Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
My_Moonlight06 Sana şimdi ne diyeceğim gebelik testi yaptım birde önceki iki gün yaptıklarım vardı öncekileri suya tuttum bir şey olmadı atarım ama yeni yaptığımda çıkmayınca bende suya tuttum aynı şey oldu seninki gibi çizgi çıktı

Eklentiler

• E8A0A871-CF45-4AA6-A30F-4F131D5C5CD6.jpeg
    116,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 8F86AB85-878E-4725-9245-4733FB102323.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 68
  • F3DA0EF1-267F-4CE1-AC63-DD74E7DB32BB.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 71
  • D639D268-F03C-4E32-80A5-8FE875000C2F.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 75
Evet vardi 127 cikti degerim bugun
Yani soluk pembe yada kahverengimsi akıntı benzeri kanamalar yerleşme kanaması diye değerlendiriliyor. Bı kere benim de başıma gelmişti , sonu hüsran olsa da.. değerin güzel. Korkma inşallah bişey olmaz. Tekrarlarsa yarın bi doktora git ama ,belki hormon takviyesi vs ile desteklemesi gerekiyodur

Çok zormuş işin gerçekten Allah yardımcın olsun bu insanlar hamile kalınca ne yapıyorlar bu kadar nasıl kontrol oluyor ki
Canım 6 haftalık olmadan test yapmıyorlar o testte idrar test kontrolleri de 2,5 ayda bir yapılıyor devlet karşılamıyormuş almanyada böyle devletimin gözünü seveyim dedim

Hmmm .... Benimkinde ama öncesinde de görünüyordu hafif çizgi suya tutmadan... Birde ben digerlerinide yaptığım gün ozamanda suya tutmstum.taze iken ama çıkmadı.. neyse bakalım hayırlisi.. bu senin çizgisi olan teste birdaha baksana değişmiş mi.. birde suya tuttuktan sonra kuruttum ben bu hala yaş duruyor.. bende kurunca çıktı

Çok iyi anlıyorum seni canım elimde flaş bi orasına bi burasına tutardım testin çizgi görmek için
Bu erken gebelik bile değil 50li değerlerde anca çok silik çıkar bence başka test al onla dene canim hemde ilk birikmiş idrarla

Canım 6 haftalık olmadan test yapmıyorlar o testte idrar test kontrolleri de 2,5 ayda bir yapılıyor devlet karşılamıyormuş almanyada böyle devletimin gözünü seveyim dedim
2 buçuk ayda bir mi oha artık, ters bi durum olursa ne olacak acilde pek normal değildir o zaman
Gerçekten burda istediğimiz zaman gidebiliyoruz ya kafamıza bisey bile takilsa

Bu 25 kılmış zaten.. evet erken yaptım zaten İnshaAllah diğerlerinde belli çıkar

İnshaAllah canım bakalım hayırlısı ..boşuna umutlanmiyorumdur

Valla dediğim gibi canım başıma geldiği için tekrar tekrar söylüyorum çok üzülmüştüm kan verinceye kadar kimyasal mi oldu diye bildiğin 3 tane surelab test negatif çıktı kan verdim 56ydi
Biliyorum canım hatırlıyorum.. zor ya bu işler . Ama kendimi çok rahat bırakmıştım bu ay .

2 buçuk ayda bir mi oha artık, ters bi durum olursa ne olacak acilde pek normal değildir o zaman
Gerçekten burda istediğimiz zaman gidebiliyoruz ya kafamıza bisey bile takilsa
Canım burada acil iki şekilde birisi hastane biriside ev doktorunun nöbetçisi acil durumlar için böyle acil müdahale ameliyat vs gibi bir şey değilse ev doktorunun nöbetçisine gidiyorsun böyle garip uygulamalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…