- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.321
Evet tabii gözle bakınca daha çok belli olur ama burdan da görünüyor silik çizgi,inşallah vardır kuzumİnshaAllah canım ya her baktığımda daha belirgin sanki anlamadım ya suyu tutunca kaybolması gerekriken daha da belli oldu.. birde buraya yükleyince ekran çözünürlüğü düşük oluyor
Eki Görüntüle 3024777
Canimm çok gölge gozukuyo alttaki de ona vardirrrÜzerinden baya geçti hala aynı duruyor.. bak şimdi çektim yine
Eki Görüntüle 3024770
değişmedi beyazlasmadi bide diğer testler beyaz kaldi onlarada yaptım aynısını..
Eki Görüntüle 3024771
Alttaki yeni olan
İnshaAllah canım İnshaAllah vardır yaCanimm çok gölge gozukuyo alttaki de ona vardirrr
Yapalım yaplım da. Ben bugün de yaptım tertemiz negatif ya
İnshaAllahEvet tabii gözle bakınca daha çok belli olur ama burdan da görünüyor silik çizgi,inşallah vardır kuzum
Merak etme bak ben almanyadayım burada insanın yüzüne bakmıyorlar değil muayene yapmak zamanında emin ol erken desede sen gebelik istediğini bunuda sizin kontrolünüzde sağlık bir şekilde yaşamak istiyorum falan de ve genel kontrol olsun istiyorum falan de ozman yapılıyorÇok teşekkür ederim bilgi için. 4 ay çok kısa bir süre diyip önemsememesinden korkuyorum .inşallah güzel ilgilenir . Üçüncü güne aldım randevuyu hormon testi isterse kan da veririm diye bakalım inşallah iyi çıkar .
Amin canım ben hala regli olmadım dua etti kalınlaşma olsun iiim dışım nar oldu biliyormusunay valla ne güzel telaşlar kuzum ya Allah başka dert vermesinRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yani bende onu dedim içinden madem folekül yok benim teste gördüğüm ne hayalet miFolikül olmadan nasıl görünüyor di mi?
Kızzzz bu ne bu nasıl oldu böyle şimdi bende şaştım vallaHayır canım erken tets değil
Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuşgüvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
Ooo bana neler olmadı ki ben hala adet olmadım banan geçen ay hamile kalkabilirsin bu ara diyen doktor folekülün yok senin dedi rahim incelmiş nasıl regli olmadın dedi bende bilmiyorum dedim olmadım olsam görmezmişim kanamayı dimi ama neyse bana idrar testi yaptı negatif kan yapmıyorlar burada öyle dedi.tüp bebek bile önermem dedi folekül yok dedi bende dedim ki ben gelmeden önce tüm tahlillerim normaldi gayrette vardı amh çok iyi yaşıma göre nasıl menapoz olur dedim.o da bende bilmitosun şaşkının doğrusu dedi.bana bir ilaç verdi adı chlormadinon bizdeki dupaston gibi adet söktürücü dedi onu kullanıyorum henüz bir şey olmadı doktordan 4 gün sonra Ovulasyon da pik gördüm değerlendirdim bekliyorumSen ne yaptın canım en son randevu almıştın kadın doğuma adetim gelmedi diyordun?
Bilirim ben adet olmuyorum ama ovulasyonada gebelik testinden devam ediyorum benim durum belirsizlik içinde kaldığı regli gibi bir netlik yaşamadığı için bende devam ediyorumtest yapmak çok kolay da sonrası hüsran ve bitmeyen bir umut
Çok hafif var gibi canım görünüyor ama dediğim gibi bi kaç güne başka testle de dene insallah bebisin seninledirÜzerinden baya geçti hala aynı duruyor.. bak şimdi çektim yine
Eki Görüntüle 3024770
değişmedi beyazlasmadi bide diğer testler beyaz kaldi onlarada yaptım aynısını..
Eki Görüntüle 3024771
Alttaki yeni olan
İnşallah bebisin seninledir canım benim ilaç kullanmadan akıntım gelmiyordu ama ilaç kullandığımda hep yumurta büyürken senin dediğin gibi akıntım geliyordu. Yine bi kaç gün ileri sayabilirsinÖyle yapicam canım... Ben açıkçası 28 inde tamamen ya çatladk yad yumurtladigimj düşünüyorum uzayan akıntı oldu sanki bu 25inde ve 28inde ağrı oldu beyaza yakın sefaf karışık çok yoğun bir akıntı oldu hatta 29 diyebiliriz gece oldu cunki hemen o gece ilişkide oldu .. yerleşme kanamasi zaten tam zamanında geldi dedikleri gibi hafif pembeye yakın ve kahve renginde ve iki gün sürdü İnshaAllah vardır ya okadar hsg filan işe yarar isnhaAllah
Canım valla birşeyler görünüyorHayır canım erken tets değil
Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuşgüvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
Canım bence de erken yapmışsın bahsettiğin kanamaya göre, bir hafta falan sonra tekrarla derimTam bilmiyorum ama iki hafta geçtiği kesin..
Bak sana kopyalayim internette bir yazıyı
Gebelik testi yapmak için öncelikle adetinizin gecikmesini beklemeniz gerekir. Ancak yerleşme kanamasının gerçekleşmesiyle de gebelik testi yapabilirsiniz.
Yerleşme kanaması, gebeliğin erken belirtilerinden bir tanesidir. Döllenmiş yumurtanın rahim içi tabakaya tutunmasından 6-12 gün sonra gerçekleşen bu kanama hafiftir ve lekelenme şeklinde olabilir. Kadınların üçte birinde görüldüğü düşünülen bu kanama yaklaşık olarak o ay adet görülmesi gereken zamanda gerçekleşir.
Yerleşme kanamasından 4-5 gün sonra vücuttaki hCG seviyeleri kanda tespit edilebilecek seviyeye gelir. İdrarda gebelik testlerinde doğru sonuç almak için ise 7 gün beklemek gerekebilir.
Daha önce test yapmadıysanız, yerleşme kanaması gerçekleştiğinde test yapabilirsiniz. Bazı gebelik testleri diğerlerinden daha erken sonuç verdiğini iddia etmekle birlikle çok erken dönemde test yaparsanız, yalancı negatif sonuç alabilirsiniz. Bu nedenle yerleşme kanaması yaşadığınızı ve hamile olduğunuzu düşünüyorsanız, tekrar test yapmayı ya da doktora gitmeyi ihmal etmeyin
Bacı biz erken gebelikte ancak silik hayalet ip gibi çizgi görüyoruz sen bide kaset test yapmışsınnnbiliyorum negatif test ama birde siz bakin.. belli olmaz bu işler.. üçlü olan eski olanlar geçen aya ait.. biliyorsunuz ozaman da gebeydim ama adetim gectikten sonra bakmaitim o tetslere..
@Amiinee-Arwen- Ginnys partalina_ Dilos6342 Papatyamelo @OKYANUS302
@PrensesAriel bacım sanırım senin tecrübem varmış bu konuda
ve diğer kızlar
Bu arada bilmeyenlere adetimden erken adet gören biryim.. sat 13 Şubat.. 10 mart yerlesme kanaması gibi bir kanama gorudm 12 mart bitti tamamen
Aaa gerçekten çok şaşırdım canım rahim inceldiyse hamilelik yok diyelim ama folikul yok demek bilemiyorum ki birden nasıl böyle bisey olabilir. Birde adet söktürücü vermiş ama pik görmüşsün hemde tekrar adet olmadan gerçekten çok şaşırtıcı. Başka bi doktora gitme imkanın var miOoo bana neler olmadı ki ben hala adet olmadım banan geçen ay hamile kalkabilirsin bu ara diyen doktor folekülün yok senin dedi rahim incelmiş nasıl regli olmadın dedi bende bilmiyorum dedim olmadım olsam görmezmişim kanamayı dimi ama neyse bana idrar testi yaptı negatif kan yapmıyorlar burada öyle dedi.tüp bebek bile önermem dedi folekül yok dedi bende dedim ki ben gelmeden önce tüm tahlillerim normaldi gayrette vardı amh çok iyi yaşıma göre nasıl menapoz olur dedim.o da bende bilmitosun şaşkının doğrusu dedi.bana bir ilaç verdi adı chlormadinon bizdeki dupaston gibi adet söktürücü dedi onu kullanıyorum henüz bir şey olmadı doktordan 4 gün sonra Ovulasyon da pik gördüm değerlendirdim bekliyorum
Olur neden olmasınYapalım yaplım da. Ben bugün de yaptım tertemiz negatif yadiyorum ki yarın bi ovülasyın testiyle mi denesem
evet canım çok şükür darısı size inşa
Anladım hakkınızda hayırlısı inşallah en kısa zamanda güzel haberi alirsiniz3 ay düzensiz gitti sonra zaten tedavi görmeye başladım 7.ayımdayım henüz gebelik oluşmadı
İmkanım çok ama doktor yok hep dolular en erken Temmuz ayına yer buldum bir doktorda burada işler şaka gibi sağlık sektörü rezaletAaa gerçekten çok şaşırdım canım rahim inceldiyse hamilelik yok diyelim ama folikul yok demek bilemiyorum ki birden nasıl böyle bisey olabilir. Birde adet söktürücü vermiş ama pik görmüşsün hemde tekrar adet olmadan gerçekten çok şaşırtıcı. Başka bi doktora gitme imkanın var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?