- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.401
İnsallaahh bebişin seninledirAminnnnn canimm.....Elimde yok şuan cnaim sipariş vericem öyle yapicam hem daha emin olurum
Malesef devamsızlık hakkı olmayan bir dil eğitimindeyim mecburi sadece doktor raporlu olmam gerekiyorNe yapmayı düşünüyorsun peki yakın zamanda turkiyeye gelme imkanın var mı?
Yani soluk pembe yada kahverengimsi akıntı benzeri kanamalar yerleşme kanaması diye değerlendiriliyor. Bı kere benim de başıma gelmişti , sonu hüsran olsa da.. değerin güzel. Korkma inşallah bişey olmaz. Tekrarlarsa yarın bi doktora git ama ,belki hormon takviyesi vs ile desteklemesi gerekiyodurEvet vardi 127 cikti degerim bugun
Çok zormuş işin gerçekten Allah yardımcın olsun bu insanlar hamile kalınca ne yapıyorlar bu kadar nasıl kontrol oluyor kiMalesef devamsızlık hakkı olmayan bir dil eğitimindeyim mecburi sadece doktor raporlu olmam gerekiyor
Kızlar bu son vallaha kafa sisridm biliyorum.. yanlız benim uygulamada teslerin çizgisi slik filanza otomatik effekt yapıyor.. ben de eski vs yeni yaptım bakın..
Birde arkasına flash yapınca da gorunuyor.. dua edin kızlar İnshaAllah vardır
Canım 6 haftalık olmadan test yapmıyorlar o testte idrar test kontrolleri de 2,5 ayda bir yapılıyor devlet karşılamıyormuş almanyada böyle devletimin gözünü seveyim dedimÇok zormuş işin gerçekten Allah yardımcın olsun bu insanlar hamile kalınca ne yapıyorlar bu kadar nasıl kontrol oluyor ki
Kızzz bende seni etkilerlerdir mesajlarım sana gelmiyor mu foto birlikte koydum bende yaptım bendede çıktı öyle çizgi
Canım merhaba bende battan bir gün önce test yaptım negatif 3 gün gecikince pozitif oldu ve 90 çıktı değer senin kaç çıkmıştı ? Ve bat tarihin ne ?evet kuzum öyle görünüyor çünkü bat günü kan değerim 1.2 ydi
HmmmMy_Moonlight06 Sana şimdi ne diyeceğim gebelik testi yaptım birde önceki iki gün yaptıklarım vardı öncekileri suya tuttum bir şey olmadı atarım ama yeni yaptığımda çıkmayınca bende suya tuttum aynı şey oldu seninki gibi çizgi çıktı
Çok iyi anlıyorum seni canım elimde flaş bi orasına bi burasına tutardım testin çizgi görmek içinKızlar bu son vallaha kafa sisridm biliyorum.. yanlız benim uygulamada teslerin çizgisi slik filanza otomatik effekt yapıyor.. ben de eski vs yeni yaptım bakın..
Birde arkasına flash yapınca da gorunuyor.. dua edin kızlar İnshaAllah vardır
2 buçuk ayda bir mi oha artık, ters bi durum olursa ne olacak acilde pek normal değildir o zamanCanım 6 haftalık olmadan test yapmıyorlar o testte idrar test kontrolleri de 2,5 ayda bir yapılıyor devlet karşılamıyormuş almanyada böyle devletimin gözünü seveyim dedim
Bu 25 kılmış zaten.. evet erken yaptım zaten İnshaAllah diğerlerinde belli çıkarÇok iyi anlıyorum seni canım elimde flaş bi orasına bi burasına tutardım testin çizgi görmek için
Bu erken gebelik bile değil 50li değerlerde anca çok silik çıkar bence başka test al onla dene canim hemde ilk birikmiş idrarla
Ben görüyorum
Bir gün gelse bir gün daha seyrek ama geliyordu yani düzenli herzaman gelmek zorunda değil ama bu şart değilCnm akıntı nasıldı sürekli mi geldi yoksa bı kere mi ya bende hafif bı akıntı zaten var ama bu birden beyaz geldi ya
Amin İnshaAllah kuzummmBen görüyorumdualarım seninle canım,bebişin bu ay bolluğuyla bereketiyle mutlulukla huzurlaa gelsinn sanaa
Valla dediğim gibi canım başıma geldiği için tekrar tekrar söylüyorum çok üzülmüştüm kan verinceye kadar kimyasal mi oldu diye bildiğin 3 tane surelab test negatif çıktı kan verdim 56ydiBu 25 kılmış zaten.. evet erken yaptım zaten İnshaAllah diğerlerinde belli çıkar
İnshaAllah canım bakalım hayırlısı ..boşuna umutlanmiyorumdurCanım bence de erken yapmışsın bahsettiğin kanamaya göre, bir hafta falan sonra tekrarla derim
Bacı biz erken gebelikte ancak silik hayalet ip gibi çizgi görüyoruz sen bide kaset test yapmışsınnnbirazcık geçsin tekrarla bence
Biliyorum canım hatırlıyorum.. zor ya bu işler . Ama kendimi çok rahat bırakmıştım bu ay .Valla dediğim gibi canım başıma geldiği için tekrar tekrar söylüyorum çok üzülmüştüm kan verinceye kadar kimyasal mi oldu diye bildiğin 3 tane surelab test negatif çıktı kan verdim 56ydi
Canım burada acil iki şekilde birisi hastane biriside ev doktorunun nöbetçisi acil durumlar için böyle acil müdahale ameliyat vs gibi bir şey değilse ev doktorunun nöbetçisine gidiyorsun böyle garip uygulamalar var2 buçuk ayda bir mi oha artık, ters bi durum olursa ne olacak acilde pek normal değildir o zaman
Gerçekten burda istediğimiz zaman gidebiliyoruz ya kafamıza bisey bile takilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?