- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.341
Ay şimdi ne olacak ben anlamadım konuyu kaçırdım bunları Suya tuttun böyle oldu yani olmaması mı lazımdı negatifse.eski testleri de tuttun mu bir de filitre yapmış bir arkadaş o hangileri bi açıkla ben sevinçten okuyamadımHayır canım erken tets değil
Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuşgüvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
Gerçekten çok saçma ya. Temmuz ne demek kaç ay varİmkanım çok ama doktor yok hep dolular en erken Temmuz ayına yer buldum bir doktorda burada işler şaka gibi sağlık sektörü rezalet
Maşallah canım, çok sevindimmMerhaba kızlar cok güzel baslık olmuş:) Ben ovülasyon testiyle bu ay hamile kaldım gercekten işe yarıyor cok daha yeni bugün hamile oldugumu ögrendim en son 13 subatta adet olduktan sonra ovülasyonu denedim. Adetime 1 gün kaldı bugün kan tahlili hemde 2 gün önce gebelik testi yaptım silik cıkmıstı sonra netleşiyor bu hafta kadın doguma gün aldım bakalım gidicem dua edelim birbirimize bu mübarek zamanda bebek bekleyen herkese Allahım nasip etsin
Her şey olabilir canım en güzeli test yapmak
Daha erken diye yapmak istemedimHer şey olabilir canım en güzeli test yapmak
Regli gününde yapmak istiyorum uygun mudurİnşallah değildir canım bir kaç gün daha geçsin test yap inşallah pozitif olur.
Allah'ım hayırlısıyla size de bana da nasip etsin isteyen herkese yoruldum artık..Bel ağrısı hariç bütün belirtilerimiz aynı benimde bat 18 mart.psikolojikte olabilir olmayabilirde. Vucudumuz bazen oyun oynayabiliyor. İnşallah güzel haber alırız.
Kuzum regle kadar yumurtlama olabilir sen yine de bırakma derim. Duphastonu regl olabilesin diye vermiştir heralde. Şöyle ki, duphaston gebelik olursa düşüğü engellemek için, gebelik yoksa da zamanında regl olmak için kullanılır. Gebelik olmazsa duphastonu bıraktıktan sonra 3-5 gün içinde regl olursun tatlımMrb kizlar bisey sormak istiyorum. Hsgden ancak 25gun sonra sahalara nihayet donebildimAncak regl olamadigim icin dupasthon kullaniyorum. Henuz 5.gunu. Gebelik olasiligi regl olduktan sonra mi baslayacak. Bu dupasthonun islevini cok anlayamadim. Ne yapiyor. Yumurta mi gelistiriyor. Reglin bu ilac kullanimiyla olusmasinin sebebi nedir. Dumduz sorayim ya da, bu dikşinlar etkisiz eleman mi R Random3 partalina_ Venev
Çok daha iyi olur bekleyebilirsin tabi ben sabırsız olduğum için sana da öyle dedim senşn sonucunu bile heyecanla bekliyorum malum geçen ayda beraberdik bu ayda beraberizRegli gününde yapmak istiyorum uygun mudur
Ben bir tane resimde silik görür gibi oldum artık pskolojim bozulmuş heraldebiliyorum negatif test ama birde siz bakin.. belli olmaz bu işler.. üçlü olan eski olanlar geçen aya ait.. biliyorsunuz ozaman da gebeydim ama adetim gectikten sonra bakmaitim o tetslere..
@Amiinee @tucimoGinnys partalina_ Dilos6342 Papatyamelo @OKYANUS302
@PrensesAriel bacım sanırım senin tecrübem varmış bu konuda
ve diğer kızlar
Bu arada bilmeyenlere adetimden erken adet gören biryim.. sat 13 Şubat.. 10 mart yerlesme kanaması gibi bir kanama gorudm 12 mart bitti tamamen
Canım ben bu konunun zır cahili olarak işin ehillerinden hayırlı haberleri Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorumMrb kizlar bisey sormak istiyorum. Hsgden ancak 25gun sonra sahalara nihayet donebildimAncak regl olamadigim icin dupasthon kullaniyorum. Henuz 5.gunu. Gebelik olasiligi regl olduktan sonra mi baslayacak. Bu dupasthonun islevini cok anlayamadim. Ne yapiyor. Yumurta mi gelistiriyor. Reglin bu ilac kullanimiyla olusmasinin sebebi nedir. Dumduz sorayim ya da, bu dikşinlar etkisiz eleman mi R Random3 partalina_ Venev
Evet ah ah insaAllah bu ay güzel haberi ikimiz de alırız ben korkudan yapamıyorum ki yoksa evde tam 5 tane test varÇok daha iyi olur bekleyebilirsin tabi ben sabırsız olduğum için sana da öyle dedim senşn sonucunu bile heyecanla bekliyorum malum geçen ayda beraberdik bu ayda beraberiz
Bende ovulasyon testi uyguluyorum bu ay dün pozitif gördüm bugün de 2 adet test yaptım ikisinde de pozitif. Şimdi çatlamayı bekliyorum.Evet ah ah insaAllah bu ay güzel haberi ikimiz de alırız ben korkudan yapamıyorum ki yoksa evde tam 5 tane test var
Evet canım yumurta tembelliği geç yumurtlama. Bekliyorum adete az kaldı bir yandan araştırıyorum. Yumurta kalitesine iyi gelecek şeyler bakıyorum. Sen en durumdasınCanım ne durumdasın?
Yumurtlama gecikince adette gecikmesi hiç iyi olmuyor.
Yumurta tembelliği geç yumurtlama di mi?
Bende 2 aydır ovulasyon yapıyorum bu ayda ovulasyon çok güzeldi ayın 2 sinde oldu kop koyuydu değerlendirdik gebelik testim de var evde ama yapamıyorum kiBende ovulasyon testi uyguluyorum bu ay dün pozitif gördüm bugün de 2 adet test yaptım ikisinde de pozitif. Şimdi çatlamayı bekliyorum.
Çok teşekkür ederimMaşallah canım, çok sevindimm
İnşallahhh güzel.haberler verirsin bizlere
Yap bi ne kaybedersin varsa seviniriz yoksa da nasip değilmiş deyip kendimizi öbür aya odaklarız ne yapalım elbet annesine gelecek minik civcivBende 2 aydır ovulasyon yapıyorum bu ayda ovulasyon çok güzeldi ayın 2 sinde oldu kop koyuydu değerlendirdik gebelik testim de var evde ama yapamıyorum ki
Ooo bana neler olmadı ki ben hala adet olmadım banan geçen ay hamile kalkabilirsin bu ara diyen doktor folekülün yok senin dedi rahim incelmiş nasıl regli olmadın dedi bende bilmiyorum dedim olmadım olsam görmezmişim kanamayı dimi ama neyse bana idrar testi yaptı negatif kan yapmıyorlar burada öyle dedi.tüp bebek bile önermem dedi folekül yok dedi bende dedim ki ben gelmeden önce tüm tahlillerim normaldi gayrette vardı amh çok iyi yaşıma göre nasıl menapoz olur dedim.o da bende bilmitosun şaşkının doğrusu dedi.bana bir ilaç verdi adı chlormadinon bizdeki dupaston gibi adet söktürücü dedi onu kullanıyorum henüz bir şey olmadı doktordan 4 gün sonra Ovulasyon da pik gördüm değerlendirdim bekliyorum
Sonunda gördüm canım 26. Günüm bugünCanım akıntı beyaz olamayacak şeffaf ve iki parmak arasında uzayan bir akıntı olacak. Yeni olacaktır stres yapma
Sonra suya tuttum.. kuruyunca daha belirdi şaşırdım bak altinri yaptım mesajimdanBen bir tane resimde silik görür gibi oldum artık pskolojim bozulmuş heralde
Hayır canım erken tets değil
Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuşgüvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?