Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım selam bat tarihimi 27 şubat olarak günceller misin daha bugun yumurtlama gördüm normalde 3 gün sonra adet olmam gerekirdi

Kızlar bugün regl günümdü olmadım normalde tam günümde olurdum hiç aksamazdı 1 gün bile aksamazdı düşünün heveslenmeli miyim sizce

Ya ben hiç kullanmadım beybim, inşallah dikşınları bloke etmemiştir

G
Gebelik yok cnm da, bana bu ay yumurta gelisimi iyi olmamistir o nedenle 2 damla gelmistir dedi. 10 gun kullan, regl olunca 2,3 ya da 4.gun gelirsin dedi. Iliski durumu icin bisey demedi. Yani eski yumurtayi mi gelistirecek, yeni donguye girmis sayiliyormuyum, biraz kafam karisti. Regl olmadan olmaz diye dusundum ama emin olamadim. Totalde 35-40 gun gorusemedik, saka gibi. Arayi kapatmak icin cok calismamiz lazim Arada bir ovulasyon testi cakayim o zaman Yarin test yaparsan beni eklemeyi unutma cnm

Ya ben hiç kullanmadım beybim, inşallah dikşınları bloke etmemiştir
Takvime gore tahmini dogurganlik araligi ama yumyum yoksa nasil olacak. Ben hep depresif muzikler dinliyorum bu aralar, acidan gecmeyen sarkilar biraz eksiktir benim icin Ama klasik muzik dinliyim diyorum epeydir boslamistim. Tavuklarda ve ineklerde işe yariyor diye hatirliyorum, bi de kendi ustumde deniyim diyorum, bakalim verimi etkileyecek mi Yumurtlamak lazim

Bişey söyliyim mi çok mantıklı klasik müzik dinlemek dinlediğimiz izlediğimiz şeyler ruh halimizi dolayısıyla salgılanan hormonları acaip etkiliyor.. psikolog bi arkadaşım mutsuzken komedi filmi izleyin vucut güldüğünüzde gerçek sanar mutluluk hormonu salgılar demişti

Kızzzz bu ne bu nasıl oldu böyle şimdi bende şaştım valla
Canımm hiç bir fikrim yok.. bende şaşırdım.. çok a varla yok arası brisey görmüştüm ilk yaptığımda.. hatta yok diyordum .. iximdne bir ses suya tutt dedi zaten sinirle tuttum ..bıraktım bı ara baktım karış mis.. dedim iyice içine ettim testin sonra baktım kurumuş binekime aldım şok oldum birde ciplak gozledaha rahat tabu silik çizgi bildiğin..
Normalde suya tutunca kuruma varsa gider ya.. burd agitmeyi bırak belirginleşti şaşırdım bende.. çok yeni sanırım.. kanamada yeni olmuştu.. eski tetsleride tuttum onlarda yok .. ahh canım İnshaAllah sevincimiz boşa çıkmaz kizZ..

Eklentiler

• IMG_20220313_183210.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bu son vallaha kafa sisridm biliyorum.. yanlız benim uygulamada teslerin çizgisi slik filanza otomatik effekt yapıyor.. ben de eski vs yeni yaptım bakın..

Birde arkasına flash yapınca da gorunuyor.. dua edin kızlar İnshaAllah vardır

Eklentiler

• IMG_20220313_200822.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 73
  • PicsArt_03-13-08.12.25.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 71
Şimdi sen bunu bir daha tutsan suya acaba ne olur bende iyice deneye çevirdim işi ama çok merakta ediyorum.bu fotoda baya belirgin.geçen ayki duruyor mu nasıl

Kızlar bugün regl günümdü olmadım normalde tam günümde olurdum hiç aksamazdı 1 gün bile aksamazdı düşünün heveslenmeli miyim sizce
Ben de bekliyorum sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum göğüs uçlarım özellikle felaket sızlıyor bugün yarın olmam lazım bu belirtilerle bari çok gecikmese de düzenim bozulmasa

Valla alttakinde var billaha var kızzzzz içime kuramı girdi aniden sevinince inşallah vardır çok heyecanlandım şimdi yarın sabah yine yap bence çıkacak

Valla alttakinde var billaha var kızzzzz içime kuramı girdi aniden sevinince inşallah vardır çok heyecanlandım şimdi yarın sabah yine yap bence çıkacak
Yarın yapamam elimde tets yok.. sipariş vericem bir kaç gün sabredecuuuuk başka çare yok.. hem daha emin olurum

Pozitif oluyoruzz sonrada Kasım annelerine geliyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…