• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye değersin Masal'ım herşeye..

Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun bebeğiniz..İnşaallah hep birlikte çok mutlu olursunuz. :nazar:

Bugun hassas bir günüm herhalde; gözlerim dolu dolu okuyorum hikayeleri..Hem korkuyorum hem gözlerim doluyor. :)

Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun bebeğiniz..İnşaallah hep birlikte çok mutlu olursunuz. :nazar:

Bugun hassas bir günüm herhalde; gözlerim dolu dolu okuyorum hikayeleri..Hem korkuyorum hem gözlerim doluyor. :)

ınsallah cok tesekkur ederım ..korkma ben numuneyım :)

bebeğiniz hayırlı olsun :nazar:

nekadar zor geçerse geçsin doğumlar yinede insan unutuyo ve 2. yi istiyor :34:

2.olmalı mutlaka ama normal sekılde asla :)

çok duygulandım okurken. zor bir doğum olmuş ama sonuçta sen, bebeğin sağlıklısınız. diğer sorunlarda en kısa zamanda iyileşir inşallah.

tesekkur ederım tek sükürüm o ..saglıklıyız cok şükür

Çok güzel yazmışsın ama korkmadım da değil hani kendim doğum yapıyormuş gibi hissettim:18::18:
Rabbim sana kızına eşine hayırlı ömür mutluluk sağlık versin inşallah canım :16::16:.

Son düzenleme:
Yazını okurken çok duygulandım gerçekten çok zor bir doğum yaşamışsın ama ne mutlu ki ikiniz de sapasağlamsınız :)

Annem her zaman sancı çekmeyen doğurduğunu anlayamaz derdi, ben daha 18 yaşındayım ama sezeryan yaptırmam herhalde, hamile olduğumda yani. Çünkü annemim bu söylediğine ben yürekten inanıyorum.

Neyse, bebişle sana mutluluklar :)

canim hikayeni okurken tirstim biraz.ama hersey bebeklerimiz icin.rabbim anali babali buyutsun bebisini.acisini gostermesin ins.

annecim yaaa :((( walla gözlerim doldu okurkenn.. cok tırstımmm... hersey tamamda o dikişi düşünemiorummm cok ürkütücüü... :(((( her normal dogumda mutlaka dikiş oluyomu yAAAaa..

Çok güzel yazmışsın ama korkmadım da değil hani kendim doğum yapıyormuş gibi hissettim:18::18:
Rabbim sana kızına eşine hayırlı ömür mutluluk sağlık versin inşallah canım :16::16:.

tesekkur ederım

Yazını okurken çok duygulandım gerçekten çok zor bir doğum yaşamışsın ama ne mutlu ki ikiniz de sapasağlamsınız :)

Annem her zaman sancı çekmeyen doğurduğunu anlayamaz derdi, ben daha 18 yaşındayım ama sezeryan yaptırmam herhalde, hamile olduğumda yani. Çünkü annemim bu söylediğine ben yürekten inanıyorum.

Neyse, bebişle sana mutluluklar :)

sezaryanı düşün yıne de :) cok tesekkur ederım

canim hikayeni okurken tirstim biraz.ama hersey bebeklerimiz icin.rabbim anali babali buyutsun bebisini.acisini gostermesin ins.

amin canım tesekkurler

annecim yaaa :((( walla gözlerim doldu okurkenn.. cok tırstımmm... hersey tamamda o dikişi düşünemiorummm cok ürkütücüü... :(((( her normal dogumda mutlaka dikiş oluyomu yAAAaa..

her dogumda olmuyor tabı benımkı bıraz fazla oldu

canımm öyle güzel anlatmışsınki oturup ağladım..biraz hastanedekilerin insafsızlığı birazda anne olmanın zorluğu işte..MASAL'ınız sağlıklı uzun ömürlü olsun,minik elleri hep annesinin yüzünü güldürsün ve Allah'ım çektiklerinin mükafatı sana vede kuzucuğuna huzur versinn..bizede hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin :26:

çok zor olmuş gerçekten ya....
bnde normal isterken sezaryan oldum...
içimde çok kalmıştı ama siz böyle anlatınca hayırlısıymış dedim...
rabbim hayırlı ömür versin yavrunuza:)

canımm öyle güzel anlatmışsınki oturup ağladım..biraz hastanedekilerin insafsızlığı birazda anne olmanın zorluğu işte..MASAL'ınız sağlıklı uzun ömürlü olsun,minik elleri hep annesinin yüzünü güldürsün ve Allah'ım çektiklerinin mükafatı sana vede kuzucuğuna huzur versinn..bizede hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin :26:

cok tesekkur ederım ..

kola dogumlar nasıp etsın allahım sıze

çok zor olmuş gerçekten ya....
bnde normal isterken sezaryan oldum...
içimde çok kalmıştı ama siz böyle anlatınca hayırlısıymış dedim...
rabbim hayırlı ömür versin yavrunuza:)

tesekkur edeırm keske sezaryan olsaydım hıc ıcınde kalmasın :)

yemin ederim okurken ağladım canım allah kızına hayırlı sağlıklı ömürler versin canım
bende normal doğum yaptım canım hatta yazdım doğum hikayemi de benim kolay oldu allaha şükür
ama doğum işte canım nasıl olacağı hiç belli olmuyor gerçekten

yemin ederim okurken ağladım canım allah kızına hayırlı sağlıklı ömürler versin canım
bende normal doğum yaptım canım hatta yazdım doğum hikayemi de benim kolay oldu allaha şükür
ama doğum işte canım nasıl olacağı hiç belli olmuyor gerçekten

tesekkur ederım allah bagıslasın canım

evet her dogum bı olmuyor ıste..

ayyyy hem ağladım hem okudum yaaaaa
çok geçmiş olsun canım
evladın kucağında ya gerisi boş

tesekkur ederım ,tek tesellım o

ağlamamak için zor tuttum kendimi.
okudukça kasıldım,okurken sıkıca kapatmışım bacaklarımı.
atlatmışsın ama ne atlatmışsın..
sağlk diliyorum sana da bebeğine de.
işte normal olup hayatı kayanlar da var.
ne yapıcaz,ne olucak bilmiyorum..
çok kötüyüm.

Back
X