Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3010160 kizlar bunlar az önce yaptığım ovulasyon testlerim dün çatlatma iğnesi olmuştum bu gece 12 de çatlar dedi doktor acaba bu koyuluk iğnenin etkisinden olabilirmi kızlar
Canım iğne etkisi 10. Güne kadar devam ediyor yazıyor kullanma kılavuzunda ben geçen ay yapmıştım 8.gün pik çıktı 9. gün silikleşti yani iğne etkiliyor zaten ovulasyon satanlarda iğne olunca ovulasyon yapmayın diyor ben merakımdan yapmıştım

Ben sana dinleneceğin günü söylicem o daha sonraki günlerde yani dikkat edilmesi gereken günler mi var.. yerleşme zamanı heralde di mi?
Evet buna benzer birşey duymuştum..yuvarlanma olduğu günler olabilir yerleşmeye kadar.. çok fazla hoplama zıplama hadi nebilim belki anı hereketler yapılmaması lazım gibi şeyler tabiki bilemiyorum ne kadar doğru ama mantıklı geldi

Merhaba hoşgeldin bacım..

Ben de de PCOS var.. ama şükür ki engel değil zaten bir evladin var Allah bağışlasın.. benim henüz yok ama geçen ay hamile kaldım daha yeni düşük yaptım.. hayırlısı diyelim..

Şimdi duphastron dan sonra mı adet oldun ? Yoksa onu daha once mi kullanmıştin..
Oda sokuyor baka bence ondan dedim..

Soğan kürüne hemen Başla bence.. adetliyken başlanır zaten.. 15 gün boyunca yap sabah akşam aç karnına.. yapılışını bilmiyorsan ankatiirm canım.. daha önce yapmadın sanırım

Günaydın arkadaşlar ben de buradan yazdıklarınızı okuyorum aranızda yeniyim . Tecrübelerinizden faydalanmaya çalışıyorum . Bu zamana kadar üniversite oku, işe gir derken yaşım oldu 29. Yılardır pcos olduğumu biliyorum ama kendimi hazır hissetmeyi bekledim . Bir çocuğum olursa onu doğru bir ortamda büyütmek ve güzel eğitmek isterim tabi nasip olursa . Kendim öğretmenim ve mutsuz çocukların, gerçekten arka planını araştırdığımızda mutsuz aileden kaynaklandığına çoğu kez şahit oldum. İnşallah hepimiz hayırlı, sağlıklı bebişlerimize kavuşur güzelce onları yetiştiririz . Hepinizin güzel haberlerini buradan okumayı gönülden istiyorum .

Kızlar yumurtlama günlerim ama tam pik olmuyor yine de değerlendireyim değil mi daha sonra yumurtlama olacağını sanmıyorum

Ya bu durum bende de var. Adetin bittiği günün ertesi günü başladım yapmaya, aksine koyulaşacağına silikleşiyor çizgiler
Kızlar testlere devam edin ama ilişki icn yumurtlamayı beklemeyin.. 2 günde bir ilişki olsunn.. bazen çok geç olabiliyor yumurtlama ..testlerin silikligine bakmayın ertesi gün birden kıpkırmızı çıkabilir koyulaşma olması zsart değil..adet olana kadar teste devamm. Günde ikişer yapıyorsanız yapmayın cunki bosa tets gider..

İnternetteki bir bilgidede gün aşırı birliktelik hamilelik olasılığını arttırır diyordu yani bir gün yapıcaz bir gün yapmıcaz olasılık artarmış
Evet doğru canım hatta en sağlamı 2 günde bir ilişki.. sperm kalitesi açısından

Herzaman yumurtlama ihtimali vardır canim.. bu testtker bu yüzden var.. illa adetin 14. Veya daha sonraki günler olacak diye bir kaide yok..adetten hemen sonra olabilir veya adete çok yakında olabilir.. bu yüzden hergun test yapılmalı veya iki günde bir ilişki

Hepimiz gebe kalmak icin bu kadar uğraşıyoruz bu kadar zorsa yanlışlıkla kalanlar yada korunmayi bırakır birakmaz kalanlar nasil kalıyor biz neden kalamiyoruz
Canım herkesin bünyesi farklı.. kimisi aşiri doğurgan iken kimisi daha az olabiliyor . Bunlara hormon bozuklukları eşlik edince biraz zorlaşıyor..Ama Rabbim büyüktür bu hiç bir zaman bu şekilde gideceği anlamına gelmez.. elbette nasıb meselesi .. ama en önemlisi inanmak inanacaksin ve poziitif olacaksın.. kaçıncı deneme olursa olsun.. çok yumurta takibi gün sayma filan yapıyorsan yapma bırak rahat ken dini 2 günde bir ilişki sonra hayatına devam et adetin gecikirse bir tets yap okadar

Günaydin canım hoşgeldin..
Çok doğru şeyler yazmışsın..
Rabbim İnshaAllah gönlüne göre verir seninde güzel haberlerini alırız İnshaAllah

Bende bu ay aynı sorunu yaşıyorum 20 gundur antibiyotikler alıyorum.. Geçmiyorsa idrar kültürü yapsın bende dirençli bakteri çıktı antibiyotikler o yüzden ise yaramıyormuş ve nuksediyormus. İğne şuan iyi geldi..Gebelik konusunu doktoruma sordum adetin 1 gün geçerse hicbisey içme dedi şuan için bı sorun yaratmaz kullanabilirsin dedi o yüzden için rahat olsun kullanabilirsin gebeliğe engel olmaz zarar vermez

gunaydınn canımmm,
benım de durum aynı okul ıs vs derken 27 de evlendım 4 sene olacak eylulde, 31 olcam yarın. ıkı seenedırde cabalıyoruz, ınsallaah nasıp olur bu sene. ısteyen herkese nasıp olsunn.
kesınlıkle katılıyorum egıtım ve ılgı alaka cok cok onemlı, mutlu aıle mutlu cocuk demek bunu cok kez gordum.
senınde guzel haberlerını beklıyoruz

Benim durum daha vahim ya...yaş 36 .zaten geç evlendim

Amin canım.Zaten o tür örnekleri görünce rahatlıyorum.
kesınlıkle kuzum, Rabbım ol desın neler gordum hayatta
bir tanıdık vardı hamıle kalamıyor dıye tup bebek yaptrdılar ıkız tuttu, bır sene sonra kendılıgınden hamıle kaldı 1 tane oglu oldu 3 sene sonra bır tane daha kızı oldu 4 cocugu var şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…