Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesınlıkle kuzum, Rabbım ol desın neler gordum hayatta
bir tanıdık vardı hamıle kalamıyor dıye tup bebek yaptrdılar ıkız tuttu, bır sene sonra kendılıgınden hamıle kaldı 1 tane oglu oldu 3 sene sonra bır tane daha kızı oldu 4 cocugu var şuan :)
Ayyyy çok sevindimm yaaaaa :KK68:

gunaydınn canımmm,
benım de durum aynı okul ıs vs derken 27 de evlendım 4 sene olacak eylulde, 31 olcam yarın. ıkı seenedırde cabalıyoruz, ınsallaah nasıp olur bu sene. ısteyen herkese nasıp olsunn.
kesınlıkle katılıyorum egıtım ve ılgı alaka cok cok onemlı, mutlu aıle mutlu cocuk demek bunu cok kez gordum.
senınde guzel haberlerını beklıyoruz:anne::KK200::nazar:
Aynen öyle canım . İnşallah güzel haberlerini alırız o zaman gönlündeki neyse bir an önce olsun inşallah 🌸🤲

Kizlar bir resim daha atacagim. Bu koyuluk pikmidir simdi. Daha da koyulasabilir mi.14. Gunum du dün.

Eklentiler

• IMG_20220221_121740.jpg
    IMG_20220221_121740.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar ben ctesi 11.40 iğne yaptım pazar akşam 23.40ilişkiye girdik 1 saat arayla.ilikiden sonra kasıklarımda hassasiyet oluştu sancı şeklinde hala devam ediyor kasıklarımdakı hassasiyet .normal mi bu yaşayan arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım. Birde ilikiden sonra birgün ara verip tekrar ilikiyemi girmek gerekiyor günaşırı yoksa 36 saat sonra günaşırı mı girmek gerekiyor

Kızlar ben ctesi 11.40 iğne yaptım pazar akşam 23.40ilişkiye girdik 1 saat arayla.ilikiden sonra kasıklarımda hassasiyet oluştu sancı şeklinde hala devam ediyor kasıklarımdakı hassasiyet .normal mi bu yaşayan arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım. Birde ilikiden sonra birgün ara verip tekrar ilikiyemi girmek gerekiyor günaşırı yoksa 36 saat sonra günaşırı mı girmek gerekiyor
Ben geçen ay iğne yaptırmıştım benimde yaptırdıktan sonra adet olana kadar hep kasık ağrılarım karında batmalarım oldu doktorda hamilelik belirtileri yaşayabilirsin demişti zaten. 36 saat ilişkiden sonra hergün ilişkiye girmen gerekiyo iğneden spnra 3 gün sonrasına kadar

kesınlıkle kuzum, Rabbım ol desın neler gordum hayatta
bir tanıdık vardı hamıle kalamıyor dıye tup bebek yaptrdılar ıkız tuttu, bır sene sonra kendılıgınden hamıle kaldı 1 tane oglu oldu 3 sene sonra bır tane daha kızı oldu 4 cocugu var şuan :)
MashaAllah.. insanın içi umut doluyor 🥰🤲🏻
İşte bakın kızlar demekki asıl mesele gebe kalkmakta gerisi çorap söküğü gibi gelebiliyor bu tabiki çoğu durumda böyle elbette olmayanda var.. ama genellikle rahim gebelik gördümü gerisi geliyor ..

X