- Konu Sahibi madamcocomo
canım benim ya çok zor olmuş hatta benimkinden daha zor olmuş ama çok şükürki sağlıklısınız ve hayattasınız ikinizde rabbim sizi birbirinize bağışlasınn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ya çok zor olmuş hatta benimkinden daha zor olmuş ama çok şükürki sağlıklısınız ve hayattasınız ikinizde rabbim sizi birbirinize bağışlasınn..
canım arkadaşım çok zorluklar çektin ama dönüp baktığında inan hepsine gülüceksin masalını güle güle büyüt allah uzun ömürler versin
Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın
sizin de kismetiniz boyle zor bir dogummus demekki
çok güzel bir başlık atmışsın '' herşeye değersin'' .... gerçektende herşeye değer.... ALLAH analı babalı büyütsün... size sonsuz mutluluklar.
Rabbim ananlı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini,hayırlı evlat olsun inşallah
sumakcığım okurken kendi doğum anımı hatırladım. dün gibi! o kadar birbirine yakın hikayeler ki! benimkinin iyi yanı dikişlerim atılırken doğum zor oldu artık buna dayanamazsın diye uyutmuştu beni doktorum en azından o anı yaşamadım. ama o dikişlerin iyileşme sürecindeki yaşadığım ağrılar daha beterdi. doğum sancısı bebek doğduğu anda bitiyor, sanki unutuyor insan ama o dikişler kendini sürekli hatırlatıyor. canım yanıyor diye ağlamaktan uyuyamadığım geceler olmuştu. hepsi geçiyor. kolik de geçiyor ama sıkıntılar zorluklar bitmiyor. hep kırkı çıkınca düzelir diyorlar, düzelmiyor. bana altı aylık olsun rahat edersin dediler 8. ay oldu hala zor bir bebeğim ver. Allahım yokluklarını göstermesin.
Masal bebeği çok çok öpüyorum. zaman çok çabuk geçiyor. doğdu da bir neredeyse 2 aylık bile oldu. masal gibi bir ömrü olsun inşallah...
Allah analı babalı büyütsün canım, bahtı açık olsun Masal prensesin. Baya bi zor doğum olmuş okudukça ben gerildim...
Sumak;bebeğinde kolik olduğunu söylemişsin, Orhan Osman ın bir cd si vardı onun iyi geldiğini söylüyorlardı kolik bebekler için, kendi bebeği de kolikmiş onun için hazırlamış o cd yi...
Günde 1-2 parçayı dinletsen cd den iyi gelmez mi acaba???:26::26::26::26::26:
ağlayarak okudum her satırı inan ki..
çok merak ediyorum o acılara nasıl dayandınz nasıl atlattınız bn nasıl dayanırm dah önemlisi bana da nasip olur mu ?
Allah evladınzı size bağişlasın acısını yaşatmasın hayırlı ömürler versin inşallah...
sumakçım birşeyi meraak ediyorumm,doğumda kesi atıldımı sana,atıldıysa anestezi yaparakmı attılar,yoksa anestezisizmi,,,,bazı hastaneler iğne yapıyormuş kesi esnasında kesilirkende dikilirkende hissetmiyormuşsun,,,seninki nasıl oldu canımm
merhaba canım ..dogumda kesı atıldı ,kırt kırt seslerı duydum resmen o makas seslerını ,ve bebegımde cıkarken yırttıgı ıcın cok dıkısım oldu o yuzden
hayır hıc bı sekılde anestezı almadım .
hıssetmez mıyım benım dogumumdan daha zor oldu dıkıs zamanım..
agladım resmen yeter artık uyutun benı dıye ama yapmadılar..
yapan yerler varmıs ama ..
sana az kalmıs kolay dogumlar ıdlıyorum canım
ay inanmıyorum en korktuğum şey de buydu,nasıl anestezisiz yaptılarrr ya,canım yaa nasıl sinirlendimmm şimdi o hastaneye,anestezi altında yapan hastaneler var ,bende hastane arayışı içindeyim o yüzden sana sorayım dedim,,,
canım çok üzüldüm ,gerçekten seni çok yıpratmışlar doğumda...neyseki bebeğini sağlıkla kucağına aldın ya ,rabbim bir daha yaşatmaz inşlhh ,
benimde az kaldı yusuf yusufumm,doğum şekline karar da veremedim henüz,sanırım son ana kadar beklicem normal doğumu deniycemm...
rabbim tüm hamişleri bir avazda kurtarsınn..
çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için,,,
sumakcım tekrardan tbrik ediyorum canım
ne zor bir doğum geçirmişsin canım ya
okurken resmen sıktım kendimi... sanki dikişler benmmişcesine canım yandı...
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin masal'ı
Kendi doğumummuş gibi yaşadım nerdeyse,gözlerim doldu,kalbim sıkıştı...
Daha bugün bebek battaniyesi öreyim diye hevesleniyordum hepsi bitti gitti,
adet sancısına dayanamayan ben,doğumu nasıl yapıcam:26::26::26::26:
Allah uzun ömürler versinn kızına da sana da..
Canim bu kadar aci cekmene cok uzuldum
Keske daha iyi yardim etselerdi sana biraz da sinirlendim valla, etrafta ki ebelerin faktoru buyuk cunki
Ikiniz de sagliklisiniz ya en onemlisi o.. Allah korusun eli bos donen var.. Masal gibi bir dogum olmasa da Masal gibi bir bebek..
Insallah buyumesi de oyle Masal gibi olur.. Allah sevdiklerine bu kadar aci verirmis ki gunahlarindan arinsinlar dunyadayken..
Dogum yapmakta bir o kadar sevap, kim bilir ne kadar sevap aldin..
Oyle dusun uzme kendini artik. Allah baska dert vermesin..
Benim ilk dogumumda ekimde oldu evde yaptim fazla zorlanmadim ama ebelerde cok iyi yardimci oldu bana
Kendimi kasmamaya calistim nereye gittiysem ne okuduysam hep bunu duydum.. kendini sakin kasma dogum duruyor, daha da zor oluyor diye
Kendini kasmayacaksin, ama bunu yapmak cok zor.. ben o sanciyi cekerken hep ona odaklandim.. rahat ol.. rahat ol.. gececek diye..
Ins. ikinci dogumun guzel gecer canim..
Allah yavrunu saglikla buyutmeyi nasip etsin.. cok cok optum seni ve Masalini...