tatlım nerelerdesin? napiyosun
Ben geçen ay iğne yaptırmıştım benimde yaptırdıktan sonra adet olana kadar hep kasık ağrılarım karında batmalarım oldu doktorda hamilelik belirtileri yaşayabilirsin demişti zaten. 36 saat ilişkiden sonra hergün ilişkiye girmen gerekiyo iğneden spnra 3 gün sonrasına kadarKızlar ben ctesi 11.40 iğne yaptım pazar akşam 23.40ilişkiye girdik 1 saat arayla.ilikiden sonra kasıklarımda hassasiyet oluştu sancı şeklinde hala devam ediyor kasıklarımdakı hassasiyet .normal mi bu yaşayan arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım. Birde ilikiden sonra birgün ara verip tekrar ilikiyemi girmek gerekiyor günaşırı yoksa 36 saat sonra günaşırı mı girmek gerekiyor
MashaAllah.. insanın içi umut doluyorkesınlıkle kuzum, Rabbım ol desın neler gordum hayatta
bir tanıdık vardı hamıle kalamıyor dıye tup bebek yaptrdılar ıkız tuttu, bır sene sonra kendılıgınden hamıle kaldı 1 tane oglu oldu 3 sene sonra bır tane daha kızı oldu 4 cocugu var şuan :)