• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G

Gebelik yok cnm da, bana bu ay yumurta gelisimi iyi olmamistir o nedenle 2 damla gelmistir dedi. 10 gun kullan, regl olunca 2,3 ya da 4.gun gelirsin dedi. Iliski durumu icin bisey demedi. Yani eski yumurtayi mi gelistirecek, yeni donguye girmis sayiliyormuyum, biraz kafam karisti. Regl olmadan olmaz diye dusundum ama emin olamadim. Totalde 35-40 gun gorusemedik, saka gibi. Arayi kapatmak icin cok calismamiz lazim 😅 Arada bir ovulasyon testi cakayim o zaman 😀 Yarin test yaparsan beni eklemeyi unutma cnm 🍀
Hımm eminsen tatlım o zaman sadece regl olman için vermiştir. İlaç bitince birkaç gün içinde olacaksın. Sen yap tabii yine de ovülasyon. Olmaz denilen neler oluyor..
Aslında 2 gün sonra tekrarlamak istiyorum testi ama son aklım bilir 😁 yaparsam etiketlerim tabii

Yarın yapamam elimde tets yok.. sipariş vericem bir kaç gün sabredecuuuuk 🤣 başka çare yok.. hem daha emin olurum
Biz sana demedik mi test sipariş et diye bize bahane bulma diye niye söz dinlemiyorsun sen.al bak buyur filmin en heyecanlı yerinde test yok diyor ağlıcam şimdi sabaha güzelce görürdük

Evet canım yumurta tembelliği geç yumurtlama. Bekliyorum adete az kaldı bir yandan araştırıyorum. Yumurta kalitesine iyi gelecek şeyler bakıyorum. Sen en durumdasın
Bende geç yumurtluyorum ama yumurta tembelliği yok onunla ilgisi yok eminmisiniz ?yani şöyle düşünün pkolular sözde yumurtlama zor horurler onların bile adetten sonra 4. 7. gün yumurtlama gördüğü oluyor doktora görünmeden bu şekilde kendinizi düşünmeyin geç yumurtlama yumurta tembelliğine işaret etmez canim

Merak etme bak ben almanyadayım burada insanın yüzüne bakmıyorlar değil muayene yapmak zamanında emin ol erken desede sen gebelik istediğini bunuda sizin kontrolünüzde sağlık bir şekilde yaşamak istiyorum falan de ve genel kontrol olsun istiyorum falan de ozman yapılıyor 😉
Tamam canım çok sağol desteğin için sonuçları buradan paylaşıcam inşallah 😊

Kızlar bu son vallaha kafa sisridm biliyorum.. yanlız benim uygulamada teslerin çizgisi slik filanza otomatik effekt yapıyor.. ben de eski vs yeni yaptım bakın..

Birde arkasına flash yapınca da gorunuyor.. dua edin kızlar İnshaAllah vardır 😔
Canım inşallah ya🤲🤲🤲 Rabbim nasip etsin inşallah yarın sabah erken gebelik yap bnce,ya da kaset test varsa onu dene😻😻🐣

Back